352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Amin inşallah. Çok sağol canım. Bir ara o kadar korkmuştum ki evlilikten. Erkek arkadaşıma aşık olmasam bir ömür evlenmeyi düşünmeyebilirdim. İyi örnekler deşifre etsin kendilerini ki biz bekarlara örnek olsun

Kesinlikle canım. Ben askerde bunalır iyice salar kendini diye düşünmüştüm ama Rabbim'e bin şükür olgunlaştı, mantıklı düşünmeye başladı :)

valla son günlere de geldik çok şükür.. inşallah hayırlısıyla gelirler de bizleri de baş göz ederler

sakın benim düğün tarihinden önce evlenmeyin bozuşuruz haa

Yok canım o kadar erken olamaz bizim nişan var daha :) Benimki çıkacak konuşacağız aileler dahil olacak nişan düğün falan falan var daha :) Gerçi benimkinin sağı solu belli olmaz hadi evleniyoruz der evleniriz ama sıra senin hakkın

desenize en büyük benim aranızda ben geç kalmışım:)şaka bir yana hayırlısı olsun hem zaman hem kişi için

canım hayırlısıyla olsun da ne zaman olursa olsun.. bir yandan heyecanlanıyorum bir yandan stres yapıyorum..

Hayırlı zamanda olsun inşallah. İstiyorum ben de artık :) İlk defa evlilik güzel diyen duydum maşallah nazar değmesin. Kime sorsam bir şikayet şikayet insan korkuyor.
bence de evlilik çok güzel birşey ki ben evliliğe çok yakın değildim daha önce konu açılmıştı da canım buradaki arkadaşların hemen hepsi evlilikten memnundu :) inşallah sizin güzel haberleri de alırız

slm kızlar nasılsınız ben haftasonları daha cok sıkılıyorum sanki hiç geçmiyor size birşey soracağım eşime izinde ve teskere sonrası süprizler yapmak istiyorum hediye vs. ama kafam durdu hiç birşey gelmiyor aklıma ki normalde orjinal fikirlerim olurdu benim kendi kendime kızıyorum....size danısayım dedim sizin aklınızda neler var hiç hediye aldınız mı askerlerinize veya aacakmısınız...baska süpriz fikirler?

evet canım yarın son pazarda izinliyim.sen neler yapıyorsun
Allah kolaylık versin sana canım. Bende misafircilik oynuyorum zaman geçsin diye ve baba sonrası düzeni bozulan kızımın ayarıyla oynamaya çalışıyorum. Bir şekilde gün tükeniyor.

benim aklıma birşeyler geliyor da bölük pörçük. Tam düzene sokunca paylaşırım canım. ama biz kvdemlerin alt kat boş orada kalıyoruz. Ev boş sayılır çok eşya yok. Bir odada güzel birşeyler hazırlamayı düşünüyorum. Hoşgeldin yazıları mumlar falan. Tam ayrıntıları belirlemedim. Birde "sen askerdeyken biz" diye bir film hazırlamayı düşünüyorum. Fotolardan falan. Yine o odada seyredilmek üzere hazırlanmış olacak. Daha var ağırdan alıyorum :)

daha iki ay var biraz aceleci davranıyorum ama ocakta izin kullanacağız biiliyorsunuz o zaman içinde birşeyler yapmak istiyorum......

oooo sen askerdeyken biz fikri süpermiş ama ben hergün eşime video ve resim atıyorum yani hepsini izlemiş görmüş durumda...ben pasta yaptırmayı düşünüyorum şeker hamurlu güzel birşey ama oturmuyor kafamda bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…