aydemir16-morfistan dun cevap yazmıssınız iş yerınde bakamadım. benim erkek arkadaşım istanbulda selimiye kışlasında ben şükür ayda bir gidiyorum ama ankarada yalnız yaşıyorum ben bu yüzden çok zorlanıyorum. 8yıldır birlikteyiz gözümü onunla açtım desem yeridir meger ne kadar yer kaplamış hayatımda insan yanındayken farketmiyor(((...bitiyor biliyorum geciyor ama bizide bitiriyor.. (((
Canim oglum var 2.5 yasinda babasini gordu ya icine atiyor aslinda yasi kucuk anlamz diyoruZ ama bugun anladim ki kuzum hep icinde yasamis camdan bakti durdu babam gitti diye ruya gordun diye epey Zor anlattim
kıyamam canım ya cok üzüldüm nekadar etkilenmiş umarım çabucak gecer bu zaman
benim nişanlım da İstanbul da ama o metris kışlasındaevet canım yanımızdayken anlayamıyoruz gittiği gün o dakika anladım ne kadar zorlanacağımı.. ne güzel sen gidip görebiliyorsun ben ağustostan sonra hiiiç göremedim çok şükür az vaktimiz kaldı Allahın izniyle bu da geçecek
aydemir16-morfistan dun cevap yazmıssınız iş yerınde bakamadım. benim erkek arkadaşım istanbulda selimiye kışlasında ben şükür ayda bir gidiyorum ama ankarada yalnız yaşıyorum ben bu yüzden çok zorlanıyorum. 8yıldır birlikteyiz gözümü onunla açtım desem yeridir meger ne kadar yer kaplamış hayatımda insan yanındayken farketmiyor(((...bitiyor biliyorum geciyor ama bizide bitiriyor.. (((
Bende bisey yazarken aslinda gorusmeyen arkadaslarima haksizlik oluyor diye dusunuyorum ins az kaldi Rabbim sabir versin
iyi geceler kızlar nasılsınız? Artık muhabbet edemiyoruz
nasılsın canım? Yoğunlar mı? bizde konuşamıyoruz eşimle yeni askerlerin kaydı nöbet falan konuşmaya hali bile kalmıyorevet hepimize sabır canım neyseki az kaldı
ben buralardayım canım ya nişanlımla pek konuşamıyorum bu ara
nasılsın canım? Yoğunlar mı? bizde konuşamıyoruz eşimle yeni askerlerin kaydı nöbet falan konuşmaya hali bile kalmıyor
hadi gözün aydın o zaman canımBizde öyle canım kaç gündür doğru düzgün konuşmuyoruzinşaallah az sonra arayacakta konusacagız
Ben de kendime kışlık saç bandı aldım lacivert, aynı modelden kendime lacivert atkı, eldiven ; ona da gri atkı bere eldiven takımı örüyorum. İnşallah bir örnek taktığımız günlerde gelir
Günaydın kızlar... Eşi gittikden sonra kilo veren var mı?
onlarin sansina oyle olur ins sabah bnm kuzu uykulu babam gidiyor diye nasil agliyor kapiya kostu dis kapiya halam vs hepimizi aglatti ruyasinda gormus babasini halbuki vedalasirken aglamamisti icine oturmus Rabbim kimseyi annesiz babasiz koymasin bu kisa ayriliklarimizda cabucak gecse
canım ne güzel çok sevindim senin için.
çok teşekkür ederim cnm, darısı senin başına
kızlar nasılsınız keyıfler nasıl ben bazen depresyona gırıyorum cıkıyorum ruh halım cok degısken bu aralarkızlar ben hıc yuzume maske falan yapmadım ama can sıkıntısından yapmak ıstıyorum ocak ayına hazırlık yapmak lazım aydemırcım yuz maskesı ıcın tarıflerını takıp edıyorum baska tarıflerın varsa paylasırsan sevınırım
yapma Fatmacım depresyon yok depresyon yokAzıcık kaldı, sabırlı olacağız
iyi geceler kızlar nasılsınız? Artık muhabbet edemiyoruz
İyi geceler canım, evet muhabbetimiz azaldı iyice
Bizde öyle canım kaç gündür doğru düzgün konuşmuyoruzinşaallah az sonra arayacakta konusacagız
hadi gözün aydın o zaman canımbiz konuşamadık bugün
Ben de eşimle en son cmt. günü konuştum, ben alıştım artık :44:
Bizde pazar günü konuştuk işte çarşı izninde....tüm gün kantinde oluyor sonra da yorgun oluyor msj larla idare ediyoruz benden alıştım
İnşallah canım, tabi ki gelir merak etme sen
İyi geceler canım, evet muhabbetimiz azaldı iyice
Evet canım denk gelemiyoruz galiba. Sizin neden o kadar uzun sürüyorBen de eşimle en son cmt. günü konuştum, ben alıştım artık :44:
arar inşallah canım. Bu arada geçen yazdım sandım yazamamışım fikrin güzeldi. Ama bizim dolabımız yok evimize gidene kadarSağol canım bekliyorum hala...
Evet canım denk gelemiyoruz galiba. Sizin neden o kadar uzun sürüyor
arar inşallah canım. Bu arada geçen yazdım sandım yazamamışım fikrin güzeldi. Ama bizim dolabımız yok evimize gidene kadarBaşka bir yere yazmalıyım sanırım
nasılsın canım? Yoğunlar mı? bizde konuşamıyoruz eşimle yeni askerlerin kaydı nöbet falan konuşmaya hali bile kalmıyor
anladım canım. Bi gelseler hayırlısıyla....Bilmiyorum ki cnm fırsatı olmuyor genelde, bekliyorum aramasını 2-3 günde bir konuşuyoruz bazen hergün konuşabiliyoruz, değişiyor yani ama son 2 haftadır az konuşuyoruz :2:
aynen bütün moralim sıfır şuancanım asker az günde 4 yada 6 saat nöbet tutuyor.zaman geçsin diye boş zamanlarında uyuyor nişanlımda konuşmayıncada zaman geçmiyor
anladım canım. Bi gelseler hayırlısıyla....
aynen bütün moralim sıfır şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?