cnm benim eşim de benim gibi düşünüyor o yüzden sana nazaran birazcık daha şanslıyım sanki
ne güzel cnm böyle düşünmen, daha önce demiştim ben, evliliğin yaşı yok bence, hazır olunca evlenmek lazım
evet canım haklısın inşallah hayırlısı ile evlenirim
az kaldı canım hepimizin. geride bıraktığımıza nazaran ne ki :) En büyük eğlencem o
evet evet az kaldı bitsinde gelsinler artık yeter.12 gün olmasa ne iyi olurdu
eşimin bölük komutanı geçen emirler gelmeden belli olmaz. 12 gün düşebilir de demiş. Bir iki haftaya gelirmiş emirler muhtemelen.evet evet az kaldı bitsinde gelsinler artık yeter.12 gün olmasa ne iyi olurdu
Merhaba CNm ben de hikayeli kurabiye yaptiricam gelince ilk tanismamizdan askerlige kadar onemli donum noktalarimizi ogrencilik kep toreni Nisan evlilik oglumun dogumu askerlik ve tezkere Ana basliklar olabilir gibi...
canım bende hiçbirşey yapmadım ve ziyarete bile gidemedimkafam çok karıştı gidip gitmeme konusunda
Allah kolaylık versin sana canım. Bende misafircilik oynuyorum zaman geçsin diyeve baba sonrası düzeni bozulan kızımın ayarıyla oynamaya çalışıyorum. Bir şekilde gün tükeniyor.
anladım canım en güzeli zaman geçirmek için benim şafakta 60lara geldi sonunda az kaldı diyorum çoğu bitti.kızınla senin vaktin zaten geçiyordur
Gidebiliyorsan asla kaçırma fırsatı birlikte geçirilen 1saat bile çok iyi geliyor
eşimin bölük komutanı geçen emirler gelmeden belli olmaz. 12 gün düşebilir de demiş. Bir iki haftaya gelirmiş emirler muhtemelen.
Kızlar canım çok şıkkınbugüne kadar eşim bana hep destek oldu hiç mızmızlanmadı. az önce ilk defa çok özlediğini artık çok zor geldiğini söyledi artık evimizde olsun yanıbaşımızda olsun çok özledim.....kendime kızıyorum çok üzülüyorum ama ben sanki onunla nasıl vakit geçırdıgımızı unutuyorum zaman zaman....benim kocama destek olmam lazım moralini düzeltmem lazım ama kendi keyfim yok ki
gecicek mi bugunler canım ya
benim de o kadar ihtiyacım var ki ona .. sadece ona ......
100 küsür geçmiş Allah I'n izniyle kalanıda geçiririz diyorum ama zor geçiyor be gülüm....gece olunca yapayalnız hissediyorum kendimi
eşimin bölük komutanı geçen emirler gelmeden belli olmaz. 12 gün düşebilir de demiş. Bir iki haftaya gelirmiş emirler muhtemelen.
Kızlar canım çok şıkkınbugüne kadar eşim bana hep destek oldu hiç mızmızlanmadı. az önce ilk defa çok özlediğini artık çok zor geldiğini söyledi artık evimizde olsun yanıbaşımızda olsun çok özledim.....kendime kızıyorum çok üzülüyorum ama ben sanki onunla nasıl vakit geçırdıgımızı unutuyorum zaman zaman....benim kocama destek olmam lazım moralini düzeltmem lazım ama kendi keyfim yok ki
inşallah öyle olur canım
canım üzme kendini evet destek olmalıyız az kaldı dayanıcaz mecbur en azından görüştünüz yakın zamanda
ben istemiyordum çocuk bir kaç yıl eşim çok istedi. Her zamanki gibi hayır diyemedim onaDoğuma yakın ben hiç çocuk almadım kucağıma nasıl bakarım bilmem ne dedim ağladım resmen günlerce. Doğumdan sonra kucağıma verilir verilmez herşeyi bildiğimi farkettim. Annelik çok farklı canım herşeyi biliyorsun sanki. Ve aydemirin dediği gibi "niye evlenir evlenmez yapmamışız" dedim
eşim izne geldiğinde 3 aydan fazladır görüşmemiştik. Arabaya bindiğinde o kadar garip geldi ki. Sesi tavrı. Telefondan duymaya alışmıştım sesini ve o gelince herşey çok farklı geldi. Sonra alıştım tabiKızlar canım çok şıkkınbugüne kadar eşim bana hep destek oldu hiç mızmızlanmadı. az önce ilk defa çok özlediğini artık çok zor geldiğini söyledi artık evimizde olsun yanıbaşımızda olsun çok özledim.....kendime kızıyorum çok üzülüyorum ama ben sanki onunla nasıl vakit geçırdıgımızı unutuyorum zaman zaman....benim kocama destek olmam lazım moralini düzeltmem lazım ama kendi keyfim yok ki
çok küçük olduğu için farketmedi sanırım canım
nerelerdesin canım nasıl oldun?
canım nasıl oldun.eşin gitti mi?
iyi ol da canım gelirsin yine muhabbet ederizsorma ya yzamıyorum tek elle kolumda atel var ve sargılı sağ elimi kullanamıyorum burayada giremiyorum ama sizi takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?