352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım senin erkek arkadaşın izin kullanmadı sanırım.sen gidebildinmi yanına.

Yok gidemedim. Kasım sonu gitmek istedim ne annem izin verdi ne de kendi istedi. Maçodur benimki ya Hatta kısa dönem çıktığını öğrendiğimizde yaz tatilindeydik 7 ay görüşmemiş olacağız ayrılırız o zamana üzülme diye teselli etmişti beni odun Bu gün de aslında şimdiye ayrılmamız lazımdı ama yakında da olsam uzakta da ne kadar uzun süre görüşmesem de ilk günkü gibi aşık olduğum, vazgeçemediğim tek kadınsın diye görüşememenin de iltifatını aldım

evet canım örüyordum ama çok sıkıldım, parmaklarım acıyor laf aramızda hayatımda ilk defa örgü örüyorum da ben gidicem eşimin yanına

Ben de kendime kışlık saç bandı aldım lacivert, aynı modelden kendime lacivert atkı, eldiven ; ona da gri atkı bere eldiven takımı örüyorum. İnşallah bir örnek taktığımız günlerde gelir

Bn böyle aklıma birşeyler geldikçe yazyorum buraya sizde yazın fikir alışverişi yapalım canım.. Hem bunları düşünürken tasarlarken daha çabuk geçiririz zamanı:)

Bn böyle aklıma birşeyler geldikçe yazyorum buraya sizde yazın fikir alışverişi yapalım canım.. Hem bunları düşünürken tasarlarken daha çabuk geçiririz zamanı:)

Geldiğinde güzel olayım diye dünya kadar alış veriş yaptım. Atkı takımı örüyorum bitti bitecek. Pilates yapıyorum. Mektuplar yazdım. Bana bir not defteri vermişti ingilizce öğretmeniyim ben aklıma geldikçe yolda okulda çarşıda bir kaç cümle karalıyorum. İkimize bakım setleri aldım. Vakit geçirmek için yapmadığım şey kalmadı canım benim. Bir tablo yapmayı düşünüyorum resmi çok sever benim resmim iğrençtir gerçi Artık bitsin yani bu askerlik iyice baydı diyorum

Sorma bende maskeler yapıyorum sürekli sırf daha güzel görsün diyeben resim konusunda görüp göreceğin ennnn beceriksiz insanımdır çok güzelmiş senin fikrin,..bak şimdi söyle birşey aklıma geldi ikimizin bi fotosuna kara kalem çalışabilirim tabii becerebilirsem hazırı kopya etmiş olucam ya daha kolay olur

bana sorsan ben senden daha beceriksizimdir resimde. Lisede ortaokulda ablama ağlardım resimlerimi yapsın diye Kara kalem ben de düşündüm yapmak istedim ama hazırı nasıl kopya edicez ki?

bana sorsan ben senden daha beceriksizimdir resimde. Lisede ortaokulda ablama ağlardım resimlerimi yapsın diye Kara kalem ben de düşündüm yapmak istedim ama hazırı nasıl kopya edicez ki?

Bak şimdi büyüttüp fotokopisini cektiricez zaten o renksiz olacak sonra aynısını yapıcaz madem bu kadar beceriksiziz bizde elimizden geleni yaparız

gunaydın tatlım sadece 2 kilocuk verebildim ben ama bu 2 ay kendimi biraz sıkmm lazım 4 kilo var eşim gelene kadar verilmesi gereken

ne güzel canım bende 4-5 kilo aldım aslında eşim gidince spora başlamıştım herşey yolundaydı sonra rahatsızlığm sebeiyle saldım kendımı 2 ayda aldım hemen benimde birşeyler yapmam lazım

canım bide bunlar ne maskesi bizede kopya ver :)

ne güzel canım bende 4-5 kilo aldım aslında eşim gidince spora başlamıştım herşey yolundaydı sonra rahatsızlığm sebeiyle saldım kendımı 2 ayda aldım hemen benimde birşeyler yapmam lazım

Kızlarla daha önce bahsetmiştik doğadan kayısılı form çay var tavsiye ederim canım.. Bende bu hafta spora başlamak istiyorum evde 3 gün yürüyüş 3 gün leslie diyefplanlıyorım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…