352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Aynen canım çok bunaldım artık İyi yönlerini düşünmeye çalışıyorum Ocak a 40 gün kaldı mesela sonrası geçicek bir şekilde

sizin sevgililerinz eşleriniz ya da nişanlılarınz gelecek az kalmış benim askerim geldiği gibi çalışmaya gidecek başka şehir'e gene gurbet anlayacagin ( tek avuntum gideceği yer 5 saat cok uzak değil 2. asker psikolojisi olmayacak insallah ( gelse de sarılsam bırakmasam.(

Gunaydin kizlar nasilsiniz? herkesin sabirlar azalmis ins az kaldi kac Günü ardimizda biraktik... Biz haftaya cuma havalar sogumadan gidelim diyoruZ esimin yanina gidip gelince daha Zor ama hayirlisi...

97 günü geride bıraktık... ben de gideceğim eşimin yanına Aralık ayında gideyim diyorum o zaman sanki daha zaman çabuk geçecek gibiii

Merhaba hanımlar nasılsınız? Kızımla babası oyun oynuyor bende size kaçtım ama kimsecikler yok Çok mu meşgulüz ne çok aktif değiliz bence de. 12 gün olayı olsa hele ocakta son demlerde bir anda düşse çok çok güzel olur Ama az kaldı şükür
Terazi yarın nişanlının durumu belli oluyormuş sanırım. Umarım sorun çıkmaz canım ameliyatsız halledilir.

Herkese merhaba kizlar napiyosunuzz sizin safaklara baktikca icim aciliyor biz daha 150 lerdeyiz ( siz ne guzel plakalara inmissiniz bile masallah biz 355. Donem yarenleri bugun topluca kotuyduk hepimizde bi tuhaflik vardi 15 gun oldu hepimizin askeri gideli sanirim dayanma gucumuz bitiyor size bakiim dedim sizde ne var ne yok

ben biraz önce buralardaydım o zaman da kimsecikler yoktu, ben de cilt bakımı için topiclere girdim orada kayboldum resmen Tam dedim çıkmadan bizim foruma bakayım seni gördüm 12 gün muhabbetini ben artık düşünmemeye çalışıyorum canım kendimi alıştırdım ama düşse süper olur cidden morfistan da yazmış gerçi ama umutlanmak istemiyorum

Iyı geceler kızlar nasılsınız?ben yorgunum,sabırsızım,hüzünlüyüm....bugun oğlumun doğum günü babamız yok yanımızda bütün gün dua ettim bu ilk ve tek olsun Rabbim diyebabamızda kötü oldu sanki caktırmamaya çalışıyor ama aramadı mesela bugün normalde pasayla konuşmak için atardı muhakkakgüllirana canım benim senin adına çok mutlu oluyorum nasıl bebişin babasıyla nasıllar yabancıladı mı?? Ay bol bol hasret giderin biz babamızın yanından geleli 3 gün oldu ama özledik......(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…