352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Canım ya ne güzel yazmışsın ağzına sağlık, ama Allah korusun depresyona girmeyelim, hem bugun günlerden 1 Aralık

Offff şu pazar günü geçmek bilmiyorrrr

Morfistancım Aralık ayına girdik artık, ay sonunda sen hep böyle olurdun, eski haline geri dön

sorma ya yzamıyorum tek elle kolumda atel var ve sargılı sağ elimi kullanamıyorum burayada giremiyorum ama sizi takip ediyorum

Canım doğru sen ameliyat olmuştun di mi? Çok geçmiş olsun...

evet canım saol teşekkür ederim canım bugün 12 gün oldu yarın ankaraya gidicem dikişlerim alınacak

ayy canım sorma yaa.. aralığa kötü bir giriş yaptım o yüzden keyifsizim sanırım

ederiz tabi. Moralin nasıl eşinle durumlar? büyüyor canım oda kendi aleminde yok canım biz ayrı şehirlerdeyiz de kvdemlerle aynı şehirdeler bir ay birinde bir ay birinde kalıyorum.

valla canım ite kaka gidiyoruz işte nasıl olsun anneci bir eş işte bitek oda deil amannn neyse açmayın derdimi

valla canım ite kaka gidiyoruz işte nasıl olsun anneci bir eş işte bitek oda deil amannn neyse açmayın derdimi
sen şimdi birşey takma kafana canım sağlığına dikkat et çabucak iyileş. Diğeri de umarım eşin dönünce düzelir. Rabbim yardımcın olsun.

Morfistan hayırdır canım önemli birşey yok inşallah?

Bugun haberlerde duydum bir hemsire esinin yemin toreninden donerken vefat etmis kazada ;( cok aci ya of sabirlar versin Rabbim esine ailesine Bizde iki Saat once donduk esimin yanindan cok sukur 4 gun gorustuk biri gunubirlik 3yatili cok iyi geldi ve 50 li rakamlardayiz

evet canım görüşmeniz bile ne kadar güzel.bende çok özledim ama gidemiyorum.

eşim geçen çarşamba gitti canım sen neler yapıyosun

bugün nişanlımın dedesi falan bizdelerdi canım izinliydim.yarın yine iş var iş olmasa nasıl zaman geçirirdim bilmiyorum.

gerçekten çok zor.çok şükür halimize hayırlısıyla gelirlerde kavuşuruz inşallah

nişanlımın her zaman ki halleri canım yaa.. her şeye karışıyor laf ediyor iyice canımı sıkmaya başladı.. şu 2 ay gözümde öyle büyüyor ki

nişanlımın her zaman ki halleri canım yaa.. her şeye karışıyor laf ediyor iyice canımı sıkmaya başladı.. şu 2 ay gözümde öyle büyüyor ki

Gunaydin kizlar uyku tutmadi birazda gecmisi okudm Gurbeyserdar cok
Gecmis olsun CNm acil sifalar... Gulliranacim bizde bugun sen gibi alisma asamasindayiz morfistan CNm ins son zamanlar sabri kalmamistr o yuzden sana sariyordur aydemir CNm az kaldi ins Zor ama
Atlaticaz ins cocuklar insanin boynunu bukuyor...Terazi CNm oh misafir agirlamissin sevmistim dedenizi ben
Dusunup gelmisler ne guzel Burcu basakcim bayildim safak saymana

evet azalttık baya aralıkta bı bıtse cok daha ıyı olacak ıns hayırlı olsun canım bu arada evlılıgın

Günaydın canım evet şafaklar azaldı çok şükür ama özlem sabırsızlık hat safhada...sen evlenmişsin Allah bir ömür mutlu etsin eşinle

Evet sağolun evlendim ben Canlar zaman azaldıkça herşey son reddeye geliyor ama o geldiğindeki ilk sarılma anı yokmu Allahım herşeye bedel yaaa Gelince o kadar çabuk geçiyo ki ben evleneli 23 gün olmuş şaşırdım valla. Şimdi bazen gece sarılıp uyurken düşünüyorumda bu günlerin hayalini kurardım dibimde olsa kokusu ile uyusam diye bunu aklıma getirince daha bi sarılıyorum Allahım günlerinizi tüketsin bi an önce kavuşma partinize gelicemm haaa

Ocak başında da başlasın hazırlıklar son ay partisi yapacağız ona da bekleriz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…