çok kızgınımmm
Doğru hatırladım
çok kızgınımmm
biiliyorumm tatlımm sorucakksın neden aramadığınıı abartmaya başladı sankı brz :44::44:
evet canımmerkek arkadaşının ustabirliği neresi?
Kavga felan da etmedik ki seni seviyorum dedi en son aradığında, 14 Aralık'a kadar bu şekilde olur sonra rahat oluruz felan dedi :26: Bakalım arayacak mı ? Bugün boş günleri mi acaba ?:26:
ne zamandır aramıyor aranız mı kötüydü
ama belırtmıs sana cnm basında zaman vermişş yapma böyleeSanırı bişey yapmıolar bgn dıe bılıorumm boş boş duruyoruz demıstı sabah bnmkı aradıgında
Yok tatlım aramız iyiydi 3 gündür haber alamıyorum :26:
Benim hödük sevgilim neden aramıyor acep
hihi Canım ya arıyınca ögrenicez senın hödük neden Arıyamıyor dıe bgn arıycak dıe hıssedıorm ama bakalım
çok sıra vardır canım merak etme.beni nişanlım acemi birliğinde akşam 10dan sonra arıyordu herkes yatmaya gidince kaçak maçaksenin ulaşabileceğin numara var mı peki
bugun internette görüştük eşimle ne kadar özlemişim hala alısamadım ben ya yine aglamaya devamkeske askerliğini yapmadan evlenmeseydim önümüzdeki hafta yanına gitmeyi düşünüyorum ama nasıl ayrılacaz bilmiyorum görüp dönmek daha zor.internette görünce cok kötü oluyorum yanına gidersem nasıl olur bilmiyorum rabbim hepimize sabır versin cok zor günler geciriyoruz hayırlısıyla bi an önce biter inş dayanacak gücüm kalmıo artık
Ahh emınm evli beklemek cok dha zordur allah yardımcınız ols n neyseki birgün daha bıttıyor cok sukur
cok şükür ama daha cok evet ya herkese diorum askerliğini yapmamıs biriyle kesinlikle evlenmeyin cok zormus ben yasadım baskaları yasamasın
katılıyorumBenm şafaga bk ve mtlu ol az kalmışşş hadi hftyada goruceksn ztn
ah canım dusunmem mı ama atanamadım hem ıs hem ders calısmak cok zor puanlarımızda yuksekesım gelınce ısı bıle bırakmayı dusunuyorum tamamen kpss ye odaklanmak ıstıyorum bakalım kısmet
çok güzel denk gelmişdün uyuyodu canım gecede nöbeti 2deymiş aramamış bugünde izinliyim diye uyandırmak istememiş.telefonda sıcak konuştu.benide o gün eskiden bizim iş yerinde çalışan bir çocuk eklemişti onu söyledim.sil falan dedi bende ayıp olur dedim onun dediği gibi ohhh olsun
iyice sabrımız tükendi galibabugun internette görüştük eşimle ne kadar özlemişim hala alısamadım ben ya yine aglamaya devamkeske askerliğini yapmadan evlenmeseydim önümüzdeki hafta yanına gitmeyi düşünüyorum ama nasıl ayrılacaz bilmiyorum görüp dönmek daha zor.internette görünce cok kötü oluyorum yanına gidersem nasıl olur bilmiyorum rabbim hepimize sabır versin cok zor günler geciriyoruz hayırlısıyla bi an önce biter inş dayanacak gücüm kalmıo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?