- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
Evet yaa özlemden herhalde kişilik değiştirdiler. Çok severim ben kendilerini aslında duygusal tarafıma geldi demekki. Amaaaaan eşim gelsin yanımda olsun hiçbir şey umrumda değil
evet canım yarın kayınvalideme gideceğim.. söyleyeceğim ona neden nişanlıma öyle bir şey dediğini.. ve diyeceğim siz ben seni çağırırım dediğiniz için ben gelmiyorum sizden haber bekliyorum diyeceğim ..
evet canım yarın kayınvalideme gideceğim.. söyleyeceğim ona neden nişanlıma öyle bir şey dediğini.. ve diyeceğim siz ben seni çağırırım dediğiniz için ben gelmiyorum sizden haber bekliyorum diyeceğim ..
bu saatte epey kalabalığız gerçekten.bende iş yerinde mola yapıp duruyorum yazılanları okumak için.bu gidişle zaten yemeğe çıkamayacağım için zayıflarım ben
patlama yaşıyoruz bugünbu saatte epey kalabalığız gerçekten.bende iş yerinde mola yapıp duruyorum yazılanları okumak için.bu gidişle zaten yemeğe çıkamayacağım için zayıflarım ben
Doğru siz daha konuşmadınız değil mi? O mu davet etti sen mi gideceksin?bende yarın kayınvalideme gideceğim.. arayıp haber vermem lazım ama elim telefona gitmiyor..
Özlemin mi aklına geldiHaha kv demisken bende bizimkileri aradim
ayy canım sirke falan deneyecekmişsin.. 1. si sirke sevmeyen biriysen zorlanabilirsin..2. si sirkeyi iyi ayarla mideni rahatsız edebilir.. 3.sü de eğer bal seviyorsan karışımına balda katabilirsin.. ben bal sevmediğim için bir ara sadece sirke ve su içmiştim.. afedersin midemden dolayı daha fazla devam edemedim
bu saatte epey kalabalığız gerçekten.bende iş yerinde mola yapıp duruyorum yazılanları okumak için.bu gidişle zaten yemeğe çıkamayacağım için zayıflarım ben
CNm ne dedi ki ben kacirmisim??
Haha kv demisken bende bizimkileri aradim
Evet kesinlikle balla icilmeli mide Icin rahatsizligi onluyor kac ogun ictin sen
ayy canım sirke falan deneyecekmişsin.. 1. si sirke sevmeyen biriysen zorlanabilirsin..2. si sirkeyi iyi ayarla mideni rahatsız edebilir.. 3.sü de eğer bal seviyorsan karışımına balda katabilirsin.. ben bal sevmediğim için bir ara sadece sirke ve su içmiştim.. afedersin midemden dolayı daha fazla devam edemedim
O zaman her yemek saatinde buradayızzzz
Bakalım yarın gelinine neler hazırlıcakCanım belki de nişanlın gelene kadar birdaha gitmezsin bile ..
patlama yaşıyoruz bugün
Doğru siz daha konuşmadınız değil mi? O mu davet etti sen mi gideceksin?
Özlemin mi aklına geldi
Anladım canım. İnşallah çok güzel geçeryok canım davet etmedi ben gideceğim
Cnmm aa neden boyle yapti ki kv cok sasirdim ben git bakalim aciklamasi ne olacak hayret bisi;/(canım kayınvalidem 1 hafta önce bizdeydi.. giderken dedi ki ben seni çağırırım bize gelirsin.. bende tamam demiştim.. beni çağırmıyor ama telefonda ben seni çağırırım bize gelirsin demeye devam ediyor bende tamam diyorum o öyle dediği için çıkıp ziyaretlerine gidemiyorum.. 2 akşam önce nişanlım annesini aramış ve nişanlıma benim için demişki neden bize gelmiyor illa davet mi bekliyor.. komşular laf ediyor işte gelinin gelmiyor aranızda bir problem var diyor demiş.. ben şok oldum nişanlıma durumu anlattım annen her defasında ben seni çağırırım diyor ve çağırmıyor ben nasıl kendi kafama göre çıkıp gidebilirim diye..Allahtan nişanlım benden yanaydı yoksa problem yaşanabilirdi.. kayınvalideme çok kızdım..
Eşin memnun olmuştur Kv denklerden fazla değil mi canım
o şimdi oraya gitmiyorum diye kızmış ya bana çay bile vermezyok canım yaaa nerdeeee... gitmediğimde nişanlım huzursuz oluyor.. gidersem sırf onun için giderim
Cnmm aa neden boyle yapti ki kv cok sasirdim ben git bakalim aciklamasi ne olacak hayret bisi;/(
Esim bisi demez ama aksam gozune sokarim sizinkilerle konustum diye bir okuyan olsa Stv nin sirlar dunyasinn kotu gelinlerinden sanar beni
bizde zorunlu hizmetimiz bitince yanlarına gelmeyi düşünüyorduk çocuğumuz başkalarının elinde büyümesin diye ama bu askerlik sayesinde gördük ki yok uzakta olmak çok güzelmiş. Ne onlar sende değerini yitiriyor ne sen onlardaAmaaaannn en güzeli mesafe....bak bizde mesafe yok eskisi gibi ne saygı kaldı ne sevgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?