352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Canım Düzce ilimiz senin için hayırlı olsun buarada eşinin yol izni 2 gün müydü ?Bizim yol iznimiz 1 gün olduğu için 30 ocak olarak hesaplıyorum bu yüzden plakalara yarın gireceğimmm
teşekkür ederim canım. Bizimki karışık ama bu bir gün göre. Eşim yazıcı da oradaki programa bilgileri girince teskere 29 Ocak gözüküyormuş

Morfistan nerelerdesin kayinvalidenden donmedinmi yoksa:)
Bende merak ediyorum. Birde hesabu geçici olarak pasifmiş bu ne demek?:26:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben şifayı kapmışım çok fenayım grip oldum
geçmiş olsun canım. Ben iyiyim şükür.

saol canımmm inş geçer

peki nasıl bişey canım ya... nette var mı neler yiyorsunuz... kaç aydır başlıyorum bozuyorum kendime güvenemiyorum artık...

canım ewet nette var beş günde beş kil diyeti yazarsan çıkıyor. ben iki gündür dikkat ediyorum pazartesi birlikte başlayalım istersen destek oluruz o zaman birbirimize:26:

iyi akşamlarr arkadaşlarrr... nasılsınız bugün askerlerimizin hepsi de rahatttır inşallah

Canım iki gündür yatılı misafirlerimiz vardı yediklerime dikkat ettim hep ama spor filan yapamadım....5 günlük diyete eşimin yanına gidip geldikten sonra baslayacağim inş.. Sen neler yapıyorsun

canım ben de iki gündür yediklerime dikkat etmeye başladım. pazrtesi de inşallah senin bahsettiğin diyete başlayacağım bakalım nasıl olacak

iyi akşamlarr arkadaşlarrr... nasılsınız bugün askerlerimizin hepsi de rahatttır inşallah

iyi akşamlar canım bugün pek konuşamadım askerimle dışardaydım sonra kayınvalidemlere gittim.akşamda aramadı merak ettim aslında.sen nasılsın?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben şifayı kapmışım çok fenayım grip oldum

canım geçmiş olsun dinlen bol bol meyve ye

morfistan hesabını dondurmuş galiba canım. bir sorun yoktur inşallah

nedenki acaba nasıl donduruluyor onu bile bilmiyorum ben.inşallah sorun yoktur

hpşgeldinnn cnmmmm kimse yoktu bugün yalnız kvldım burada. tatlım inşallah bir sorun yoktur yoğun olduğu için aramamış olabilir.. çünkü yeni askerler falan gitti yaa. sen sıkma canını
bilmiyorum ki hesabı geçici olarak pasiftir diyor cnımm

haftasonu burası kalabalık olurdu aslında ama bugünlerde herkes yoğun sanırım.

Iyi geceler kizlar nasilsiniz dogan gunesle osmaniyeye merhaba diyecegiz:):)benim diyet degilde dikkat ediyorum yediklerime sirkeli balli suya devam sabah aksam egzersizler Karin bolgemi sertlestrdi daha bir hafta olmadi

Iyi geceler kizlar nasilsiniz dogan gunesle osmaniyeye merhaba diyecegiz:):)benim diyet degilde dikkat ediyorum yediklerime sirkeli balli suya devam sabah aksam egzersizler Karin bolgemi sertlestrdi daha bir hafta olmadi

canım senin şafakkk 69 ama sen osmaniye diyorsun bir yanlışlık mı var

iyi geceler canım bende sonunda 80leri gördüm plakalara da gelsem artık

galiba cnım yoğunlar çünkü hiç kimse yoktu bugün

evet canım öyle heralde.burda muhabbet olmayınca zaman hiç geçmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…