Ne güzel yazmışsın canım içimi ferahlattın..gerçekten çok duygusal bakıyoruz çok güçlü zannederdim kendimi çocuk söz konus olunca güç filan kalmıyor duygusal açıdN.....Allah razı olsun eşimden öyle iyi bir baba ki ordan bana da oğluma da yetişiyorama işte verilen vaatler var öncesinde eşimin yaptığı fedakarlıklar var karşılık beklemediğimiz fakat aynısını göreceğimize emin olduğumuz....neyse ki böyle zamanlarda insanları tanımak daha kolay oluyor....
iyi akşamlar canım ben iyiyim sen nasılsın?iyi akşamlar kızlar, nasılsınız bakalım?
iyi akşamlar canım ben iyiyim sen nasılsın?
sanki gün bitmiyor yaasağol cnm ben de iyiyim, gün bitsin diye bakıyorum
sanki gün bitmiyor yaa
ahh bir gelse.. de son günler daha mı yavaş geçiyor acabaevet cnm.... Ocak ayı gelsin artık...
ahh bir gelse.. de son günler daha mı yavaş geçiyor acaba
Benimde diş etlerimde kaşınma hissi var canım strestenmiş. Aynı durumdayız hepimiz. Evimi çok özledimbilmiyorum canım, stresten bütün tırnaklarımı kemirirken yakaladım kendimi, zorlanmaya başladım iyiden iyiye:18:
Benimde diş etlerimde kaşınma hissi var canım strestenmiş. Aynı durumdayız hepimiz. Evimi çok özledim
eşim izne gelince farkettim canım eksikliğimin bir atrafı eşimse diğer tarafı evimizde olmakmış. Düzensizlikten öyle sıkıldım ki..canım ya duygulandırdın beni... Ben de evimi çok özledim....
eşim izne gelince farkettim canım eksikliğimin bir atrafı eşimse diğer tarafı evimizde olmakmış. Düzensizlikten öyle sıkıldım ki..
eşim izne gelince farkettim canım eksikliğimin bir atrafı eşimse diğer tarafı evimizde olmakmış. Düzensizlikten öyle sıkıldım ki..
canım sen nerde kalıyosun kendi evindemi
gunaydın hanımlar
günaydın canım..nasılsın?
cok sukur ıyıyım canım sen nasılsın yahu bu aralık ayı cok yavas gıtmeye basladı daha baslardayız hemde
eşime ulasamıyorum dün aksamdan beri.çok merak ediyorum aklım ondagerçekten bu ay çok yavaş ilerliyor sanki olduğumuz yerd sayıyormusuz gibi inşaallah son 15 günü çabucak geçiverir bu seferde
bir işi vardır canım meraklanma bırazdan arar muhakkak..aynen oyle hıc ılerlemıyor ıns dedıgın gıbı olur son 15 gun hızlı ılerlese barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?