Hg CNm sana da Mutlu gunler nasilsin?
merhaba hanımlar nasılsınız?
aydemir, nisa ohh planlar yapılmış bile :) Tatil fikri bana da çok mantıklı geliyor. Çok ihtiyacımız var
morfistan dün gelemedim nöbete
Kilo konusunda da yeni doğum yaptım sayılır ama 4-5 kilo eksiğim var yüzüm çok zayıfladıVarlığı da yokluğu da dert bu şeyin. Benimde eşim gelmeden almam lazım
Evet canım eşinle ayarlamışlar sanırım polis evini....ben de dedim poğaca vs getireyim diye yok getirme diyor birde kaynıma eltimde oacak mecburen dısarda yıyıceğiz yani...heyecan başladı bendebakalım inş. Havada güzel olurda keyifli vakit geçririz
iyiyim evde sizinle beraber vakit geçirmeye çalışıyorum sen nasılsın cnm ???
merhaba hanımlar nasılsınız?
aydemir, nisa ohh planlar yapılmış bile :) Tatil fikri bana da çok mantıklı geliyor. Çok ihtiyacımız var
morfistan dün gelemedim nöbete
Kilo konusunda da yeni doğum yaptım sayılır ama 4-5 kilo eksiğim var yüzüm çok zayıfladıVarlığı da yokluğu da dert bu şeyin. Benimde eşim gelmeden almam lazım
Kızlar haydi Aralık sonuna kadar kurtulalım su kilolardan...Ocak'ta da bol bol cilt bakımı yaparız
Bnde iyiyim CNm bnm kucuk canavarla takiliyoruz
Normalde de çok alamam zaten de ama sanırım bu aralar iştahsız yiyorum onun etkisi biraz da. Evet ya sadece biz, eşimiz ve çocuğumuz başbaşa çok güzel olacak. Bende bir araştırayım en iyisi güzel sürpriz olur. Fikrini çalabilir miyim canımkeske bnmde almak olsaydi CNm sut yap ici seyler ye aldiriyor bu arada hepimize tatil inanilmaz iyi gelir 2gune bile raziym;₺ o gunlere erersek
Her türlü cilt bakımına bende varımKızlar haydi Aralık sonuna kadar kurtulalım su kilolardan...Ocak'ta da bol bol cilt bakımı yaparız
evet ben bu kez kararlıydım ilaçlarımda bitti iyileştim pazartesi kesin başlıyorum rejim ve spora 3 ayda 5 kilo veririm inşallah
evet ben bu kez kararlıydım ilaçlarımda bitti iyileştim pazartesi kesin başlıyorum rejim ve spora 3 ayda 5 kilo veririm inşallah
Normalde de çok alamam zaten de ama sanırım bu aralar iştahsız yiyorum onun etkisi biraz da. Evet ya sadece biz, eşimiz ve çocuğumuz başbaşa çok güzel olacak. Bende bir araştırayım en iyisi güzel sürpriz olur. Fikrini çalabilir miyim canım
Her türlü cilt bakımına bende varım
oğlun var dı dimi kaç yaşında??? allah bağışlasın inş bir gün benimde olur
Tuyolari paylasalim CNm yag yakimi Icin ben bal ve Elma sirkesi ilik Su karisimi ictim sabah korsemi giydim egzeesizlerimi yaptim aksamda yuruyuse cikarim
Normalde de çok alamam zaten de ama sanırım bu aralar iştahsız yiyorum onun etkisi biraz da. Evet ya sadece biz, eşimiz ve çocuğumuz başbaşa çok güzel olacak. Bende bir araştırayım en iyisi güzel sürpriz olur. Fikrini çalabilir miyim canım
Her türlü cilt bakımına bende varım
Var mı yüzünüze gözünüze sürdüğünüz birşeyler kızlar..benim göz altı morluklarım var geçmesi lazım onların...)
O bnde de var CNm kapatici kullaniyorum dogal cozum kesfedemedim;(
emzirmeden dolayı kozmetik kullanmamaya çalışıyorum canım doğal şeylere de çok üşeniyorum bu araVar mı yüzünüze gözünüze sürdüğünüz birşeyler kızlar..benim göz altı morluklarım var geçmesi lazım onların...)
Biz balayına gidememiştik eşimin hep içinde kaldı. Normalde benim çok takılmam lazımCal cal CNm valla dusunmesi bile heyacanlandiriyordaha ne fikirler cikar gelsin o gunler ben abartip balayi suiti ayarliycam
Evet Amin CNm 2,5yasinda cok dilli bir oglum var ins Rabbim gonlune gore hayirli evlat versin
Gunaydin kizlar nasilsiniz bir hafta daha bitecek bir gun sonra plakalara dusuyoruz biz cumartesi ne kadar sukur etsem az ya sevdim bu kasim ayini hizli ilerliyor bize...Esimle aramiz iyi bizimde sukur cok ozlemis 29una gun sayiyoruz sonrada 30ocak a gun sayicaz zaman gecsin diye spor diyete basladim bu arada. Bir 5-6 kilo fazlam var giderse kilolar supriz olur esime de :):) bu arada abant,bolu da begendiginiz otel var mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?