352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

bu saatte epey kalabalığız gerçekten.bende iş yerinde mola yapıp duruyorum yazılanları okumak için.bu gidişle zaten yemeğe çıkamayacağım için zayıflarım ben

Evet yaa özlemden herhalde kişilik değiştirdiler. Çok severim ben kendilerini aslında duygusal tarafıma geldi demekki. Amaaaaan eşim gelsin yanımda olsun hiçbir şey umrumda değil

bende yarın kayınvalideme gideceğim.. arayıp haber vermem lazım ama elim telefona gitmiyor..

Bakalım yarın gelinine neler hazırlıcak Canım belki de nişanlın gelene kadar birdaha gitmezsin bile ..

CNm ne dedi ki ben kacirmisim??

bu saatte epey kalabalığız gerçekten.bende iş yerinde mola yapıp duruyorum yazılanları okumak için.bu gidişle zaten yemeğe çıkamayacağım için zayıflarım ben

ayy canım sirke falan deneyecekmişsin.. 1. si sirke sevmeyen biriysen zorlanabilirsin..2. si sirkeyi iyi ayarla mideni rahatsız edebilir.. 3.sü de eğer bal seviyorsan karışımına balda katabilirsin.. ben bal sevmediğim için bir ara sadece sirke ve su içmiştim.. afedersin midemden dolayı daha fazla devam edemedim

patlama yaşıyoruz bugün

bende yarın kayınvalideme gideceğim.. arayıp haber vermem lazım ama elim telefona gitmiyor..
Doğru siz daha konuşmadınız değil mi? O mu davet etti sen mi gideceksin?
Haha kv demisken bende bizimkileri aradim
Özlemin mi aklına geldi

Evet kesinlikle balla icilmeli mide Icin rahatsizligi onluyor kac ogun ictin sen

CNm ne dedi ki ben kacirmisim??

canım kayınvalidem 1 hafta önce bizdeydi.. giderken dedi ki ben seni çağırırım bize gelirsin.. bende tamam demiştim.. beni çağırmıyor ama telefonda ben seni çağırırım bize gelirsin demeye devam ediyor bende tamam diyorum o öyle dediği için çıkıp ziyaretlerine gidemiyorum.. 2 akşam önce nişanlım annesini aramış ve nişanlıma benim için demişki neden bize gelmiyor illa davet mi bekliyor.. komşular laf ediyor işte gelinin gelmiyor aranızda bir problem var diyor demiş.. ben şok oldum nişanlıma durumu anlattım annen her defasında ben seni çağırırım diyor ve çağırmıyor ben nasıl kendi kafama göre çıkıp gidebilirim diye..Allahtan nişanlım benden yanaydı yoksa problem yaşanabilirdi.. kayınvalideme çok kızdım..

bal severim canım balla denerim ozaman

O zaman her yemek saatinde buradayızzzz

bencede hergün beklerim:)

Bakalım yarın gelinine neler hazırlıcak Canım belki de nişanlın gelene kadar birdaha gitmezsin bile ..

o şimdi oraya gitmiyorum diye kızmış ya bana çay bile vermez yok canım yaaa nerdeeee... gitmediğimde nişanlım huzursuz oluyor.. gidersem sırf onun için giderim

Cnmm aa neden boyle yapti ki kv cok sasirdim ben git bakalim aciklamasi ne olacak hayret bisi;/(
Eşin memnun olmuştur Kv denklerden fazla değil mi canım

Esim bisi demez ama aksam gozune sokarim sizinkilerle konustum diye bir okuyan olsa Stv nin sirlar dunyasinn kotu gelinlerinden sanar beni

o şimdi oraya gitmiyorum diye kızmış ya bana çay bile vermez yok canım yaaa nerdeeee... gitmediğimde nişanlım huzursuz oluyor.. gidersem sırf onun için giderim

benim nişanlımda öyle git diyor ama o yokken sadece 2 kez gittim 1 kezde onlar geldi bakalım birdahaki ne zaman olur

Amaaaannn en güzeli mesafe....bak bizde mesafe yok eskisi gibi ne saygı kaldı ne sevgi

Amaaaannn en güzeli mesafe....bak bizde mesafe yok eskisi gibi ne saygı kaldı ne sevgi
bizde zorunlu hizmetimiz bitince yanlarına gelmeyi düşünüyorduk çocuğumuz başkalarının elinde büyümesin diye ama bu askerlik sayesinde gördük ki yok uzakta olmak çok güzelmiş. Ne onlar sende değerini yitiriyor ne sen onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…