352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

desenize en büyük benim aranızda ben geç kalmışım:)şaka bir yana hayırlısı olsun hem zaman hem kişi için

niye ki? sen kaç yaşındasın cnm?

yaa aynı sorun bende de var, hep şunu yaparım bunu yaparım diyorum ama somut bir şey yok :26:

cnm ben de çok yakın değildim. Allah'a şükürler olsun mutluyum yuvamda, ama çocuk korkusu var bende de şimdi :) Allah'ım hepimizin yuvasını korusun

işin kötü tarafı bende doğru düzgün fikirde yokevlilik konusunda biliyorsunuz erken evlendim ben iyi ki diyorum simdi doğru adamı kacırmamışım elimdencanım çocuk düşüncesi hiç korkutmasın bence seni kucağına aldığın gün niye bu kadar beklemişim diye düşüneceksin emin ol....

İnşallah canım, benim korkum. Ya ona iyi bir anne olamazsam, ya isteklerini karşılayamazsam sanki çocuğum olsa bakamayacakmışım gibi korkuyorum çok. Yeni doğan bebişleri hala kucağıma alamıyorum çünkü çok korkuyorum çok minikler

ben senin yaşadığın korkuyu lohusayken öyle yogun yasadım ki ben bu çocuga bakamam diye günlerce ağladığımı biliyorum ama özllikle etrafımdakilere göre çok iyi bi anneyim benim oğlum 2.800 gr dogdu düşün ne kadar küçük oldugunu ve 7.ayında obez sınırında dendi:18:bastan küçük olduguna yanarken sonra obez olacak diye kaygılandık ama sükür şimdi tam yasıtları normalinde:)daha bunlar gibi bi sürü sıkıntımız oldu(Allah baska dert vermesin) ama annelik iç güdüsü hiç acemi olmuyorsun canım sanki yıllardır çocuk büyütmüşsün gibi...diyeceğim o ki Allah yardımcın oluyor ve bakamam dediğin çocuğu misler gibi bakıp büyütmüş oluyorsun hiç korkma bence sana verilen eeeeennnn güzel hediye o:)ayy gene çenem düştü

Estağfurullah, olur mu öyle şey. Ne güzel şeyler yazmışsın, ama atamıyorum bu korkumu üzerimden elimde değil... İstediğimiz zamanda olsun daha erken bizim için diyorum ama hayırlısı tabi... Bu arada Allah bağışlasın oğluşunuu

amin canım ALLAH isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

amin canım ALLAH isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba CNm ben de hikayeli kurabiye yaptiricam gelince ilk tanismamizdan askerlige kadar onemli donum noktalarimizi ogrencilik kep toreni Nisan evlilik oglumun dogumu askerlik ve tezkere Ana basliklar olabilir gibi...

canım meraba ben uzun süredir giremiyorum kk benimde bebek korkum var eşim çok istiyo ama ben tereddütteyim bakamam die deil ama bilmiyorum zor ya bebek bakmak ve ben bebeğimi paylaşamam buda var

canım bende hiçbirşey yapmadım ve ziyarete bile gidemedim kafam çok karıştı gidip gitmeme konusunda

canım meraba ben uzun süredir giremiyorum kk benimde bebek korkum var eşim çok istiyo ama ben tereddütteyim bakamam die deil ama bilmiyorum zor ya bebek bakmak ve ben bebeğimi paylaşamam buda var

cnm benim eşim de benim gibi düşünüyor o yüzden sana nazaran birazcık daha şanslıyım sanki

şeker hamuruyla şafak sayalım vaktimiz var daha düşünelim hep birlikte canım fikri gelen paylaşsın

ben istemiyordum çocuk bir kaç yıl eşim çok istedi. Her zamanki gibi hayır diyemedim ona Doğuma yakın ben hiç çocuk almadım kucağıma nasıl bakarım bilmem ne dedim ağladım resmen günlerce. Doğumdan sonra kucağıma verilir verilmez herşeyi bildiğimi farkettim. Annelik çok farklı canım herşeyi biliyorsun sanki. Ve aydemirin dediği gibi "niye evlenir evlenmez yapmamışız" dedim

İnşallah canım, kızın eşin gittikten sonra onu aradı mı evin içinde ?
çok küçük olduğu için farketmedi sanırım canım

nerelerdesin canım nasıl oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…