352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Gelecek canım ben artık daha ümitliyim. Takvimde bile azıcık gözüküyor :) 2 ay sonra kocalarımızla yuvalarımızda hemde aklımızda askerlik diye birşey kalmadan yemek yiyeceğiz

Di mi ya :) Biz de birçok planımızı ertelemek zorunda kaldık, çünkü birgün askere gideceğini biliyorduk... Şimdi istediğimiz gibi planlarımızı gerçekleştirebiliriz İnşaAllah gelsinler de....

Di mi ya :) Biz de birçok planımızı ertelemek zorunda kaldık, çünkü birgün askere gideceğini biliyorduk... Şimdi istediğimiz gibi planlarımızı gerçekleştirebiliriz İnşaAllah gelsinler de....
öyle canım yaa herşeye engeldi. Bir bebeği araya sıkıştırdık o da eşimin ısrarıyla Türkiye turuyla başlamayı düşünüyoruz biz

Ins cnmm artik hepimizin onunde ins askerlik sorunu olmayacakyemek dusunuyorum demissin ya bende evimize sakliyorum epey liste yaptim bunu da yapim diye

öyle canım yaa herşeye engeldi. Bir bebeği araya sıkıştırdık o da eşimin ısrarıyla Türkiye turuyla başlamayı düşünüyoruz biz

şimdiki aklım olsa ben bebiş olayını ertelemezdim, özellikle erteledik zor olur diye. Evet zor olurdu belki ama güç verirdi ve zaman daha çabuk geçerdi diye düşünüyorum. Bu arada fikriniz süper, gezmeli her yeri.

Ins cnmm artik hepimizin onunde ins askerlik sorunu olmayacakyemek dusunuyorum demissin ya bende evimize sakliyorum epey liste yaptim bunu da yapim diye

yaaa aynen, demek ki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz cnm. Bir sürü bişeyler, kısa kısa notlar alıyorum. Yemek ne yemek yapsam ilk gün. Köfteyi çok sever eşim o gelene kadar köfte yapmak yok

Bende çok istemiyordum askerlik olmadan özellikle. Ama şimdi iyi ki diyorum hem askerlik sebbebiyle 2 yıl ertelenmiş olacaktı (ki kızımı kucağıma aldığımdan beri evlenir evlenmez yapsaymışız dedim ) hemde bana meşgale oluyor şimdi. Öyle canım iyi oluyor eşimle ben çok seviyoruz gezmeyi. Kızımız da daha şimdiden öyle

Ne güzel cnm, ne mutlu size. Allah mutluluğunuzu katlandırarak arttırsın. Biz erteledik, sonra keşke askerdeyken bana yoldaş olsaydı diye düşündüm. Ama dönüşte yine birazcık daha bekleriz herhalde bebiş için

kızlar ya bişey soracağım nişanlım birşeyler yap gönder dedi geçen konuştuğumuzda askerlerle yemek için ama bozulmazmı yada nasıl gönderilir bilen var mı?

kızlar ya bişey soracağım nişanlım birşeyler yap gönder dedi geçen konuştuğumuzda askerlerle yemek için ama bozulmazmı yada nasıl gönderilir bilen var mı?

cnm ben hiçbir şey yapmadım. Nasıl oluyor bilmiyorum ama bozulmayacak şeyler konusunda tavsiyelerim olabilir. Kurabiye yapabilirsin mesela severse içinde margarin olduğu için kolay bayatlamaz

Kızlar ben çıkıyorum, malum yarın iş var. Keyifli sohbet için teşekkürler, iyi geceler

Dipnot: 1 saat sonra şafak 60, gel teskere gel teskere bitsin bu hasret

Şoklayıp mı göndersen canım? Arkadaşlar gönderiyorlardı ama ne gönderiyorlardı hatırlamıyorum. Da kış ya kurabiye börek falan çok bozulmaz herhalde

Canım bozulmuyor ben eşim izne geldiğinde göndermiştim askeriyede yesin arkadaşlarıyla diye bol bol yap dedi 3 4 gün yemişler birşeyde olmamış...ben sarma kuru dolma yapıp sokladım 2 çeşit kurabiye ve börek yapmıştım gittiğinde sarmalar hala buzluymus nisa86 ınn eşiyle cattle da ısıtıp yemişler)

Son düzenleme:
teknolojide çare tükenmiyormuş cidden nasılsın canım?

hayırdır bir sıkıntı yok inşallah? Kendileri olmasa da sesleri yetiyor iyiyim canım ben şükür
Insanlara gereğinden fazla deger veriyorum haketmediklerini anlayınca da üzülüyorum saçma sapan bi konu yüzünden canım şıkkında 2 gündür neyse ki eşimin sesini duyunca rahatladım şimdi canımı sıkanlara yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…