352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

biiliyorumm tatlımm sorucakksın neden aramadığınıı abartmaya başladı sankı brz :44::44:

Kavga felan da etmedik ki seni seviyorum dedi en son aradığında, 14 Aralık'a kadar bu şekilde olur sonra rahat oluruz felan dedi :26: Bakalım arayacak mı ? Bugün boş günleri mi acaba ?:26:

Kavga felan da etmedik ki seni seviyorum dedi en son aradığında, 14 Aralık'a kadar bu şekilde olur sonra rahat oluruz felan dedi :26: Bakalım arayacak mı ? Bugün boş günleri mi acaba ?:26:

ama belırtmıs sana cnm basında zaman vermişş yapma böylee Sanırı bişey yapmıolar bgn dıe bılıorumm boş boş duruyoruz demıstı sabah bnmkı aradıgında

çok sıra vardır canım merak etme.beni nişanlım acemi birliğinde akşam 10dan sonra arıyordu herkes yatmaya gidince kaçak maçak senin ulaşabileceğin numara var mı peki

Bebeğim sıra vardır da 3-4 günde gelmiyor mu bu sıra arayan nasıl arıyor. :26: Yok zaten aramama kızar. :26:

bugun internette görüştük eşimle ne kadar özlemişim hala alısamadım ben ya yine aglamaya devam keske askerliğini yapmadan evlenmeseydim önümüzdeki hafta yanına gitmeyi düşünüyorum ama nasıl ayrılacaz bilmiyorum görüp dönmek daha zor.internette görünce cok kötü oluyorum yanına gidersem nasıl olur bilmiyorum rabbim hepimize sabır versin cok zor günler geciriyoruz hayırlısıyla bi an önce biter inş dayanacak gücüm kalmıo artık

Ahh emınm evli beklemek cok dha zordur allah yardımcınız ols n neyseki birgün daha bıttıyor cok sukur

katılıyorum Benm şafaga bk ve mtlu ol az kalmışşş hadi hftyada goruceksn ztn

inş bi problem cıkmazsa gitcem ama görüp ayrılmak cok zor bugün internette gördüğümden beri ağlıyorum o zaman napcam.
(canım benim hala saka gibi gelio dio alısamadı askerliğe hala arabaya binip gelesim var dio) of allahım sabır lütfen bugun aglamaktan gözlerim şişti

Son düzenleme:
ah canım dusunmem mı ama atanamadım hem ıs hem ders calısmak cok zor puanlarımızda yuksek esım gelınce ısı bıle bırakmayı dusunuyorum tamamen kpss ye odaklanmak ıstıyorum bakalım kısmet

Canım zaten işle beraber hazırlanamazsın ki sınava çünkü sınav çok emek istiyor.. Ama bence de maddi olarak zorlanmıcaksnz işten ayrılıp hazırlanman cok mantıklı ..

çok güzel denk gelmiş bak ne güzel karşılıklı birbirinizin aklındaymışsınız. Rabbim huzurunuzu daim etsin canım.

iyice sabrımız tükendi galiba ama üzme kendini bu kadar git tadını çıkar eşinle olmanın. görsek de görmesek de özlüyoruz, kötü oluyoruz. Bari bir günde olsa onla geçsin

Gel Bu Gece Bana Gel Uyumadım Hiç, Döndüm Bütün Gece Sağa Sola
Gör Uykunda Beni Gör Rüyanda Sarıldım Sana Ve Kokladım Buram Buram Saçını Okşadım
Son Seferinde Bana Bıraktığın Resimlere Baka Baka Hep Ağladım
Sen Düşünme Beni Hiç, Önemli Olan Sadece Kavuşmamız, Ne Yapardım Ya Sen Olmasaydın
Hiç Bilmez Bu Şehir Hiç Anlamaz Bu Şehir
Hiç Görmedi Seni, Hiç Görmedi Bizi Birlikte
Çok Uzun Bir Zamanı Geride Bıraktık Ama Kimi Zaman Da Ayrıyız
Bu Kez Daha Da Uzun Sürecek, Ayrı Ayrı Geçen O Her Günü İlerde Her An Hatırlayacağız
Hiç Bilmez Bu Şehir, Hiç Anlamaz Bu Şehir
Hiç Görmedi Seni, Hiç Görmedi Bizi Birlikte ... Pinhani'nin şarkısı kızlar.. Sözleri tam bizler için yazılmış sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…