desenize en büyük benim aranızda ben geç kalmışım:)şaka bir yana hayırlısı olsun hem zaman hem kişi için
slm kızlar nasılsınız ben haftasonları daha cok sıkılıyorum sanki hiç geçmiyorsize birşey soracağım eşime izinde ve teskere sonrası süprizler yapmak istiyorum hediye vs. ama kafam durdu hiç birşey gelmiyor aklıma ki normalde orjinal fikirlerim olurdu benim kendi kendime kızıyorum....size danısayım dedim sizin aklınızda neler var hiç hediye aldınız mı askerlerinize veya aacakmısınız...baska süpriz fikirler?
bence de evlilik çok güzel birşey ki ben evliliğe çok yakın değildimdaha önce konu açılmıştı da canım buradaki arkadaşların hemen hepsi evlilikten memnundu :) inşallah sizin güzel haberleri de alırız
niye ki? sen kaç yaşındasın cnm?
yaa aynı sorun bende de var, hep şunu yaparım bunu yaparım diyorum ama somut bir şey yok :26:
cnm ben de çok yakın değildim. Allah'a şükürler olsun mutluyum yuvamda, ama çocuk korkusu var bende de şimdi :) Allah'ım hepimizin yuvasını korusun
işin kötü tarafı bende doğru düzgün fikirde yokevlilik konusunda biliyorsunuz erken evlendim ben iyi ki diyorum simdi doğru adamı kacırmamışım elimden canım çocuk düşüncesi hiç korkutmasın bence seni kucağına aldığın gün niye bu kadar beklemişim diye düşüneceksin emin ol....
İnşallah canım, benim korkum. Ya ona iyi bir anne olamazsam, ya isteklerini karşılayamazsam sanki çocuğum olsa bakamayacakmışım gibi korkuyorum çok. Yeni doğan bebişleri hala kucağıma alamıyorum çünkü çok korkuyorum çok minikler
ben senin yaşadığın korkuyu lohusayken öyle yogun yasadım ki ben bu çocuga bakamam diye günlerce ağladığımı biliyorum ama özllikle etrafımdakilere göre çok iyi bi anneyimbenim oğlum 2.800 gr dogdu düşün ne kadar küçük oldugunu ve 7.ayında obez sınırında dendi:18:bastan küçük olduguna yanarken sonra obez olacak diye kaygılandık ama sükür şimdi tam yasıtları normalinde:)daha bunlar gibi bi sürü sıkıntımız oldu(Allah baska dert vermesin) ama annelik iç güdüsü hiç acemi olmuyorsun canım sanki yıllardır çocuk büyütmüşsün gibi...diyeceğim o ki Allah yardımcın oluyor ve bakamam dediğin çocuğu misler gibi bakıp büyütmüş oluyorsun hiç korkma bence sana verilen eeeeennnn güzel hediye o:)ayy gene çenem düştü
Estağfurullah, olur mu öyle şey. Ne güzel şeyler yazmışsın, ama atamıyorum bu korkumu üzerimden elimde değil... İstediğimiz zamanda olsun daha erken bizim için diyorum ama hayırlısı tabi... Bu arada Allah bağışlasın oğluşunuu
amin canım ALLAH isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
ohh çok güzel canım birlikte olmanın tadını çıkarmak lazımbende çok istiyorum oraya eşimle gitmeyi. Sonraki yazlara inşallah :)
İnşallah canım, benim korkum. Ya ona iyi bir anne olamazsam, ya isteklerini karşılayamazsam sanki çocuğum olsa bakamayacakmışım gibi korkuyorum çok. Yeni doğan bebişleri hala kucağıma alamıyorum çünkü çok korkuyorum çok minikler
+12 yi ekledikten sonra yaşasın cift haneli rakamlar
canım hayırlısıyla olsun da ne zaman olursa olsun.. bir yandan heyecanlanıyorum bir yandan stres yapıyorum..
Gözün aydın canım darısı plakalara ..
slm kızlar nasılsınız ben haftasonları daha cok sıkılıyorum sanki hiç geçmiyorsize birşey soracağım eşime izinde ve teskere sonrası süprizler yapmak istiyorum hediye vs. ama kafam durdu hiç birşey gelmiyor aklıma ki normalde orjinal fikirlerim olurdu benim kendi kendime kızıyorum....size danısayım dedim sizin aklınızda neler var hiç hediye aldınız mı askerlerinize veya aacakmısınız...baska süpriz fikirler?
Allah kolaylık versin sana canım. Bende misafircilik oynuyorum zaman geçsin diyeve baba sonrası düzeni bozulan kızımın ayarıyla oynamaya çalışıyorum. Bir şekilde gün tükeniyor.
anladım canım en güzeli zaman geçirmek için benim şafakta 60lara geldi sonunda az kaldı diyorum çoğu bitti.kızınla senin vaktin zaten geçiyordur
28 yaşındayım canım.ama iyiki daha önce evlenmemişim diyorum nişanlımı tanımamış olacaktım:)
canım meraba ben uzun süredir giremiyorum kk benimde bebek korkum var eşim çok istiyo ama ben tereddütteyim bakamam die deil ama bilmiyorum zor ya bebek bakmak ve ben bebeğimi paylaşamam buda var
28 yaşındayım canım.ama iyiki daha önce evlenmemişim diyorum nişanlımı tanımamış olacaktım:)
ne güzel cnm böyle düşünmen, daha önce demiştim ben, evliliğin yaşı yok bence, hazır olunca evlenmek lazım
canım meraba senin plakan gözükmüyor eşinmi erkek ark. mı ?
canım meraba senin plakan gözükmüyor eşinmi erkek ark. mı ?
şeker hamuruyla şafak sayalımoooo sen askerdeyken biz fikri süpermiş ama ben hergün eşime video ve resim atıyorum yani hepsini izlemiş görmüş durumda...ben pasta yaptırmayı düşünüyorum şeker hamurlu güzel birşey ama oturmuyor kafamda bir türlü
ben istemiyordum çocuk bir kaç yıl eşim çok istedi. Her zamanki gibi hayır diyemedim onaİnşallah canım, benim korkum. Ya ona iyi bir anne olamazsam, ya isteklerini karşılayamazsam sanki çocuğum olsa bakamayacakmışım gibi korkuyorum çok. Yeni doğan bebişleri hala kucağıma alamıyorum çünkü çok korkuyorum çok minikler
çok küçük olduğu için farketmedi sanırım canımİnşallah canım, kızın eşin gittikten sonra onu aradı mı evin içinde ?
nerelerdesin canım nasıl oldun?canım meraba ben uzun süredir giremiyorum kk benimde bebek korkum var eşim çok istiyo ama ben tereddütteyim bakamam die deil ama bilmiyorum zor ya bebek bakmak ve ben bebeğimi paylaşamam buda var
az kaldı canım hepimizin. geride bıraktığımıza nazaran ne ki :) En büyük eğlencem oanladım canım en güzeli zaman geçirmek için benim şafakta 60lara geldi sonunda az kaldı diyorum çoğu bitti.kızınla senin vaktin zaten geçiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?