Kızlarla daha önce bahsetmiştik doğadan kayısılı form çay var tavsiye ederim canım.. Bende bu hafta spora başlamak istiyorum evde 3 gün yürüyüş 3 gün leslie diyefplanlıyorım....
canım bide bunlar ne maskesi bizede kopya ver :)
CNm siyah noktalar icin maske var mi onerebilecegin
Gunaydinnnnnnn yeni bir gun Yeni safak 57 Sinop' a selam olsun
Benim selamım Aksaray a gidiyor şafak 67canım bu arada geçenlerde burada konuşuldu hani +12 eklenmeyebilir diye eşim de duymuş onu orda da konusuluyormus.....istemesemde ümitleniyorum
M
Canimmmm dun esimde dedi ama karargahtaki birine sormislarda bir iki haftaya belli olur emirler gelmedi demis Gulli Rana da demisti valla umitlenmek istemiyorum ama heyacanla bekliyorum hepimize super olur valla
onlarin sansina oyle olur ins sabah bnm kuzu uykulu babam gidiyor diye nasil agliyor kapiya kostu dis kapiya halam vs hepimizi aglatti ruyasinda gormus babasini halbuki vedalasirken aglamamisti icine oturmus Rabbim kimseyi annesiz babasiz koymasin bu kisa ayriliklarimizda cabucak gecseYüzümüz gülsün artık...paşama dua ettiriyorum canım adak bile adadım o derece yanı...
onlarin sansina oyle olur ins sabah bnm kuzu uykulu babam gidiyor diye nasil agliyor kapiya kostu dis kapiya halam vs hepimizi aglatti ruyasinda gormus babasini halbuki vedalasirken aglamamisti icine oturmus Rabbim kimseyi annesiz babasiz koymasin bu kisa ayriliklarimizda cabucak gecse
evet canım örüyordum ama çok sıkıldım, parmaklarım acıyor laf aramızda hayatımda ilk defa örgü örüyorum daben gidicem eşimin yanına
canım ne güzel çok sevindim senin için.
Yok gidemedim. Kasım sonu gitmek istedim ne annem izin verdi ne de kendi istedi. Maçodur benimki yaHatta kısa dönem çıktığını öğrendiğimizde yaz tatilindeydik 7 ay görüşmemiş olacağız ayrılırız o zamana üzülme diye teselli etmişti beni odun Bu gün de aslında şimdiye ayrılmamız lazımdı ama yakında da olsam uzakta da ne kadar uzun süre görüşmesem de ilk günkü gibi aşık olduğum, vazgeçemediğim tek kadınsın diye görüşememenin de iltifatını aldım
anladım canım.ya ben sizin ilişkinizi çözemedim amahadi hayırlısı
onlarin sansina oyle olur ins sabah bnm kuzu uykulu babam gidiyor diye nasil agliyor kapiya kostu dis kapiya halam vs hepimizi aglatti ruyasinda gormus babasini halbuki vedalasirken aglamamisti icine oturmus Rabbim kimseyi annesiz babasiz koymasin bu kisa ayriliklarimizda cabucak gecse
canım ya kaç yaşındaydı kızın.kıyamam ona ben
canım ya kaç yaşındaydı kızın.kıyamam ona ben
Canim oglum var 2.5 yasinda babasini gordu ya icine atiyor aslinda yasi kucuk anlamz diyoruZ ama bugun anladim ki kuzum hep icinde yasamis camdan bakti durdu babam gitti diye ruya gordun diye epey Zor anlattim
off nisa içim gittionlarin sansina oyle olur ins sabah bnm kuzu uykulu babam gidiyor diye nasil agliyor kapiya kostu dis kapiya halam vs hepimizi aglatti ruyasinda gormus babasini halbuki vedalasirken aglamamisti icine oturmus Rabbim kimseyi annesiz babasiz koymasin bu kisa ayriliklarimizda cabucak gecse
ben ben 4-5 falan vermişim.Günaydın kızlar... Eşi gittikden sonra kilo veren var mı?
Canim oglum var 2.5 yasinda babasini gordu ya icine atiyor aslinda yasi kucuk anlamz diyoruZ ama bugun anladim ki kuzum hep icinde yasamis camdan bakti durdu babam gitti diye ruya gordun diye epey Zor anlattim
gullirana nanın kızıyla karıştırdım sanırım.canım benim ya daha küçük tabiki zor ama merak etme büyüyünce unutur canım.az kaldı üzülmek yok artık gelicek eşin kızında sende kavuşacaksınız Allah ın izniyle
Gece yazayım canım şimdi biraz işim var....gerçi çok değil yazdıklarımın dışında 3tane daha var işte benim yaptıgımyani mucize olmuyor bunlarla da ama ben faydalarını gördüm benim cildim problemli d biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?