iyi aksamlar kızlar nasılsınız çalıştıgım için gündüzleri pek giremiyorum nete iyiki var burası gelir gelmez ilk actıgım sayfa bi gün daha bitiyo cok şükür allah yeni gidenlere sabır versin onları görünce ilk günlerim geliyo ne kadar cok aglamıstım :2:
Selam kızlar, biraz okudum yazılanları eski günlere gittim ben de.. Eşimin ilk gittiği günleri, beni bayağı hüzünlendirdinizzor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun ama zamanla kabullenirsiniz durumu sonuçta gidicekler ve gelecekler diye düşünmeye çalışın. Kendi açımdan ilk hafta çok ama çok zor geçti daha sonra yemin törenine kadar şafak sayarsınız yemin törenine gidecek olanlar, zaten yemin töreninden sonra biraz daha farklı düşünmeye başlarsınız. Alışırsınız kısacası. 100 e yaklaşınca artık plakaları saymaya başlayacağınızı düşünüp biraz daha alışma süreciniz hızlanır. Zaman zaman durulursunuz bu zaman niye bu kadar yavaş ilerliyor dersiniz zaman zaman da geçiyor geçiyor bak işte ne kaldı dersiniz. Kısacası zor, emek isteyen ama bir o kadar da gururlu bir süreçtir askerlik. Ben 83 gün kalmasına rağmen bundan sonra daha rahat geçeceğine inanmaktayım. Umarım dilediğim gibi olur. Gel teskere gel teskere
Ne güzel dile getirmişsin canım yaşadığımız süreçleri ..
teşekkür ederim birazcık uzun olmuş ama idare edin artıkbundan sonra daha da güzel olacak İnşallah herşey.. Dönüşte de yazarım ben vay be ne günlerdi diye yad ederiz
Kızlar nerelerdesiniz bu akşam ?:44:
selam canımnasılsın??
iç güveysinden hallice :106: sen nasılsın cnm???
şafak azaldıkça daha iyi oluyorum canım
bu kısmı düşünürsek bende öylee
evet iyi taraftan bakalım ki morallerimiz çökmesin
Kızlar nöbet yeri boş kalmışnerelerdesiniz yahu
şükür 2 gündür iyiyiz canım senin aran nasıl kocişinle oğlun napıyo canım
Ay maşallah diyeyimkocacığımla çok iyiyiz son tartışma ders oldu bize )oğlusunu çok özlemiş burnumda tütüyor dedi bugün üzüldüm ama haftaya ayın 15. yanına gidicez inş.haftasonu güzel vakit geçirirlerbaba oğul....
Kızlar nerelerdesiniz bu akşam ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?