- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
Ocak başında da başlasın hazırlıklar son ay partisi yapacağız ona da bekleriz)
Ohhh maşallah maşallahşafaklar azalmış kızlarrr
gunaydın hanımlar askerlerımız onumuzdekı ay gelıyorlar Allah ın ıznıyle
Gunaydin kizlar uyku tutmadi birazda gecmisi okudm Gurbeyserdar cok
Gecmis olsun CNm acil sifalar... Gulliranacim bizde bugun sen gibi alisma asamasindayizmorfistan CNm ins son zamanlar sabri kalmamistr o yuzden sana sariyordur aydemir CNm az kaldi ins Zor ama
Atlaticaz ins cocuklar insanin boynunu bukuyor...Terazi CNm oh misafir agirlamissin sevmistim dedenizi ben
Dusunup gelmisler ne guzel Burcu basakcim bayildim safak saymana
Günaydın benim eşim şubatta geliyorama olsun yinede az kaldı:)
Canım birlikte bekleriz üzülme benimki de Şubat'ta. Gelecek..
bende varım canlar:)
canım senin şafak neden az şubatı bekliyorsan.izinleri eklemedin mi
Önce kızlara seviniriz sonra kendimize inşallah....Şubat'ta tekrar kavuşuyoruz partisi veririz bizde
O günler gelecek mi yaaa öyle uzak geliyor ki bazen....ama düşüncesi bile yüzümü güldürüyor....sen evine de kavuşuyorsun birde ohh bol bol bekleriz bizi yalnız bırakmayın tabii..sizde bize eski düzene alışmak nasıl oluyor üzerinden askerlik yükü kalkınca nasıl hissediyorsun vs onları anlatırsınızBizde geliriz CNm esim hemen ise baslar kendi evimiz de bol vaktim olur
Önce kızlara seviniriz sonra kendimize inşallah....Şubat'ta tekrar kavuşuyoruz partisi veririz bizde
Yok canım eklemiyorum Aralık bitsin öyle ekleyeceğim +10 U....kendimi kandırmaca
anladım canım.evet şubat bizim ayımız olacak:) bu arada 10 şubat bizim yıldönümümüz neyseki yanımda olacak
Gunaydin kizlar uyku tutmadi birazda gecmisi okudm Gurbeyserdar cok
Gecmis olsun CNm acil sifalar... Gulliranacim bizde bugun sen gibi alisma asamasindayizmorfistan CNm ins son zamanlar sabri kalmamistr o yuzden sana sariyordur aydemir CNm az kaldi ins Zor ama
Atlaticaz ins cocuklar insanin boynunu bukuyor...Terazi CNm oh misafir agirlamissin sevmistim dedenizi ben
Anladım canım. İyice bunaldılar neye saracaklarını şaşırdırlarnişanlımın her zaman ki halleri canım yaa.. her şeye karışıyor laf ediyor iyice canımı sıkmaya başladı.. şu 2 ay gözümde öyle büyüyor ki
İnşallah yokluklarına alışmadan gelirler canım :)Gunaydin kizlar uyku tutmadi birazda gecmisi okudm Gurbeyserdar cok
ne güzel bir cümle böyle canımgunaydın hanımlar askerlerımız onumuzdekı ay gelıyorlar Allah ın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?