352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

cnm ben hiçbir şey yapmadım. Nasıl oluyor bilmiyorum ama bozulmayacak şeyler konusunda tavsiyelerim olabilir. Kurabiye yapabilirsin mesela severse içinde margarin olduğu için kolay bayatlamaz

Şoklayıp mı göndersen canım? Arkadaşlar gönderiyorlardı ama ne gönderiyorlardı hatırlamıyorum. Da kış ya kurabiye börek falan çok bozulmaz herhalde

buzlu gönderemem sanırımda normal göndersem kargoyla ne kadar zamanda ulaşırki bilemedim aslında ziyarete gidebilsem kendim götürürdüm çok iyi olurdu

Bu aralar bende aynı moddayım öyle yapmak lazım ama canım kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz. dur bende yapayım

buzlu gönderemem sanırımda normal göndersem kargoyla ne kadar zamanda ulaşırki bilemedim aslında ziyarete gidebilsem kendim götürürdüm çok iyi olurdu
gidecektin anki canım vaz mı geçtin?

Biz de gezmeyi çok severiz canım planımızı bile yaptık istanbul adalara gidicez

Selam kızlar :) Ne zamandır bakmıyorum burayı okuyunca özlemim artıyor sanki Ama azaldıkça günler hepimiz keyiflenmişiz maşallah. Hazırlık yapınca sanki yarın gelecekmiş gibi oluyor. Ben aldığım hiç bir kıyafeti giymedim sanki çeyiz düzüyorum kıyafetler, parfümler, ayakkabılar, makyaj malzemeleri Kullanmıyorum da gelince kullanacağım diye :) Yemek konusunda kendimi geliştirmiştim ne derse hemen o an Hediyeleri de hazır :) Bir o eksik bir bitse de kurtulsak :S Çoğu şeyi erteledik demişsiniz kızlar en azından evlisiniz biz de o da yok en büyük şeyi ertelemişiz

amiin canım hepimiznkini inşallah. Yaşınız kaç ?

25 bitti cnm benim

ahh ahhh aynı sorun bende de var, aslında kimseyi takmayacaksın en güzeli, beklentin insanlardan olmayacak daha çok mutlu olunuyor o zaman

iyiyim canim sen nasilsin? Eveeet canim cok az kaldiii:)) Bundan sonra sayfamiz daha da guzel olucak insallah

aynenn şafağımız bayağı azaldı atarsa 59

bende iyiyim canım şafak azaldıkça daha iyiyim :)

Azalacak azalacak 10 gün kala bile biz burada laflıyor olacağız

Biz de gezmeyi çok severiz canım planımızı bile yaptık istanbul adalara gidicez

ayy ne güzel yaa, ben de eşime söyledim ama ben geleyim öyle plan yapalım dedi, beklyoruz bakalım

hepimiz aynı durumdayız demek, İnşallah gelince evlenirsiniz, mutlu yuvanız olur :)

Aynı yaştaymışız hemen evlenmem lazım benim Benimki giderken evlenmicem diye tutturmuştu. Artık çıkınca hayatımızı bir yola koyalım, evliliği konuşalım bir düzenimiz olsun demeye başladı. Askerliğin bana tek ve en büyük katkısı

:)))evlenirsiniz, ben evliliğin yaşla değil de kafa olarak hazır olmakla alakalı bişey olduğunu düşünmüşümdür hep. Eğer kendinizi evliliğe hazır hissediyorsanız, bence de hemen evlenin. Evli olmak güzel bir şey

Hayırlı zamanda olsun inşallah. İstiyorum ben de artık :) İlk defa evlilik güzel diyen duydum maşallah nazar değmesin. Kime sorsam bir şikayet şikayet insan korkuyor.

canım demek ki erkekler hangi yaşta olursa olsun asıl askerlikten sonra olgunlaşıyor

Hayırlı zamanda olsun inşallah. İstiyorum ben de artık :) İlk defa evlilik güzel diyen duydum maşallah nazar değmesin. Kime sorsam bir şikayet şikayet insan korkuyor.

Amin çok teşekkür ederim, Allah'ım herkesin yuvasını korusun, yuva kurmak isteyene yardım etsin. İşte doğru zamanda evlenince şikayet olmaz, o yüzden her şeyin hayırlısı. Zaten sizde hayırlı zamanda olmasını istiyorsunuz, doğru yoldasınız bence, hayırlısıyla kurarsınız yuvanızı İnşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…