- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
sen bir de bana sor, çok ama çoooooook özledim.....
senin şafağın azalmış canım ya
seninki de azalır canımBen biran önce 10lu şafaklara düşmek istiyorum
bende bende 20lere bile razıyım sen atkı örüyordun değilmi iznemi gelece eşin yoksa senmi gideceksin
canım senin erkek arkadaşın izin kullanmadı sanırım.sen gidebildinmi yanına.
evet canım örüyordum ama çok sıkıldım, parmaklarım acıyor laf aramızda hayatımda ilk defa örgü örüyorum daben gidicem eşimin yanına
Aa çok hoşBen de ilk başlarda mektup yazıyordum telefonu yanına alınca bıraktım :) Başka sürprizler düşünsek bir beyin fırtınası yapsak ne hoş olur. Hem de günler biraz daha kolay geçer. Şu iki ay çok zor geçecek gibi
Bn böyle aklıma birşeyler geldikçe yazyorum buraya sizde yazın fikir alışverişi yapalım canım.. Hem bunları düşünürken tasarlarken daha çabuk geçiririz zamanı:)
Geldiğinde güzel olayım diye dünya kadar alış veriş yaptım. Atkı takımı örüyorum bitti bitecek. Pilates yapıyorum. Mektuplar yazdım. Bana bir not defteri vermişti ingilizce öğretmeniyim ben aklıma geldikçe yolda okulda çarşıda bir kaç cümle karalıyorum. İkimize bakım setleri aldım. Vakit geçirmek için yapmadığım şey kalmadı canım benim. Bir tablo yapmayı düşünüyorum resmi çok sever benim resmim iğrençtir gerçiArtık bitsin yani bu askerlik iyice baydı diyorum
Sorma bende maskeler yapıyorum sürekli sırf daha güzel görsün diyeben resim konusunda görüp göreceğin ennnn beceriksiz insanımdır çok güzelmiş senin fikrin,..bak şimdi söyle birşey aklıma geldi ikimizin bi fotosuna kara kalem çalışabilirim tabii becerebilirsem hazırı kopya etmiş olucam ya daha kolay olur
bana sorsan ben senden daha beceriksizimdir resimde.Lisede ortaokulda ablama ağlardım resimlerimi yapsın diye Kara kalem ben de düşündüm yapmak istedim ama hazırı nasıl kopya edicez ki?
Bak şimdi büyüttüp fotokopisini cektiricez zaten o renksiz olacak sonra aynısını yapıcaz madem bu kadar beceriksiziz bizde elimizden geleni yaparız
Canım bn kacıyorum hadi iyi gecelr....sonra devam edelim bu muhabbete güzel fikirler çıkacak sanki
Günaydın kızlar... Eşi gittikden sonra kilo veren var mı?
gunaydın tatlım sadece 2 kilocuk verebildim ben ama bu 2 ay kendimi biraz sıkmm lazım 4 kilo var eşim gelene kadar verilmesi gereken
Sorma bende maskeler yapıyorum sürekli sırf daha güzel görsün diyeben resim konusunda görüp göreceğin ennnn beceriksiz insanımdır çok güzelmiş senin fikrin,..bak şimdi söyle birşey aklıma geldi ikimizin bi fotosuna kara kalem çalışabilirim tabii becerebilirsem hazırı kopya etmiş olucam ya daha kolay olur
ne güzel canım bende 4-5 kilo aldımaslında eşim gidince spora başlamıştım herşey yolundaydı sonra rahatsızlığm sebeiyle saldım kendımı 2 ayda aldım hemen benimde birşeyler yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?