352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlar bugun de bıtıyorrrr ayıca bende esıme bırseyler hazırlamak ıstıyorum ama aklıma bırsey gelmıyor
evett çok şükür baya azalttık Düşünüdükçe geliyor canım ben artık karşılaştığım her şeyden "hımmm bak şöyle birşey yapabilirm" diye fikir çıkarmaya başladım. Meşgale oluyor derken kafayı sıyıracam

canım ameliyat deyince ister istemez kötü geliyor. Ama umarım çoook rahat bir ameliyat geçirir ve çabucak iyileşir. Sizede şafağın kısalmasının mutluluğu kalır Sen nasıl oldun bu arada?

canım dikişlerim alındı alçım alındı rahatladım ama bilek hareketlerim çok zorluyo canım yanıyo çok odunlaşmış bileğim canım çok yanıyo

Ben kendimi odun bilirdim meğer öyle değilmiş kendime şaşırıyorum

Yine depresyon.modundaım kızlarpaşama bakınca ağlayasım geiiyor suçlu hissediyorum kendimi.....kimseden beklediğimi göremedim kendime değil oğlum için bile birşey yapan yok babası yok biz yokluğunu hissettirmeyelim diye düşünmüyor kimse bencillik mi ediyorubilmiyorum ama çok değil bi sarılma biraz oyun paşama yetecek...kendi kendime ona yetmeye çalışıyorum aMa babasının yokluğunu doldurmaya yetmiyor...Rabim hayırlısıyla kavuştursun askerlerimize biz ana oğul bir daha bırakmayacağız inşallah babamızın peşini...

canımmmm üzme kendini. İnan biz öyle duygusal yaklaşıyoruz. İnsan farklı bir psikolojide oluyor. Yavrunun senden ve babasından başka kimseye ihtiyacı yok varsın düşünmesinler. Sen elinden geleni yap ve canını sıkma.Kuzucuğun hisseder Onun dışında babası hissettiriyordur eminim kendini yavrusuna. Ve şurada 2 aydan daha az bir zamanda yanında olacak küçük delikanlısının. Sonra hiçbirimiz bırakmayacaz onları

anasına düşkünmü nazlı nişanlın canım anladığım kadarıyla nazlı büyütülmüş

yok canım annesine düşkün olduğunu düşünmüyorum mesela askere gittiğinden beri annesini çok sık aramıyor 3 günde bir arıyor.. evet nazlı büyütülmüş kesinlikle.. diyorum ona çok nazlısın ben bile bu kadar naz yapmıyorum diye ama hiç kabul etmiyor

Ne güzel yazmışsın canım içimi ferahlattın..gerçekten çok duygusal bakıyoruz çok güçlü zannederdim kendimi çocuk söz konus olunca güç filan kalmıyor duygusal açıdN.....Allah razı olsun eşimden öyle iyi bir baba ki ordan bana da oğluma da yetişiyorama işte verilen vaatler var öncesinde eşimin yaptığı fedakarlıklar var karşılık beklemediğimiz fakat aynısını göreceğimize emin olduğumuz....neyse ki böyle zamanlarda insanları tanımak daha kolay oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…