352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

selam kızlarr Evet ocakta 12 gun düşcek demiş komutanı arkadaşıın sevgilsinin ama bende pek ınanmıorm Atarsa 8 gun sonra sevdicegimee sarılcam 1 gün bile olsa :26:

inşallah canım yaa... bu aralar çok sıkıldım..

inşallah canım.. bir burada kafa dağıtıyorduk bir bakıyorum kimsecikler yok

gececek canım sabır..evet aksamları ben gelemıyordum ama baya muhabbet oluyordu burda sanırım buara aksamları pek gelen yok :26:

Son düzenleme:
gececek canım sabır..evet aksamları ben gelemıyordum ama baya muhabbet oluyordu burda sanırım buara aksamları pek gelen yok :26:

inşallah geçecek..evet canım gelen giden yok o yüzden bende 355. dönemlere bakıyorum 355. dönemler maaşallah çok aktifler

insanlık halii pekı cnm Ehe geel sohbet et orada ztn yenı eskı dıe bsı yok herkez cok sıcak Siz deneyımlıler daha cok anlarsınz bızı

tamam canım gelırım topıgınıze..evet canım hepımız aynı ozlemlerden aynı sabırlardan gecıyoruz bırbırımızı daha ıyı anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…