352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Benim selamım Aksaray a gidiyor şafak 67canım bu arada geçenlerde burada konuşuldu hani +12 eklenmeyebilir diye eşim de duymuş onu orda da konusuluyormus.....istemesemde ümitleniyorum
M

Canimmmm dun esimde dedi ama karargahtaki birine sormislarda bir iki haftaya belli olur emirler gelmedi demis Gulli Rana da demisti valla umitlenmek istemiyorum ama heyacanla bekliyorum hepimize super olur valla

Canimmmm dun esimde dedi ama karargahtaki birine sormislarda bir iki haftaya belli olur emirler gelmedi demis Gulli Rana da demisti valla umitlenmek istemiyorum ama heyacanla bekliyorum hepimize super olur valla

Yüzümüz gülsün artık...paşama dua ettiriyorum canım adak bile adadım o derece yanı...

Yüzümüz gülsün artık...paşama dua ettiriyorum canım adak bile adadım o derece yanı...
onlarin sansina oyle olur ins sabah bnm kuzu uykulu babam gidiyor diye nasil agliyor kapiya kostu dis kapiya halam vs hepimizi aglatti ruyasinda gormus babasini halbuki vedalasirken aglamamisti icine oturmus Rabbim kimseyi annesiz babasiz koymasin bu kisa ayriliklarimizda cabucak gecse

Oy kıyamam okurken ben bile ağladım.....Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda kavuştursun kuzularımızı babalarına onlar da hemen unutsunlar bu günleri bir daha ayrılık göstermesin hiçbirimize....,

off nisa içim gitti kıyamam ben ona Rabbim bir daha ayrılık vermesin yavrularımıza. Bu gece bende rüyamda gördüm eşim askere gidiyormuş daha yeni nasıl ağlıyorum ama. Bitsin ve gelsinler

Günaydın kızlar... Eşi gittikden sonra kilo veren var mı?
ben ben 4-5 falan vermişim.

Kızlarr ne değişik bir gün.. bir kar yağıyor bir dolu bi ara güneş yüzünü gösteriyor.. tam benim ruh halim

ayy canım benim kuzucuk hepimizden çok zorlanıyordur ama içine atıyor demek ki.. inşallah hepimiz ve en önemlisi evlatlarınız için şu 12 gün meselesi gerçekleşir de bir an önce kavuşuruz

oyy kıyamam yaa bız nasıl zorlanıyoruz cocuklarımız ne yapsın su kalanlar gunler cabucak gecer ıns da hasretımız bıter

kızlar nasılsınız keyıfler nasıl ben bazen depresyona gırıyorum cıkıyorum ruh halım cok degısken bu aralar kızlar ben hıc yuzume maske falan yapmadım ama can sıkıntısından yapmak ıstıyorum ocak ayına hazırlık yapmak lazım aydemırcım yuz maskesı ıcın tarıflerını takıp edıyorum baska tarıflerın varsa paylasırsan sevınırım

Son düzenleme:
Gece yazayım canım şimdi biraz işim var....gerçi çok değil yazdıklarımın dışında 3tane daha var işte benim yaptıgımyani mucize olmuyor bunlarla da ama ben faydalarını gördüm benim cildim problemli d biraz

tamam canım sabah alırım tarıfı ıhmal edılmeyıp yapılırsa faydası olur dıye dusunuyorum cıldımde problem yok ama yaslanma etkılerını azaltmam lazım ee yas 29 artık dıkkat etmem gerekıyor hatta 30 yas ıcın yuz kremlerı var kullanmaya baslasam mı dıye dusunuyorum :44: ayy bugun ne oldu bana yuzume takmıs durumdayım

aydemir16-morfistan dun cevap yazmıssınız iş yerınde bakamadım. benim erkek arkadaşım istanbulda selimiye kışlasında ben şükür ayda bir gidiyorum ama ankarada yalnız yaşıyorum ben bu yüzden çok zorlanıyorum. 8yıldır birlikteyiz gözümü onunla açtım desem yeridir meger ne kadar yer kaplamış hayatımda insan yanındayken farketmiyor(((...bitiyor biliyorum geciyor ama bizide bitiriyor.. (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…