352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Aman canim sana sarmasinda demek ki problemlerden dolayi oyle davraniyormus disari falan cikmadigindan

Iyi geceler cnmm

2 gün önce kayınvalidemlerdeydim annesi nişanlımın bebeklik dönemini anlatıyor çok ağlıyordu hiç durmuyordu beni hiç uyutmuyordu dedi bende dedim ki o huysuzluklar hala onunla hiç birinden vazgeçmemiş.. nişanlım çoook huysuz çabuk sinirleniyor.. birde askerlik eklendi iyice çıldırdı

kızlar hepinize günaydııınnn... yemin törenini atlattık çok şükür buraya, gitmeden önceki heyecanımı anlatmıştım şimdi paylaşmak istedim dediğiniz kadar varmış gerçekten ağlayarak güldüm desem yeridir inanılmaz gurur verici bi olaymış hele birde komutan asker ailelerinizle kavuşabilirsiniz dediği an... sarılıp ağladık o kadar kişinin içinde ama umrumuzda değildi kalablık açıkçası.. şimdi hayırlsı ile başladık usta birliğine tlf yanında akşamları msjlaşıyoruz konuşuyoruz bana ordaki fotoları atıyo arkadaşlarının yattığı yerin resmini aklım kalmasın diye :)) denizli buldan da jandarma olarak görev yapacak şimdi usta birliği daha mı rahat geçiyor kızlar sizlerin tecrübelerini almaya geldim yinee birde nişanlım bidaha gelme dedi ayrılık anı çok zor olduğu için ama ben gitmek isiyorum yinee ama hakta veriyorum ayrılık anı cidden çok zor (

ahh canım ahhh keşke.. bizdeki nasıl şanssa acemilik yeri de uzaktı usta birliğide

evet canım birde nişanlıyken böyle kafana görede gidemiyorsun kendi ailen bile bişey demese nişanlımın ailesinede söylemem lazım giderken kafam karışık ben karar verene kadar nişanlım gelir heralde

Ben kayınvalidemlere çıkmayı düşünüyorum havaalanından gelince, alt kata yasak O güne kadar kimbilir neler gelir aklımıza.
Mesela senin saat fikrinden esinlenerek şöyle birşey düşündüm. Cuma günleri tatil başlayacak diye birlikte birşeyler hazırlar yer sofrası hazırlar dizimiz vardı oturup onu seyrederdik. Dizi bitene kadar on kere çay koyardık o sofra kalkmazdı O gitti diye diziyi seyretmedim ben. Geldiği gün bir yer sofrası kurup diziyi kaldığı yerden açsam, sofrada yarısı içilmiş çay bardakları falan. Birde pasta yaptırmayı düşünüyorum onlar olsa. Sanki gittiği yerde herşeyi bırakmışım gibi saçma olur mu? Ha birde gittiği gün çekildiğimiz fotoğraftan takvim yaptırmayı düşündüm. Ama Şubat'ın 1inden başlayacak takvim yanımıza geleceği gün yani. Birde takvimlerde önemli günler kırmızı olur ya hani. Bizim evlilik tanışma doğum günleri falan kırmızı olacak. Öyle işte bunun gibi şeyler bölük pörçük geliyor bu ay sonuna kadar tasarlayıp ocakta icraata geçmeyi planlıyorum.

mrb canım benim şafak deişecek çünkü eşim ameliyat olcak kıl dönmesinden

canım nişanlın bi evin bi oğlu mu merak ettim bu arada ne güzel herhafta çarşıya çıkabiliyormuş benim nişanlım 2-3 haftada 1 çıkıyor oda haftaiçi

benim nişanlımda çorumda jandarma ve merkezde olmadığı için rahat hemen hemen hergün konuşuyoruz inşallah senin askerinde rahat yerdedir canım.bende yemin törenine gittim dediğin gibi çok güzel bir duygu sonrasında dağıtımda izin kullandı gittiği zaman çok zordu yanına gitmedim ayrılmak daha zor olur diye.allah hepimizi sevdiklerimize hayırlısıyla kavuştursun

Sofra fikrine ba yıl dııııımmmmbence kesinlikle saçma olmaz çok anlamlı canım....ne güzel fikirler çıkıyor böyle paylaştıkça...takvim de hoş olur bende gitmeden önce yaptırmıştım Ağustos'tan başlıyordu ondan şafak saydım her ay kağıdının arkasına notlar yazdım eşim takvimi gördüğünde çok beğenmişti gelince de notları okur artık

Canım hakkını helal et söz vermiştim unutmuşuö gece....ben yüzüme yoğurt limon karbonat zeytinyağ karıştırıp sürüyorum 20dk bekleyip yıkıyorum üzerine gülsüyu ya da. Maden suyuyla siliyorum lekelere iyi geliyor birde Türk kahvesiyle zeytinyağı karıştırıp sürüyorum bunu da deneyebilirsin....ne güzel sorunsuz bi cildin varmış bence hiç kozmetik e girme böyle doğal seyler daha güzel

Canım zor kısmı bitirdiniz bundan sonrası daha kolay.askerin tlf unu hemen sokabildiğine göre rahat biryer benim eşim bir ay sonra ancak sokabilmişti...biz izin kullanıyoruz ikiye böldük bir kez de ben gittim yanına evet ayrılmak zor oluyor ama bence gerekli birlikte geçirdiğin vakte deger....birde bence çarşı izinlerinde şafak düşür gün gün saymaktansa daha kolay gelir

canım nişanlın bi evin bi oğlu mu merak ettim bu arada ne güzel herhafta çarşıya çıkabiliyormuş benim nişanlım 2-3 haftada 1 çıkıyor oda haftaiçi

yok canım ya 3 kardeşler 1 kız , 2 erkek ama emin ol o tek olan kız nişanlım kadar nazlı değil Allah'tan her hafta çıkabiliyor çıkamasaydı benim halim ne olurdu :18:

evet canım birde nişanlıyken böyle kafana görede gidemiyorsun kendi ailen bile bişey demese nişanlımın ailesinede söylemem lazım giderken kafam karışık ben karar verene kadar nişanlım gelir heralde

aynen öyle canım 2 kez gitmek için niyetlendim olmadı.. şimdi izin verseler de gitmemmm.. babamı protesto ediyorum

mrb canım benim şafak deişecek çünkü eşim ameliyat olcak kıl dönmesinden
Geçmiş olsun canım. Bir taraftan da gözün aydın mı desem şaşırdım :) Şaka bir yana Rabbim şifa versin ikinize de

Sen de az romantik değilmişsin canım yaa teşekkür ederim desteğin için ben iyice netleştireyim o zaman bu fikri

nedemek canım ınsanlık halı hımm bu tarıflerde guzelmıs tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…