canım demek ki erkekler hangi yaşta olursa olsun asıl askerlikten sonra olgunlaşıyor
Amin çok teşekkür ederim, Allah'ım herkesin yuvasını korusun, yuva kurmak isteyene yardım etsin. İşte doğru zamanda evlenince şikayet olmaz, o yüzden her şeyin hayırlısı. Zaten sizde hayırlı zamanda olmasını istiyorsunuz, doğru yoldasınız bence, hayırlısıyla kurarsınız yuvanızı İnşallah :)
Kesinlikle canım. Ben askerde bunalır iyice salar kendini diye düşünmüştüm ama Rabbim'e bin şükür olgunlaştı, mantıklı düşünmeye başladı :)
valla son günlere de geldik çok şükür.. inşallah hayırlısıyla gelirler de bizleri de baş göz ederler
İnşallah evleneceksiniz cnm, sizin de mutlu yuvalarınız olacak :) Ben çıkıyorum kızlar, buraya dalıp dizimi kaçırmışım, iyi geceler
valla son günlere de geldik çok şükür.. inşallah hayırlısıyla gelirler de bizleri de baş göz ederler
Son günler daha zor geçmez inşallah. Valla gelsinler de önce senin düğünü yapalım
sakın benim düğün tarihinden önce evlenmeyin bozuşuruz haa
iyi akşamlar kızlar. 50lere az kaldı
o dedeye ayrı bir sempatim varsenin için gelinlik zamanı desene kolay gelsin canım
Yok canım o kadar erken olamaz bizim nişan var daha :) Benimki çıkacak konuşacağız aileler dahil olacak nişan düğün falan falan var daha :) Gerçi benimkinin sağı solu belli olmaz hadi evleniyoruz der evleniriz ama sıra senin hakkın
Yok canım o kadar erken olamaz bizim nişan var daha :) Benimki çıkacak konuşacağız aileler dahil olacak nişan düğün falan falan var daha :) Gerçi benimkinin sağı solu belli olmaz hadi evleniyoruz der evleniriz ama sıra senin hakkın
bence de evlilik çok güzel birşey ki ben evliliğe çok yakın değildimHayırlı zamanda olsun inşallah. İstiyorum ben de artık :) İlk defa evlilik güzel diyen duydum maşallah nazar değmesin. Kime sorsam bir şikayet şikayet insan korkuyor.
akşama mı geçtin? Zaman çabuk geçer dolu dolu olmuş senin için :)evet canım:)çalışıyorum şimdi sabahlarıda evde anneme yardım ediyorum koşturmaca geçiyor günler
akşama mı geçtin? Zaman çabuk geçer dolu dolu olmuş senin için :)
Allah kolaylık versin sana canım. Bende misafircilik oynuyorum zaman geçsin diyeevet canım yarın son pazarda izinliyim.sen neler yapıyorsun
benim aklıma birşeyler geliyor da bölük pörçük. Tam düzene sokunca paylaşırım canım. ama biz kvdemlerin alt kat boş orada kalıyoruz. Ev boş sayılır çok eşya yok. Bir odada güzel birşeyler hazırlamayı düşünüyorum. Hoşgeldin yazıları mumlar falan. Tam ayrıntıları belirlemedim. Birde "sen askerdeyken biz" diye bir film hazırlamayı düşünüyorum. Fotolardan falan. Yine o odada seyredilmek üzere hazırlanmış olacak. Daha var ağırdan alıyorum :)slm kızlar nasılsınız ben haftasonları daha cok sıkılıyorum sanki hiç geçmiyorsize birşey soracağım eşime izinde ve teskere sonrası süprizler yapmak istiyorum hediye vs. ama kafam durdu hiç birşey gelmiyor aklıma ki normalde orjinal fikirlerim olurdu benim kendi kendime kızıyorum....size danısayım dedim sizin aklınızda neler var hiç hediye aldınız mı askerlerinize veya aacakmısınız...baska süpriz fikirler?
slm kızlar nasılsınız ben haftasonları daha cok sıkılıyorum sanki hiç geçmiyorsize birşey soracağım eşime izinde ve teskere sonrası süprizler yapmak istiyorum hediye vs. ama kafam durdu hiç birşey gelmiyor aklıma ki normalde orjinal fikirlerim olurdu benim kendi kendime kızıyorum....size danısayım dedim sizin aklınızda neler var hiç hediye aldınız mı askerlerinize veya aacakmısınız...baska süpriz fikirler?
Allah kolaylık versin sana canım. Bende misafircilik oynuyorum zaman geçsin diyeve baba sonrası düzeni bozulan kızımın ayarıyla oynamaya çalışıyorum. Bir şekilde gün tükeniyor.
benim aklıma birşeyler geliyor da bölük pörçük. Tam düzene sokunca paylaşırım canım. ama biz kvdemlerin alt kat boş orada kalıyoruz. Ev boş sayılır çok eşya yok. Bir odada güzel birşeyler hazırlamayı düşünüyorum. Hoşgeldin yazıları mumlar falan. Tam ayrıntıları belirlemedim. Birde "sen askerdeyken biz" diye bir film hazırlamayı düşünüyorum. Fotolardan falan. Yine o odada seyredilmek üzere hazırlanmış olacak. Daha var ağırdan alıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?