Canım geçmiş olsun basit birşeydir umarım....eeee hava değişimi olarak saymıyorlar mı?
Geçmiş olsun canım. Bir taraftan da gözün aydın mı desem şaşırdım :) Şaka bir yana Rabbim şifa versin ikinize de
saoll canım teşekkürler valla ben bilemedim sevinsemmi üzülsemmi
canım sen nerde kalıyosun kendi evindemikızlar bugun de bıtıyorrrrayıca bende esıme bırseyler hazırlamak ıstıyorum ama aklıma bırsey gelmıyor
canım ameliyat deyince ister istemez kötü geliyor. Ama umarım çoook rahat bir ameliyat geçirir ve çabucak iyileşir. Sizede şafağın kısalmasının mutluluğu kalırsaoll canım teşekkürler valla ben bilemedim sevinsemmi üzülsemmi
evett çok şükür baya azalttıkkızlar bugun de bıtıyorrrrayıca bende esıme bırseyler hazırlamak ıstıyorum ama aklıma bırsey gelmıyor
yok canım ya 3 kardeşler 1 kız , 2 erkek ama emin ol o tek olan kız nişanlım kadar nazlı değilAllah'tan her hafta çıkabiliyor çıkamasaydı benim halim ne olurdu :18:
canım eşin nereye gelecekevett çok şükür baya azalttıkDüşünüdükçe geliyor canım ben artık karşılaştığım her şeyden "hımmm bak şöyle birşey yapabilirm" diye fikir çıkarmaya başladım. Meşgale oluyor derken kafayı sıyıracam
Erzuruma gelecek canım. Buradan birlikte evimize gideriz inşallahcanım eşin nereye gelecek
canım ameliyat deyince ister istemez kötü geliyor. Ama umarım çoook rahat bir ameliyat geçirir ve çabucak iyileşir. Sizede şafağın kısalmasının mutluluğu kalırSen nasıl oldun bu arada?
Erzuruma gelecek canım. Buradan birlikte evimize gideriz inşallah
canım dikişlerim alındı alçım alındı rahatladım ama bilek hareketlerim çok zorluyo canım yanıyo çok odunlaşmış bileğim canım çok yanıyo
kolay değil canı ameliyat sonuçta. zamanla daha iyi olursun Allah'ın izniyle. Çok yorma üzme kendini.sizin eviniz nerede
kolay değil canı ameliyat sonuçta. zamanla daha iyi olursun Allah'ın izniyle. Çok yorma üzme kendini.
Giresundayız canım
evet canım 1 ay erken bitecek işte
evet canım çalışıyorumsen çalışıyosun dimi orda
Geçmiş olsun canım. Bir taraftan da gözün aydın mı desem şaşırdım :) Şaka bir yana Rabbim şifa versin ikinize de
Sen de az romantik değilmişsin canım yaateşekkür ederim desteğin için ben iyice netleştireyim o zaman bu fikri
yok artık canım estağfirullah. Bende bu aralar bu modda olduğuma göre sanırım buna "ey aşk sen nelere kadirsin" deniyorBen kendimi odun bilirdim meğer öyle değilmiş kendime şaşırıyorum
Yine depresyon.modundaım kızlarpaşama bakınca ağlayasım geiiyor suçlu hissediyorum kendimi.....kimseden beklediğimi göremedim kendime değil oğlum için bile birşey yapan yok babası yok biz yokluğunu hissettirmeyelim diye düşünmüyor kimse bencillik mi ediyorubilmiyorum ama çok değil bi sarılma biraz oyun paşama yetecek...kendi kendime ona yetmeye çalışıyorum aMa babasının yokluğunu doldurmaya yetmiyor...Rabim hayırlısıyla kavuştursun askerlerimize biz ana oğul bir daha bırakmayacağız inşallah babamızın peşini...
anasına düşkünmü nazlı nişanlın canım anladığım kadarıyla nazlı büyütülmüş
canımmmm üzme kendini. İnan biz öyle duygusal yaklaşıyoruz. İnsan farklı bir psikolojide oluyor. Yavrunun senden ve babasından başka kimseye ihtiyacı yok varsın düşünmesinler. Sen elinden geleni yap ve canını sıkma.Kuzucuğun hissederOnun dışında babası hissettiriyordur eminim kendini yavrusuna. Ve şurada 2 aydan daha az bir zamanda yanında olacak küçük delikanlısının. Sonra hiçbirimiz bırakmayacaz onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?