emzirmeden dolayı kozmetik kullanmamaya çalışıyorum canım doğal şeylere de çok üşeniyorum bu arabirlikte yaparsak bende gaza gelirim belki. Senin var mı? Birde benim doğum lekesi kaldı hafif siz de de oldu mu kızlar. Olduysa geçti mi?
Biz balayına gidememiştik eşimin hep içinde kaldı. Normalde benim çok takılmam lazımİyi olur ama biraz tuzlu olur herhalde. Malum aylardır eve maaş girmiyor
merhaba hanımlar nasılsınız?
aydemir, nisa ohh planlar yapılmış bile :) Tatil fikri bana da çok mantıklı geliyor. Çok ihtiyacımız var
morfistan dün gelemedim nöbete
Kilo konusunda da yeni doğum yaptım sayılır ama 4-5 kilo eksiğim var yüzüm çok zayıfladıVarlığı da yokluğu da dert bu şeyin. Benimde eşim gelmeden almam lazım
ooo sen de repertuar genişBir ara her akşam başka bir maske yapıyordum abartmıştım yan)evet canım birbirimizi gaza getirebiliriz burda...doğum lekem hiç olmadım canım o konuda bır bilgim yok...bebek pudarsıgül suyu karısımı süper birde yoğurt limon suyu ve karbonat biraz kötü kokuyor ama yumusacık yapıyor
Benim de 2 ayım ve vermem gereken 5 kilom var pzrt siyi bekleme bence canım hemen su an başlayalım zaten çok sıkmamıza gerek yok kendimizi 5kilo ne ki
Tuyolari paylasalim CNm yag yakimi Icin ben bal ve Elma sirkesi ilik Su karisimi ictim sabah korsemi giydim egzeesizlerimi yaptim aksamda yuruyuse cikarim
Var mı yüzünüze gözünüze sürdüğünüz birşeyler kızlar..benim göz altı morluklarım var geçmesi lazım onların...)
Bende geçen birşey keşfettim eşinize ne zaman rezil oldunuz diye. Hepsi olmasa da komik anılar var. Gülüyorum bayamerhaba canım... bende dün geldim bakındım bakındım kimse yok.. bir derdim var bölümüne girdim dertleri okudum okudum çıktım
selam canım... bolu abantta beğendiğiniz otel var mı diye sormuşsun.. ben bu aralar deli gibi balayı araştırması yaptığım için az çok otel bilgim var.. bolu abantta BÜYÜK ABANT OTELİ var.. benimde listemde olan bir otel odaları , doğası gayet güzel görünüyor bir bak istersen
Bende geçen birşey keşfettim eşinize ne zaman rezil oldunuz diye. Hepsi olmasa da komik anılar var. Gülüyorum baya
Dün giremedim ben kardeşim kaza geçirmişti bizim arabayla. Şükür ona birşey olmamış. Araba hasarlı. Ben ve eşim bunu problem etmiyoruz ama sağolsun kayınvalidemler moralimi bozdu biraz. O moral bozukluğuyla hiçbir şey yapasım gelmedi
Bende geçen birşey keşfettim eşinize ne zaman rezil oldunuz diye. Hepsi olmasa da komik anılar var. Gülüyorum baya
Dün giremedim ben kardeşim kaza geçirmişti bizim arabayla. Şükür ona birşey olmamış. Araba hasarlı. Ben ve eşim bunu problem etmiyoruz ama sağolsun kayınvalidemler moralimi bozdu biraz. O moral bozukluğuyla hiçbir şey yapasım gelmedi
Kızlar doğadan kayısılı form çay müthiş ben bir dönem diyetisyene gitmiştim o vermişti hala bırakmam size de tavsiye ederim
ben geç keşfetmişim yani :)evet canım orayı bende görmüştüm bir ara çok takılmıştım.. kayınvalidenler neden moralini bozdu?? siz sorun yapmıyorsunuz da o neden can sıkıyor
Canım benim geçmiş olsun bosver mala gelsin halledilir...kayınvalideler de ayıp etmiş canım ama sallama yaa bizim derdimiz bize yetiyor zaten
Cok gecmis olsun CNm takma kv Cana gelmesinde olacaksa esindeykende olurdu orayi bnde okudum gulmekten karnim agridi
Çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için. Aslında kendileri de malı çok problem etmezler ama oğlunu yanlış tanımış herhaldegeçmiş olsun canım
boşver temizliği bunu bir daha bulamayız kolay kolaySayfaya can geldi bugüntemizlik yapıcam burdan ayrılıp baslayamıyorum kızlar
Evet onu ben de kullanmıştım hem de tadı da hoş, yeşil çay da iyi toksin attırıyor canım ama hazır olanlar değil yaprak gibi olanlardan alıp demleyin sonra 2-3 bardak için her 10 dk.da bir wc.e gidiliyorrrrr
Aaa bir bakayim CNm ben masal evi diye gordum bir yer sirinlerin evlerini yapmislar bilgin var mi
ben geç keşfetmişim yani :)
Kazadan sonra aradı beni eşine söyleme dedi. Dedim söyledim ben anne. (Zaten sinir oluyorum bu tavırlarına şunu söyleme bunu söyleme. Sanırsın küçük çocuğa iş tarif ediyorlar.) Aaa dedi niye söyledin zaten çocuk askerde çok üzülür arabasına falan konuştu. Bende dinledim dinledim en sonunda "siz tanımamışsınız eşimi anne benim eşim buna takılacak biri değil. Böyle bir durumda arabasına üzülmez" dedim gayet yumuşak. İyi tamam dedi kapattı. Sonra da kp aradı aynı şekilde keşke söylemeseydin üzülür falan.(gerçi kp babasını kazada kaybetmiş o kazadan dolayı dedi arabadan dolayı değil) Öyle bu ara sinirlenmeye çok müsaitim tüm gece kendimi yedim
Evet yaa özlemden herhalde kişilik değiştirdiler. Çok severim ben kendilerini aslında duygusal tarafıma geldi demekki. Amaaaaan eşim gelsin yanımda olsun hiçbir şey umrumda değilkayınvalideler bu aralar formundaboş ver canım.. eşinin üzülmediğini sen biliyorsun kayınvalideni kafana takma
kayınvalideler bu aralar formundaboş ver canım.. eşinin üzülmediğini sen biliyorsun kayınvalideni kafana takma
Sen naptın canım ? yarın gidiyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?