iyi ol da canım gelirsin yine muhabbet ederiz
iyi ol da canım gelirsin yine muhabbet ederiz
eşim izne geldiğinde 3 aydan fazladır görüşmemiştik. Arabaya bindiğinde o kadar garip geldi ki. Sesi tavrı. Telefondan duymaya alışmıştım sesini ve o gelince herşey çok farklı geldi. Sonra alıştım tabiama şunu anladım özellikle ev dışında kalanlar eşler geldiğinde bir süre adaptasyon sorunu yaşayacak. yaklaşık 6 ay farklı bir düzene alışıyoruz çünkü. ama üzülme canım benim kalan süre azaldı ama özlem ters orantılı arttı. Onlarda artık sabırlarının sonundalar. Üstelik onların özlemi tek değil. Evlat özlemi çok daha farklı eminim. Yanında olamadıkları için suçluluk duygusu bile var eşimde hissettim bunu. Bundan sonra da artık biz daha sabırlı olacaz. Destek olacaz onlara ki kalan günleri kolay bitirsinler. Yuvalarına döneceklerine inansınlar. Sabır canım birazcık daha sık dişini olur mu. Sıkıldıkça gel buraya muhabbetin dibine vuralım depresyona gireceksek de birlikte girelim
Offff şu pazar günü geçmek bilmiyorrrr
sorma ya yzamıyorum tek elle kolumda atel var ve sargılı sağ elimi kullanamıyorum burayada giremiyorum ama sizi takip ediyorum
Canım ya ne güzel yazmışsın ağzına sağlık, ama Allah korusun depresyona girmeyelim, hem bugun günlerden 1 Aralık
Morfistancım Aralık ayına girdik artık, ay sonunda sen hep böyle olurdun, eski haline geri dön
Canım doğru sen ameliyat olmuştun di mi? Çok geçmiş olsun...
edelim ya dertleşmeyi özledim valla rana nasıl canım büyümüştür
sen hep annenlerdemi kaldın bide aynı şehirlerdemisiniz annenle
evet canım ne kaldı şurada amaaannCanım ya ne güzel yazmışsın ağzına sağlık, ama Allah korusun depresyona girmeyelim, hem bugun günlerden 1 Aralık
..
Canım ya ne güzel yazmışsın ağzına sağlık, ama Allah korusun depresyona girmeyelim, hem bugun günlerden 1 Aralık
Morfistancım Aralık ayına girdik artık, ay sonunda sen hep böyle olurdun, eski haline geri dön
Canım doğru sen ameliyat olmuştun di mi? Çok geçmiş olsun...
evet canım ne kaldı şurada amaaann
ederiz tabi. Moralin nasıl eşinle durumlar? büyüyor canım oda kendi alemindeyok canım biz ayrı şehirlerdeyiz de kvdemlerle aynı şehirdeler bir ay birinde bir ay birinde kalıyorum.
sen şimdi birşey takma kafana canım sağlığına dikkat et çabucak iyileş. Diğeri de umarım eşin dönünce düzelir. Rabbim yardımcın olsun.valla canım ite kaka gidiyoruz işte nasıl olsun anneci bir eş işte bitek oda deil amannn neyse açmayın derdimi
Haklısın canım görüştük insaallah Ocak basında yıne izne gelecek birçoğunuza göre daha kolay geçiriyoruz ama çocuk çok etkiliyor bizi o baba dediği an bitiyorum ben birde 4 aydır ılk defa özledim deyince eşim kötü oldum....hep diyorum ya neyse ki burası var
eşim geçen çarşamba gitti canım sen neler yapıyosun
Bugun haberlerde duydum bir hemsire esinin yemin toreninden donerken vefat etmis kazada ;( cok aci ya of sabirlar versin Rabbim esine ailesine Bizde iki Saat once donduk esimin yanindan cok sukur 4 gun gorustuk biri gunubirlik 3yatili cok iyi geldi ve 50 li rakamlardayiz
sen şimdi birşey takma kafana canım sağlığına dikkat et çabucak iyileş. Diğeri de umarım eşin dönünce düzelir. Rabbim yardımcın olsun.
Morfistan hayırdır canım önemli birşey yok inşallah?
nişanlımın her zaman ki halleri canım yaa.. her şeye karışıyor laf ediyor iyice canımı sıkmaya başladı.. şu 2 ay gözümde öyle büyüyor ki
Ohhh maşallah maşallahşafaklar azalmış kızlarrr
Ohhh maşallah maşallahşafaklar azalmış kızlarrr
evet azalttık baya aralıkta bı bıtse cok daha ıyı olacak ınshayırlı olsun canım bu arada evlılıgın
Günaydın canım evet şafaklar azaldı çok şükür ama özlem sabırsızlık hat safhada...sen evlenmişsin Allah bir ömür mutlu etsin eşinle
Evet sağolun evlendim benCanlar zaman azaldıkça herşey son reddeye geliyor ama o geldiğindeki ilk sarılma anı yokmu Allahım herşeye bedel yaaa Gelince o kadar çabuk geçiyo ki ben evleneli 23 gün olmuş şaşırdım valla. Şimdi bazen gece sarılıp uyurken düşünüyorumda bu günlerin hayalini kurardım dibimde olsa kokusu ile uyusam diye bunu aklıma getirince daha bi sarılıyorum Allahım günlerinizi tüketsin bi an önce kavuşma partinize gelicemm haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?