352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

benim nişanlım da İstanbul da ama o metris kışlasında evet canım yanımızdayken anlayamıyoruz gittiği gün o dakika anladım ne kadar zorlanacağımı.. ne güzel sen gidip görebiliyorsun ben ağustostan sonra hiiiç göremedim çok şükür az vaktimiz kaldı Allahın izniyle bu da geçecek

keşke biraz daha yakında olsaydı sevdiklerimiz kolayca ulaşabilseydik yemin töreni dışında ziyarete gidemedim

Canım hepimiz aynı durumdayız sabrımızı zorluyoruz... bak sen ne güzel ayda bir görüyormuşsun bizde izin kullanıyoruz görüşüyoruz burda yemin töreninden sonra askaüerlerini göremeyen kızlar var onlar napsın...Rabbim daha uzun ayrılıklar vermesin az kaldı inşallah sonra heppp yanımızda olacaklarsende sıkıldıkça gel buraya muhabbet edelim bize çok iyi geliyor burası

Bende bisey yazarken aslinda gorusmeyen arkadaslarima haksizlik oluyor diye dusunuyorum ins az kaldi Rabbim sabir versin

Ben de kendime kışlık saç bandı aldım lacivert, aynı modelden kendime lacivert atkı, eldiven ; ona da gri atkı bere eldiven takımı örüyorum. İnşallah bir örnek taktığımız günlerde gelir

İnşallah canım, tabi ki gelir merak etme sen

Günaydın kızlar... Eşi gittikden sonra kilo veren var mı?

Ben de verdim hem de 5 kilo

yaa cnm yaa bnm bile burada gözlerim doldu, Allahım sana yavruna ve eşine dayanma gücü versin, azıcık kaldı diye düşünün...

İnşallah canım, tabi ki gelir merak etme sen

İyi geceler canım, evet muhabbetimiz azaldı iyice

Ben de eşimle en son cmt. günü konuştum, ben alıştım artık :44:
Evet canım denk gelemiyoruz galiba. Sizin neden o kadar uzun sürüyor

Sağol canım bekliyorum hala...
arar inşallah canım. Bu arada geçen yazdım sandım yazamamışım fikrin güzeldi. Ama bizim dolabımız yok evimize gidene kadar Başka bir yere yazmalıyım sanırım

Bilmiyorum ki cnm fırsatı olmuyor genelde, bekliyorum aramasını 2-3 günde bir konuşuyoruz bazen hergün konuşabiliyoruz, değişiyor yani ama son 2 haftadır az konuşuyoruz :2:

nasılsın canım? Yoğunlar mı? bizde konuşamıyoruz eşimle yeni askerlerin kaydı nöbet falan konuşmaya hali bile kalmıyor

canım asker az günde 4 yada 6 saat nöbet tutuyor.zaman geçsin diye boş zamanlarında uyuyor nişanlımda konuşmayıncada zaman geçmiyor

Bilmiyorum ki cnm fırsatı olmuyor genelde, bekliyorum aramasını 2-3 günde bir konuşuyoruz bazen hergün konuşabiliyoruz, değişiyor yani ama son 2 haftadır az konuşuyoruz :2:
anladım canım. Bi gelseler hayırlısıyla....

canım asker az günde 4 yada 6 saat nöbet tutuyor.zaman geçsin diye boş zamanlarında uyuyor nişanlımda konuşmayıncada zaman geçmiyor
aynen bütün moralim sıfır şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…