mrbsanırım benden başka kimse yok burda şimdi sen geldin
Gunaydin kizlar nasilsiniz bir hafta daha bitecek bir gun sonra plakalara dusuyoruz biz cumartesi ne kadar sukur etsem az ya sevdim bu kasim ayini hizli ilerliyor bize...Esimle aramiz iyi bizimde sukur cok ozlemis 29una gun sayiyoruz sonrada 30ocak a gun sayicaz zaman gecsin diye spor diyete basladim bu arada. Bir 5-6 kilo fazlam var giderse kilolar supriz olur esime de :):) bu arada abant,bolu da begendiginiz otel var mi??
ohhh ohhh senin şafak azalmış o zaman canım:)
Canıııımmm nerelerdesin sen özledik seni....gece yatarken öyle düşünmüştüm ki sabah kızlara sorayım bakalım kilo vermeye çalışan var mı destek olalım birbirimize diye uyandım sabah)bende bi gidip geleyim eşimin yanına ondan sonra sıkı bir şekilde bir şekilde baslayacağim 5 6 kilo gitse süper olur biz birde Ocak'ta izin kullanacağız o zamana yetişmesi lazım tezkere sonrası tatil planları var herhalde oh süper olur...
Ni
Netim bitmisti CNm telefonumda bende cok oZledim sizitaktim kiloya vericem ins paylasalim ins aklimda iki gun var CNm eskisehir den giderken abantta kalsak diye arastiriyorum supriz yapicam ins
Ne güzel eşine süper bir sürpriz olur caım....vala bede öyle taktım vermem lazım ufak yapılıyım biraz herkes kızıyor iyice çocuk gibi oldun diyorlarama vermem lazım askerlik bitsin güzel planlarımız var da:26Netim bitmisti CNm telefonumda bende cok oZledim sizitaktim kiloya vericem ins paylasalim ins aklimda iki gun var CNm eskisehir den giderken abantta kalsak diye arastiriyorum supriz yapicam ins
Netim bitmisti CNm telefonumda bende cok oZledim sizitaktim kiloya vericem ins paylasalim ins aklimda iki gun var CNm eskisehir den giderken abantta kalsak diye arastiriyorum supriz yapicam ins
Ne güzel eşine harika bir sürpriz olur...valla bende öyle biraz ufak yapılayım herkes kızıyor çocuk gibi oldun iyice diye ama vermem lazım askerlik dönüşü güzel planlarımız var daoğlum her sabah sorar oldu anne ne zaman kardeşim olacak diye çocuğu çok bekletmeyelim diyoruz
Gunaydin kizlar nasilsiniz bir hafta daha bitecek bir gun sonra plakalara dusuyoruz biz cumartesi ne kadar sukur etsem az ya sevdim bu kasim ayini hizli ilerliyor bize...Esimle aramiz iyi bizimde sukur cok ozlemis 29una gun sayiyoruz sonrada 30ocak a gun sayicaz zaman gecsin diye spor diyete basladim bu arada. Bir 5-6 kilo fazlam var giderse kilolar supriz olur esime de :):) bu arada abant,bolu da begendiginiz otel var mi??
Evet canım bugün kesinleşecek nasipse şafak 8 bizim...
Canım aklımdaıken sorayım 15 ınde gidicez ya biz nasipse üst bastan başka birşey götürmeme gerek var mı sen terübelisn
Canim bnmde ayni bir istahim acik sorma ya ne olacak bu halim;(;( gecen sormustm senin isinden de CNm surekli oturuyorsundur benim de isim rejideydim 12saat oturarak topladm kilolari birde cocukcanım senin içinde çok sevindim eşinle görüşmek iyi gelir.benimde 5-6 kilo fazlam var ama bir türlü rejim spora başlayamadım ya nişanlım askere gidince iştahım kapanır diyordum daha çok yemek yiyesim geliyor sıkıntıdan
inşallah canım hasret giderirsiniz ne güzel.bende nişanlımı çok özledim
Canim bnmde ayni bir istahim acik sorma ya ne olacak bu halim;(;( gecen sormustm senin isinden de CNm surekli oturuyorsundur benim de isim rejideydim 12saat oturarak topladm kilolari birde cocuk
Canım dün tam geldim oğlum istedi ipad ı çizgi film izleyecekmiş...ayıp oldu sana kusura bakma
Teşekkür ederim canım utandımHayirlisi CNm ins sen gibi bir kizin olur gormustum ya senibizimde oyle var planimiz ama hemen degil bir seneye dusunuruz sanirim oncesinde atansam super olurda...
Canim polis evinde mi kalacaksiniz... Sadece kiyafet al oraya gidecekseniz.. Yani soylemesi ayip(sampuan vs de al) onun disinda hersey iyiydi kantin var hatta Tera's gibi yer cay icin romantik :):)Bu gidisimde ama kahv icin borek pogaca yapicam disari cikip vakit kaybi olmasin diye aslinda kahv veriliyor ama biz begenmemistik
günaydın kızlaaarr herkese musmutlu ve güzel günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?