Cok sagol CNm iyi geldi cocuk hasta olur vs tereddutum vardi ama bakalim sende dusunuyordun ist gitmeyi dusunuyor musun cnm
cnm ben hiçbir şey yapmadım. Nasıl oluyor bilmiyorum ama bozulmayacak şeyler konusunda tavsiyelerim olabilir. Kurabiye yapabilirsin mesela severse içinde margarin olduğu için kolay bayatlamaz
Şoklayıp mı göndersen canım? Arkadaşlar gönderiyorlardı ama ne gönderiyorlardı hatırlamıyorum. Da kış ya kurabiye börek falan çok bozulmaz herhalde
Canım bozulmuyor ben eşim izne geldiğinde göndermiştim askeriyede yesin arkadaşlarıyla diye bol bol yap dedi 3 4 gün yemişler birşeyde olmamış...ben sarma kuru dolma yapıp sokladım 2 çeşit kurabiye ve börek yapmıştım gittiğinde sarmalar hala buzluymus nisa86 ınn eşiyle cattle da ısıtıp yemişler)
Gunaydin kizlaaarrr
Günaydın canım nasılsın? herkeste bir telaş zaman azaldıkça planlar yapılmaya başlanmış ne güzel çok mutlu oldum bu sayfayı böyle görünce :)
Bu aralar bende aynı moddayımInsanlara gereğinden fazla deger veriyorum haketmediklerini anlayınca da üzülüyorum saçma sapan bi konu yüzünden canım şıkkında 2 gündür neyse ki eşimin sesini duyunca rahatladım şimdi canımı sıkanlarayapıyorum
gidecektin anki canım vaz mı geçtin?buzlu gönderemem sanırımda normal göndersem kargoyla ne kadar zamanda ulaşırki bilemedim aslında ziyarete gidebilsem kendim götürürdüm çok iyi olurdu
Bu aralar bende aynı moddayımöyle yapmak lazım ama canım kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz. dur bende yapayım
gidecektin anki canım vaz mı geçtin?
anladım canım hayırlısı olsungidecektim ama kararsızım canım nişanlım yorulmamı istemiyor gidip döneceğim için
anladım canım hayırlısı olsun
iyiyim canim sen nasilsin? Eveeet canim cok az kaldiii:)) Bundan sonra sayfamiz daha da guzel olucak insallah
o dedeye ayrı bir sempatim varbakalım canım.pazar günüde nişanlımın dedesiyle halası bize gelecek oturmaya
Bende çok istemiyordum askerlik olmadan özellikle. Ama şimdi iyi ki diyorum hem askerlik sebbebiyle 2 yıl ertelenmiş olacaktı (ki kızımı kucağıma aldığımdan beri evlenir evlenmez yapsaymışız dedim) hemde bana meşgale oluyor şimdi. Öyle canım iyi oluyor eşimle ben çok seviyoruz gezmeyi. Kızımız da daha şimdiden öyle
ohh çok güzel canım birlikte olmanın tadını çıkarmak lazımBiz de gezmeyi çok severiz canım planımızı bile yaptıkistanbul adalara gidicez
amiin canım hepimiznkini inşallah. Yaşınız kaç ?
Insanlara gereğinden fazla deger veriyorum haketmediklerini anlayınca da üzülüyorum saçma sapan bi konu yüzünden canım şıkkında 2 gündür neyse ki eşimin sesini duyunca rahatladım şimdi canımı sıkanlarayapıyorum
iyiyim canim sen nasilsin? Eveeet canim cok az kaldiii:)) Bundan sonra sayfamiz daha da guzel olucak insallah
bende iyiyim canım şafak azaldıkça daha iyiyim :)
Biz de gezmeyi çok severiz canım planımızı bile yaptıkistanbul adalara gidicez
Selam kızlar :) Ne zamandır bakmıyorum burayı okuyunca özlemim artıyor sankiAma azaldıkça günler hepimiz keyiflenmişiz maşallah. Hazırlık yapınca sanki yarın gelecekmiş gibi oluyor. Ben aldığım hiç bir kıyafeti giymedim sanki çeyiz düzüyorum kıyafetler, parfümler, ayakkabılar, makyaj malzemeleri Kullanmıyorum da gelince kullanacağım diye :) Yemek konusunda kendimi geliştirmiştim ne derse hemen o an Hediyeleri de hazır :) Bir o eksik bir bitse de kurtulsak :S Çoğu şeyi erteledik demişsiniz kızlar en azından evlisiniz biz de o da yok en büyük şeyi ertelemişiz
25 bitti cnm benim
ahh ahhh aynı sorun bende de var, aslında kimseyi takmayacaksın en güzeli, beklentin insanlardan olmayacak daha çok mutlu olunuyor o zaman
aynenn şafağımız bayağı azaldı atarsa 59
Azalacak azalacak 10 gün kala bile biz burada laflıyor olacağız
ayy ne güzel yaa, ben de eşime söyledim ama ben geleyim öyle plan yapalım dedi, beklyoruz bakalım
hepimiz aynı durumdayız demek, İnşallah gelince evlenirsiniz, mutlu yuvanız olur :)
Aynı yaştaymışız hemen evlenmem lazım benimBenimki giderken evlenmicem diye tutturmuştu. Artık çıkınca hayatımızı bir yola koyalım, evliliği konuşalım bir düzenimiz olsun demeye başladı. Askerliğin bana tek ve en büyük katkısı
:)))evlenirsiniz, ben evliliğin yaşla değil de kafa olarak hazır olmakla alakalı bişey olduğunu düşünmüşümdür hep. Eğer kendinizi evliliğe hazır hissediyorsanız, bence de hemen evlenin. Evli olmak güzel bir şey
Aynı yaştaymışız hemen evlenmem lazım benimBenimki giderken evlenmicem diye tutturmuştu. Artık çıkınca hayatımızı bir yola koyalım, evliliği konuşalım bir düzenimiz olsun demeye başladı. Askerliğin bana tek ve en büyük katkısı
Hayırlı zamanda olsun inşallah. İstiyorum ben de artık :) İlk defa evlilik güzel diyen duydum maşallah nazar değmesin. Kime sorsam bir şikayet şikayet insan korkuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?