Aman canim sana sarmasindademek ki problemlerden dolayi oyle davraniyormus disari falan cikmadigindan
Iyi geceler cnmm
ahh canım ahhh keşke.. bizdeki nasıl şanssa acemilik yeri de uzaktı usta birliğide
Ben kayınvalidemlere çıkmayı düşünüyorum havaalanından gelince, alt kata yasakBi odayı hazırlamayı düşünüyordun ya hani mumlar filan oraya olabilir bence canım..bende öyle romantik bir seyler hazırlamak istiyorum ama kesin aile büyükleri de bize toplanır o gün o yüzden olmazbende böyle ortalıkta olmayacak güzel süprizler hazırlamayı düşünüyorum
Ben kayınvalidemlere çıkmayı düşünüyorum havaalanından gelince, alt kata yasakO güne kadar kimbilir neler gelir aklımıza.
Mesela senin saat fikrinden esinlenerek şöyle birşey düşündüm. Cuma günleri tatil başlayacak diye birlikte birşeyler hazırlar yer sofrası hazırlar dizimiz vardı oturup onu seyrederdik. Dizi bitene kadar on kere çay koyardık o sofra kalkmazdıO gitti diye diziyi seyretmedim ben. Geldiği gün bir yer sofrası kurup diziyi kaldığı yerden açsam, sofrada yarısı içilmiş çay bardakları falan. Birde pasta yaptırmayı düşünüyorum onlar olsa. Sanki gittiği yerde herşeyi bırakmışım gibi saçma olur mu? Ha birde gittiği gün çekildiğimiz fotoğraftan takvim yaptırmayı düşündüm. Ama Şubat'ın 1inden başlayacak takvim yanımıza geleceği gün yani. Birde takvimlerde önemli günler kırmızı olur ya hani. Bizim evlilik tanışma doğum günleri falan kırmızı olacak. Öyle işte bunun gibi şeyler bölük pörçük geliyor bu ay sonuna kadar tasarlayıp ocakta icraata geçmeyi planlıyorum.
canım nişanlım bu aralar daha iyi.. bir dönem çarşı izni yasaklanmıştı 2 hafta boyunca hiç çıkamamıştı o zaman yine bana sarmıştı ama şimdi çarşı izinleri var hatta hem cumartesi hem de bugün çarşıdaydı.. böyle olduğunda bende bi nefes alıyorum.. üstlerinden yana bir sıkıntısı yok tek sıkıntısı yazıcı olduğu için bazen gece 12-1 e kadar işi bitmiyor.. tek yoğunluğu bu
2 gün önce kayınvalidemlerdeydim annesi nişanlımın bebeklik dönemini anlatıyor çok ağlıyordu hiç durmuyordu beni hiç uyutmuyordu dedi bende dedim ki o huysuzluklar hala onunla hiç birinden vazgeçmemiş.. nişanlım çoook huysuz çabuk sinirleniyor.. birde askerlik eklendi iyice çıldırdı
kızlar hepinize günaydııınnn... yemin törenini atlattık çok şükür buraya, gitmeden önceki heyecanımı anlatmıştım şimdi paylaşmak istedim dediğiniz kadar varmış gerçekten ağlayarak güldüm desem yeridir inanılmaz gurur verici bi olaymış hele birde komutan asker ailelerinizle kavuşabilirsiniz dediği an... sarılıp ağladık o kadar kişinin içinde ama umrumuzda değildi kalablık açıkçası.. şimdi hayırlsı ile başladık usta birliğine tlf yanında akşamları msjlaşıyoruz konuşuyoruz bana ordaki fotoları atıyo arkadaşlarının yattığı yerin resmini aklım kalmasın diye :)) denizli buldan da jandarma olarak görev yapacak şimdi usta birliği daha mı rahat geçiyor kızlar sizlerin tecrübelerini almaya geldim yinee birde nişanlım bidaha gelme dedi ayrılık anı çok zor olduğu için ama ben gitmek isiyorum yinee ama hakta veriyorum ayrılık anı cidden çok zor(
Ben kayınvalidemlere çıkmayı düşünüyorum havaalanından gelince, alt kata yasakO güne kadar kimbilir neler gelir aklımıza.
Mesela senin saat fikrinden esinlenerek şöyle birşey düşündüm. Cuma günleri tatil başlayacak diye birlikte birşeyler hazırlar yer sofrası hazırlar dizimiz vardı oturup onu seyrederdik. Dizi bitene kadar on kere çay koyardık o sofra kalkmazdıO gitti diye diziyi seyretmedim ben. Geldiği gün bir yer sofrası kurup diziyi kaldığı yerden açsam, sofrada yarısı içilmiş çay bardakları falan. Birde pasta yaptırmayı düşünüyorum onlar olsa. Sanki gittiği yerde herşeyi bırakmışım gibi saçma olur mu? Ha birde gittiği gün çekildiğimiz fotoğraftan takvim yaptırmayı düşündüm. Ama Şubat'ın 1inden başlayacak takvim yanımıza geleceği gün yani. Birde takvimlerde önemli günler kırmızı olur ya hani. Bizim evlilik tanışma doğum günleri falan kırmızı olacak. Öyle işte bunun gibi şeyler bölük pörçük geliyor bu ay sonuna kadar tasarlayıp ocakta icraata geçmeyi planlıyorum.
tamam canım sabah alırım tarıfııhmal edılmeyıp yapılırsa faydası olur dıye dusunuyorum cıldımde problem yok ama yaslanma etkılerını azaltmam lazım ee yas 29 artık dıkkat etmem gerekıyor hatta 30 yas ıcın yuz kremlerı var kullanmaya baslasam mı dıye dusunuyorum :44: ayy bugun ne oldu bana yuzume takmıs durumdayım
Canım zor kısmı bitirdiniz bundan sonrası daha kolay.askerin tlf unu hemen sokabildiğine göre rahat biryer benim eşim bir ay sonra ancak sokabilmişti...biz izin kullanıyoruz ikiye böldük bir kez de ben gittim yanına evet ayrılmak zor oluyor ama bence gerekli birlikte geçirdiğin vakte deger....birde bence çarşı izinlerinde şafak düşür gün gün saymaktansa daha kolay gelirkızlar hepinize günaydııınnn... yemin törenini atlattık çok şükür buraya, gitmeden önceki heyecanımı anlatmıştım şimdi paylaşmak istedim dediğiniz kadar varmış gerçekten ağlayarak güldüm desem yeridir inanılmaz gurur verici bi olaymış hele birde komutan asker ailelerinizle kavuşabilirsiniz dediği an... sarılıp ağladık o kadar kişinin içinde ama umrumuzda değildi kalablık açıkçası.. şimdi hayırlsı ile başladık usta birliğine tlf yanında akşamları msjlaşıyoruz konuşuyoruz bana ordaki fotoları atıyo arkadaşlarının yattığı yerin resmini aklım kalmasın diye :)) denizli buldan da jandarma olarak görev yapacak şimdi usta birliği daha mı rahat geçiyor kızlar sizlerin tecrübelerini almaya geldim yinee birde nişanlım bidaha gelme dedi ayrılık anı çok zor olduğu için ama ben gitmek isiyorum yinee ama hakta veriyorum ayrılık anı cidden çok zor(
canım nişanlın bi evin bi oğlu mu merak ettimbu arada ne güzel herhafta çarşıya çıkabiliyormuş benim nişanlım 2-3 haftada 1 çıkıyor oda haftaiçi
evet canım birde nişanlıyken böyle kafana görede gidemiyorsun kendi ailen bile bişey demese nişanlımın ailesinede söylemem lazım giderken kafam karışık ben karar verene kadar nişanlım gelir heralde
Geçmiş olsun canım. Bir taraftan da gözün aydın mı desem şaşırdım :) Şaka bir yana Rabbim şifa versin ikinize demrb canım benim şafak deişecek çünkü eşim ameliyat olcak kıl dönmesinden
Sen de az romantik değilmişsin canım yaaSofra fikrine ba yıl dııııımmmmbence kesinlikle saçma olmaz çok anlamlı canım....ne güzel fikirler çıkıyor böyle paylaştıkça...takvim de hoş olur bende gitmeden önce yaptırmıştım Ağustos'tan başlıyordu ondan şafak saydım her ay kağıdının arkasına notlar yazdım eşim takvimi gördüğünde çok beğenmişti gelince de notları okur artık
mrb canım benim şafak deişecek çünkü eşim ameliyat olcak kıl dönmesinden
Canım hakkını helal et söz vermiştim unutmuşuö gece....ben yüzüme yoğurt limon karbonat zeytinyağ karıştırıp sürüyorum 20dk bekleyip yıkıyorum üzerine gülsüyu ya da. Maden suyuyla siliyorum lekelere iyi geliyor birde Türk kahvesiyle zeytinyağı karıştırıp sürüyorum bunu da deneyebilirsin....ne güzel sorunsuz bi cildin varmış bence hiç kozmetik e girme böyle doğal seyler daha güzel
mrb canım benim şafak deişecek çünkü eşim ameliyat olcak kıl dönmesinden
gecmıs olsun canım benım kardesım de oldu kıl donmesınden o rahat gecırdı amelıyatı ve ıyılesme surecını umarım esınde hemen atlatır nezaman amelıyat olacak esın bellı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?