352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

merhaba canım.. hepimiz aynı durumdayız bazen üzülüyoruz bazen daha iyi hissediyoruz.. burada bir birimize destek oluyoruz.. senin askerin nerede?

Son düzenleme:

Merhaba canım hosgeldin aramıza....bende çok sıkılıyorum bu ara herkes az kalmiş diyor ki öyle ama sanki önümüzde uzuuuunnn bi süre var...eşimde bende yorulduğumuzu hissediyoruz..bende kalabalığın içinde yalnızım maalesef bir an önce geçse gitse su günler kavuşsak askerlerimize

inşallah canım zaten o günleri düşünerek sakin olmaya çalışıyorum

ben gidemedim bi türlü şu konyaya ama inş ayın 12 sinde eşim izne geliyor cok mutluyum
rabbim hayırlısıyla bittiği günüde görmeyi nasip etsin hepimize

Son düzenleme:
bizim 22 aralık doğum günümde 7 ocak hep tek hep tek başıma

canım 22 aralıkta bizim nişan tarihimiz 1 sene olacak neredeyse.benimde doğumgünümde nişanlım yanımda yoktu.insallah ilk ve son ayrılığımız olur.

hoşgeldin canım evet az kaldı umutsuzluk yok ziyaretine gidebildinmi bende nişanlımı 3 atya yakındır görmüyorum çok özledim.

Bir gün daha bitti demek istiyorum erken mi :)

bitti bitti çok şüür

ben gidemedim bi türlü şu konyaya ama inş ayın 12 sinde eşim izne geliyor cok mutluyum

gözün aydın canım çok sevindim senin için

Cnmm ne guzel bolca hasret giderirsiniz cok sevindim senin adina arada iyi geliyor boyle

Kızlar sürpriz konusunda ufak bir fikrim var sizinle peylasayım dedim ...son 50 gün o gün ne hissediyorsam veya o gün eşimle ne yapmak istiyorsam kalpli küçük kağıtlara yazıcam eşimin dolap kapağına yapıştırıcım dolabı açtığında okuyacak onları tek tekeminim cokta hosuna gider yani inşaallah)

Canım napalım mecburen öyle yapıcaz artık

Ohhh maşallah maşallah şafaklar azalmış kızlarrr

yaa siz nerelerdesiniz, nasıl geçecek son zamanlar bilemiyorum. Birazcık bize taktik verseniz mesela son 50 gün hiç anlamadan göz açıp kapayıncaya kadar geçer falan deseniz ne güzel olur

gunaydın hanımlar askerlerımız onumuzdekı ay gelıyorlar Allah ın ıznıyle

Amin canım amin İnşallah önümüzdeki hafta geliyorlar dediğimiz günler tez vakitte gelir

Ocak başında da başlasın hazırlıklar son ay partisi yapacağız ona da bekleriz)

ayyy hadi İnşallah

Cnm o günler gelicek inşallah, eski düzenimize 1 günde alışırız bence

bizim 22 aralık doğum günümde 7 ocak hep tek hep tek başıma

üzülme canım benim eşim de hem evlilik yıldönümüzde hem doğum günümde yoktu.. Yapayalnmışım gibi hissetmiştim ama eşim daha yeni gitmişti o zaman askere sen zaten çok beklemiceksin, hmn gelecek

Bir gün daha bitti demek istiyorum erken mi :)

hayır değil şafak 56

ne mutlu cnm, çok iyi gelecektir eminim. Bu arada inşallah hayırlısıyla bittiği günü de görürüz Amin

yaa süpersin ben de yapsam nolur ki

Aa çok hoş Ben de ilk başlarda mektup yazıyordum telefonu yanına alınca bıraktım :) Başka sürprizler düşünsek bir beyin fırtınası yapsak ne hoş olur. Hem de günler biraz daha kolay geçer. Şu iki ay çok zor geçecek gibi

Arkadaşlar bu gece kimsecikler yok... Gelirsiniz diye geldim ama yoksunuz, ben de çıkıyorumm. Malum eşime atkı örüyorum yetiştirmem lazım

canım senin erkek arkadaşın izin kullanmadı sanırım.sen gidebildinmi yanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…