352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Selam kizlar erken geleym dedim kuzenim geldi cocukla muhabbet ikram derken uyudunuz mu? Benim koca Ankara da askerlerden biri ayagini kirmis yer ayarlamis orada kalmislar

Selam kizlar erken geleym dedim kuzenim geldi cocukla muhabbet ikram derken uyudunuz mu? Benim koca Ankara da askerlerden biri ayagini kirmis yer ayarlamis orada kalmislar

Bizde şimdi kapattık telefonu ben gelene kadar kimsecikler kalmamiş...böyle misafir filan olunca daha çabuk geçiyor zaman evim dolu dolu olsun istiyorum o yüzden özellikle akşamlarıeşin için iyi olmuştur canım askeriye dışına çıkınca rahatlamiştır

Bi odayı hazırlamayı düşünüyordun ya hani mumlar filan oraya olabilir bence canım..bende öyle romantik bir seyler hazırlamak istiyorum ama kesin aile büyükleri de bize toplanır o gün o yüzden olmazbende böyle ortalıkta olmayacak güzel süprizler hazırlamayı düşünüyorum

haklisin CNm bende seviyorum birilerinin gelmesini kendi evim olmasa da... Ya ayni sehirde olsak bir cay falan icer detlesirdik. Esim son zamanlar full disarida Neredeyse CNm gezmeyi sevmeyen olsa cok zorlanir ama o halinden memnun.,, bu arada topigimizle alakasiz ama ben halama hediye almak istiyorum(annemdn cok emegi) ve onda kaliyoruz kahrimiZi cekiyor o kadar;(;( bulasik makinasi bakiyorum 2programli boch vestel mi yada 4program Altus mu bilginiz var mi bana tavsiyeniz

canımm öyle düşünme vallahi ben askeriyle görüşebilen özellikle evli ve çocuklu arkadaşları görünce çok seviniyorum

Canim bnm Allah razi olsun empati yapiyorum sizde aklimdasiniz bazen gercekten siliyorum yada hic yazmiyorum siz cok iyi niyetlsiniz

Eşimin Face ine girmiştim geçen gün orda gördüm resimlerinizi maşallah çok güzel bi ailesiniz canım oğluna bayıldım o yanaklar nasıl birşey öyle tam ısırmalıksu askerlik bitsin de bir gün Bursa'ya. Bekleriz o zaman çaylarımızı içer bu günleri anlarız inşallah..bulaşık makinası konusunda canım Kv min altus 4 programlı biz memnunuz fiyat olarak ta iyiydi aldığımızda tavsiye ederim...

Canim bnm Allah razi olsun empati yapiyorum sizde aklimdasiniz bazen gercekten siliyorum yada hic yazmiyorum siz cok iyi niyetlsiniz

canım hiç çekinme yaz.. emin ol buradaki hiç kimse ondan rahatsızlık duymaz.. aramızdaki herhangi birinin güzel bir anı olduğunda bizde seviniyoruz.. nasıl ki kötü anlarımızı paylaşıyorsak güzel anlarımızı da paylaşalım..

Bende senin gibi düşünüyorum canım bu konuda ama burdaki kızların hepsi çok samimi geliyor bana kendime çok yakın hissediyorum o yüzden anlatmak istiyorum sevincimi de üzüntümü de sonuna kadar paylaşıyorum....

Cok sagol teyzesi cok zayifdi yeme problemi falan simdi toparladi sukur bizde Istanbula bekleriz her zaman... bende Altus dusunuyorum cnm ama danisaym dedim degsin alindigina

Cok sagol cnmm yazarim yazar bu aralar kizginim onlarida yazarim bu arada nisanlin nasil biraz sakinledi mi en son bozuktu moralin birde bugun esimle konustuk sehir cok onemli dyor Istanbul alisana kadar batiyor insana birde ustleri de giciksa

canım nişanlım bu aralar daha iyi.. bir dönem çarşı izni yasaklanmıştı 2 hafta boyunca hiç çıkamamıştı o zaman yine bana sarmıştı ama şimdi çarşı izinleri var hatta hem cumartesi hem de bugün çarşıdaydı.. böyle olduğunda bende bi nefes alıyorum.. üstlerinden yana bir sıkıntısı yok tek sıkıntısı yazıcı olduğu için bazen gece 12-1 e kadar işi bitmiyor.. tek yoğunluğu bu

Kızlar benim paşam erkenden uyanır saatte geç olmuş ben yatıyorum....size de iyi geceler yarın devam ederiz muhabbete artık

Aman canim sana sarmasinda demek ki problemlerden dolayi oyle davraniyormus disari falan cikmadigindan
Kızlar benim paşam erkenden uyanır saatte geç olmuş ben yatıyorum....size de iyi geceler yarın devam ederiz muhabbete artık
Iyi geceler cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…