352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evet canım bende mutlu oldum memleketine dönecek dedesi gitmeden gelmeleri çok iyi oldu güzel geçti sohbet muhabbet.sadece kayınvalidem yoktu

Bizde geliriz CNm esim hemen ise baslar kendi evimiz de bol vaktim olur
O günler gelecek mi yaaa öyle uzak geliyor ki bazen....ama düşüncesi bile yüzümü güldürüyor....sen evine de kavuşuyorsun birde ohh bol bol bekleriz bizi yalnız bırakmayın tabii..sizde bize eski düzene alışmak nasıl oluyor üzerinden askerlik yükü kalkınca nasıl hissediyorsun vs onları anlatırsınız

valla sabır falan kalmadı yaa.. evlilik döneminde de sabır lazım olacak ama bu gidişle hiç bişey kalmayacak bende

nişanlımın her zaman ki halleri canım yaa.. her şeye karışıyor laf ediyor iyice canımı sıkmaya başladı.. şu 2 ay gözümde öyle büyüyor ki
Anladım canım. İyice bunaldılar neye saracaklarını şaşırdırlar Sonunu düşün canım yanında olacak 2 ay sonra ve yuvanıza hazırlık yapacaksınız inşallah

İnşallah yokluklarına alışmadan gelirler canım :)

gunaydın hanımlar askerlerımız onumuzdekı ay gelıyorlar Allah ın ıznıyle
ne güzel bir cümle böyle canım

kızlar merhaba bende sürekli okuyordum forumu yazayım dedim :)...benımde erkek arkadasım askerde az kaldı dıyorum ama bazen umutsuzluk kaplıyor ıcımı.. ((.. birde yalnızım ankarada yalnız yasıyorum artık bunalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…