kızlar merhaba bende sürekli okuyordum forumu yazayım dedim :)...benımde erkek arkadasım askerde az kaldı dıyorum ama bazen umutsuzluk kaplıyor ıcımı..((.. birde yalnızım ankarada yalnız yasıyorum artık bunalıyorum
kızlar merhaba bende sürekli okuyordum forumu yazayım dedim :)...benımde erkek arkadasım askerde az kaldı dıyorum ama bazen umutsuzluk kaplıyor ıcımı..((.. birde yalnızım ankarada yalnız yasıyorum artık bunalıyorum
Anladım canım. İyice bunaldılar neye saracaklarını şaşırdırlarSonunu düşün canım yanında olacak 2 ay sonra ve yuvanıza hazırlık yapacaksınız inşallah
İnşallah yokluklarına alışmadan gelirler canım :)
ne güzel bir cümle böyle canım
ben gidemedim bi türlü şu konyaya ama inş ayın 12 sinde eşim izne geliyor cok mutluyum
rabbim hayırlısıyla bittiği günüde görmeyi nasip etsin hepimize
bizim 22 aralık doğum günümde 7 ocak hep tek hep tek başıma
Bir gün daha bitti demek istiyorum erken mi :)
ben gidemedim bi türlü şu konyaya ama inş ayın 12 sinde eşim izne geliyor cok mutluyum
cok özledim ya bizim daha safagımıza cok gelsinde biraz hasret giderelim
Kaç gün yanında olacak canım?izin öyle iyi geliyor kı tam gücüm tükeniyor derken kendine geliyorsun
Gunaydin kizlar uyku tutmadi birazda gecmisi okudm Gurbeyserdar cok
Gecmis olsun CNm acil sifalar... Gulliranacim bizde bugun sen gibi alisma asamasindayizmorfistan CNm ins son zamanlar sabri kalmamistr o yuzden sana sariyordur aydemir CNm az kaldi ins Zor ama
Atlaticaz ins cocuklar insanin boynunu bukuyor...Terazi CNm oh misafir agirlamissin sevmistim dedenizi ben
Dusunup gelmisler ne guzel Burcu basakcim bayildim safak saymana
Ohhh maşallah maşallahşafaklar azalmış kızlarrr
gunaydın hanımlar askerlerımız onumuzdekı ay gelıyorlar Allah ın ıznıyle
Ocak başında da başlasın hazırlıklar son ay partisi yapacağız ona da bekleriz)
O günler gelecek mi yaaa öyle uzak geliyor ki bazen....ama düşüncesi bile yüzümü güldürüyor....sen evine de kavuşuyorsun birde ohh bol bol bekleriz bizi yalnız bırakmayın tabii..sizde bize eski düzene alışmak nasıl oluyor üzerinden askerlik yükü kalkınca nasıl hissediyorsun vs onları anlatırsınız
bizim 22 aralık doğum günümde 7 ocak hep tek hep tek başıma
Bir gün daha bitti demek istiyorum erken mi :)
Kızlar sürpriz konusunda ufak bir fikrim var sizinle peylasayım dedim ...son 50 gün o gün ne hissediyorsam veya o gün eşimle ne yapmak istiyorsam kalpli küçük kağıtlara yazıcam eşimin dolap kapağına yapıştırıcım dolabı açtığında okuyacak onları tek tekeminim cokta hosuna gider yani inşaallah )
Kızlar sürpriz konusunda ufak bir fikrim var sizinle peylasayım dedim ...son 50 gün o gün ne hissediyorsam veya o gün eşimle ne yapmak istiyorsam kalpli küçük kağıtlara yazıcam eşimin dolap kapağına yapıştırıcım dolabı açtığında okuyacak onları tek tekeminim cokta hosuna gider yani inşaallah )
Aa çok hoşBen de ilk başlarda mektup yazıyordum telefonu yanına alınca bıraktım :) Başka sürprizler düşünsek bir beyin fırtınası yapsak ne hoş olur. Hem de günler biraz daha kolay geçer. Şu iki ay çok zor geçecek gibi
Hafıza (Funda Arar ft. Enbe Orkestrası) - YouTube
funda ararın bu şarkısı çok hoşuma gitti dinledikçe nişanlımı dahada özlüyorum offff
ben de çok fazla şarkı dinliyorum, her şarkı eşimi hatırlatıyorr
aralık çabuk geçsin benim gücüm tükenmeye başladı çok özledim çok:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?