- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
teşekkür ederim canım. Bizimki karışık ama bu bir gün göre. Eşim yazıcı da oradaki programa bilgileri girince teskere 29 Ocak gözüküyormuşCanım Düzce ilimiz senin için hayırlı olsunbuarada eşinin yol izni 2 gün müydü ?Bizim yol iznimiz 1 gün olduğu için 30 ocak olarak hesaplıyorum bu yüzden plakalara yarın gireceğimmm
Bende merak ediyorum. Birde hesabu geçici olarak pasifmiş bu ne demek?:26:Morfistan nerelerdesin kayinvalidenden donmedinmi yoksa:)
geçmiş olsun canım. Ben iyiyim şükür.iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben şifayı kapmışım çok fenayım grip oldum
teşekkür ederim canım. Bizimki karışık ama bu bir gün göre. Eşim yazıcı da oradaki programa bilgileri girince teskere 29 Ocak gözüküyormuş
Bende merak ediyorum. Birde hesabu geçici olarak pasifmiş bu ne demek?:26:
geçmiş olsun canım. Ben iyiyim şükür.
peki nasıl bişey canım ya... nette var mı neler yiyorsunuz... kaç aydır başlıyorum bozuyorum kendime güvenemiyorum artık...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben şifayı kapmışım çok fenayım grip oldum
Morfistan nerelerdesin kayinvalidenden donmedinmi yoksa:)
ydemir16 diyeti ne yptın cnımmm
Canım iki gündür yatılı misafirlerimiz vardı yediklerime dikkat ettim hep ama spor filan yapamadım....5 günlük diyete eşimin yanına gidip geldikten sonra baslayacağim inş.. Sen neler yapıyorsun
iyi akşamlarr arkadaşlarrr... nasılsınız bugünaskerlerimizin hepsi de rahatttır inşallah
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben şifayı kapmışım çok fenayım grip oldum
morfistan hesabını dondurmuş galiba canım. bir sorun yoktur inşallah
iyi akşamlar canım bugün pek konuşamadım askerimle dışardaydım sonra kayınvalidemlere gittim.akşamda aramadı merak ettim aslında.sen nasılsın?
canım geçmiş olsun dinlen bol bol meyve ye
nedenki acaba nasıl donduruluyor onu bile bilmiyorum ben.inşallah sorun yoktur
hpşgeldinnn cnmmmmkimse yoktu bugün yalnız kvldım burada. tatlım inşallah bir sorun yoktur yoğun olduğu için aramamış olabilir.. çünkü yeni askerler falan gitti yaa. sen sıkma canını
bilmiyorum ki hesabı geçici olarak pasiftir diyor cnımm
haftasonu burası kalabalık olurdu aslında ama bugünlerde herkes yoğun sanırım.
Iyi geceler kizlar nasilsiniz dogan gunesle osmaniyeye merhaba diyecegiz:):)benim diyet degilde dikkat ediyorum yediklerime sirkeli balli suya devam sabah aksam egzersizler Karin bolgemi sertlestrdi daha bir hafta olmadi
Iyi geceler kizlar nasilsiniz dogan gunesle osmaniyeye merhaba diyecegiz:):)benim diyet degilde dikkat ediyorum yediklerime sirkeli balli suya devam sabah aksam egzersizler Karin bolgemi sertlestrdi daha bir hafta olmadi
galiba cnım yoğunlar çünkü hiç kimse yoktu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?