352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Kızlar canım çok şıkkınbugüne kadar eşim bana hep destek oldu hiç mızmızlanmadı. az önce ilk defa çok özlediğini artık çok zor geldiğini söylediartık evimizde olsun yanıbaşımızda olsun çok özledim.....kendime kızıyorum çok üzülüyorum ama ben sanki onunla nasıl vakit geçırdıgımızı unutuyorum zaman zaman....benim kocama destek olmam lazım moralini düzeltmem lazım ama kendi keyfim yok ki

Merhaba CNm ben de hikayeli kurabiye yaptiricam gelince ilk tanismamizdan askerlige kadar onemli donum noktalarimizi ogrencilik kep toreni Nisan evlilik oglumun dogumu askerlik ve tezkere Ana basliklar olabilir gibi...

Onu bende düşündüm ama eltime vermiştim o fikri eşimde biliyor pasta yaptırayım da farklı olsun dedim.....

gecicek mi bugunler canım ya
benim de o kadar ihtiyacım var ki ona .. sadece ona ......

eşimin bölük komutanı geçen emirler gelmeden belli olmaz. 12 gün düşebilir de demiş. Bir iki haftaya gelirmiş emirler muhtemelen.

inşallah öyle olur canım

canım üzme kendini evet destek olmalıyız az kaldı dayanıcaz mecbur en azından görüştünüz yakın zamanda

inşallah öyle olur canım

canım üzme kendini evet destek olmalıyız az kaldı dayanıcaz mecbur en azından görüştünüz yakın zamanda

Haklısın canım görüştük insaallah Ocak basında yıne izne gelecek birçoğunuza göre daha kolay geçiriyoruz ama çocuk çok etkiliyor bizi o baba dediği an bitiyorum ben birde 4 aydır ılk defa özledim deyince eşim kötü oldum....hep diyorum ya neyse ki burası var

ne mutlu size cnm Maşallah kırkbin kere....

eşimin bölük komutanı geçen emirler gelmeden belli olmaz. 12 gün düşebilir de demiş. Bir iki haftaya gelirmiş emirler muhtemelen.

ayyy Allah'ım inşallaah olur yaaa.. Çok sevinirim cnm öyle bir şey olursa, nolcak bu 12 gün?

ahh cnm yaa, inan aynı durumdayız. Dün ben de eşimle konuştum. Birazcık tuhaf oldum. Ben haftaya gidicem eşimin yanına, destek olmaya çalışıyorum, güzel güzel konuşuyoruz azcık kaldı, şunu sayma bunu sayma diyorum GülliRAna gibi Birazcık iyi oldu gibi, ama onlar için de zor şimdi eşinin uzakta olması nasıl bize zor geliyorsa onlara da zor geliyordur. Tamamen düzenimiz bozuldu, kaldığımız yerler bile değişti. Bu süreçte bunlar çok normal gibi geliyor bana. Gelsinler hepsini unutucaz

eşim izne geldiğinde 3 aydan fazladır görüşmemiştik. Arabaya bindiğinde o kadar garip geldi ki. Sesi tavrı. Telefondan duymaya alışmıştım sesini ve o gelince herşey çok farklı geldi. Sonra alıştım tabi ama şunu anladım özellikle ev dışında kalanlar eşler geldiğinde bir süre adaptasyon sorunu yaşayacak. yaklaşık 6 ay farklı bir düzene alışıyoruz çünkü. ama üzülme canım benim kalan süre azaldı ama özlem ters orantılı arttı. Onlarda artık sabırlarının sonundalar. Üstelik onların özlemi tek değil. Evlat özlemi çok daha farklı eminim. Yanında olamadıkları için suçluluk duygusu bile var eşimde hissettim bunu. Bundan sonra da artık biz daha sabırlı olacaz. Destek olacaz onlara ki kalan günleri kolay bitirsinler. Yuvalarına döneceklerine inansınlar. Sabır canım birazcık daha sık dişini olur mu. Sıkıldıkça gel buraya muhabbetin dibine vuralım depresyona gireceksek de birlikte girelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…