352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

keske bnmde almak olsaydi CNm sut yap ici seyler ye aldiriyorbu arada hepimize tatil inanilmaz iyi gelir 2gune bile raziym;₺ o gunlere erersek

Ins sansiniza guzel olur hersey CNm evet o zaman disarda yersiniz aksam yemekleri lezzetli polis evinin...biz cok yer aradik bir kahv Icin o yuzden gicik oldum oraya

Bir gün olurda bende almk için uğraşır mıyım ki)canım yemek yemeği keyfe dönüştür hemen alırsn benim için büyük keyifte

keske bnmde almak olsaydi CNm sut yap ici seyler ye aldiriyorbu arada hepimize tatil inanilmaz iyi gelir 2gune bile raziym;₺ o gunlere erersek
Normalde de çok alamam zaten de ama sanırım bu aralar iştahsız yiyorum onun etkisi biraz da. Evet ya sadece biz, eşimiz ve çocuğumuz başbaşa çok güzel olacak. Bende bir araştırayım en iyisi güzel sürpriz olur. Fikrini çalabilir miyim canım

Kızlar haydi Aralık sonuna kadar kurtulalım su kilolardan...Ocak'ta da bol bol cilt bakımı yaparız
Her türlü cilt bakımına bende varım

evet ben bu kez kararlıydım ilaçlarımda bitti iyileştim pazartesi kesin başlıyorum rejim ve spora 3 ayda 5 kilo veririm inşallah

Benim de 2 ayım ve vermem gereken 5 kilom var pzrt siyi bekleme bence canım hemen su an başlayalım zaten çok sıkmamıza gerek yok kendimizi 5kilo ne ki

evet ben bu kez kararlıydım ilaçlarımda bitti iyileştim pazartesi kesin başlıyorum rejim ve spora 3 ayda 5 kilo veririm inşallah

Tuyolari paylasalim CNm yag yakimi Icin ben bal ve Elma sirkesi ilik Su karisimi ictim sabah korsemi giydim egzeesizlerimi yaptim aksamda yuruyuse cikarim

Var mı yüzünüze gözünüze sürdüğünüz birşeyler kızlar..benim göz altı morluklarım var geçmesi lazım onların...)

Tuyolari paylasalim CNm yag yakimi Icin ben bal ve Elma sirkesi ilik Su karisimi ictim sabah korsemi giydim egzeesizlerimi yaptim aksamda yuruyuse cikarim

Kızlar doğadan kayısılı form çay müthiş ben bir dönem diyetisyene gitmiştim o vermişti hala bırakmam size de tavsiye ederim

Cal cal CNm valla dusunmesi bile heyacanlandiriyor daha ne fikirler cikar gelsin o gunler ben abartip balayi suiti ayarliycam

Var mı yüzünüze gözünüze sürdüğünüz birşeyler kızlar..benim göz altı morluklarım var geçmesi lazım onların...)
emzirmeden dolayı kozmetik kullanmamaya çalışıyorum canım doğal şeylere de çok üşeniyorum bu ara birlikte yaparsak bende gaza gelirim belki. Senin var mı? Birde benim doğum lekesi kaldı hafif siz de de oldu mu kızlar. Olduysa geçti mi?

Cal cal CNm valla dusunmesi bile heyacanlandiriyor daha ne fikirler cikar gelsin o gunler ben abartip balayi suiti ayarliycam
Biz balayına gidememiştik eşimin hep içinde kaldı. Normalde benim çok takılmam lazım İyi olur ama biraz tuzlu olur herhalde. Malum aylardır eve maaş girmiyor

selam canım... bolu abantta beğendiğiniz otel var mı diye sormuşsun.. ben bu aralar deli gibi balayı araştırması yaptığım için az çok otel bilgim var.. bolu abantta BÜYÜK ABANT OTELİ var.. benimde listemde olan bir otel odaları , doğası gayet güzel görünüyor bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…