352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Öyle canım ama her insan aynı derece düşünceli olmuyor. Kendini yıprattığınla kalıyorsun en güzeli boşverip geçmek. Halık biliyor balık bilmese ne olur Hem bak senin kuzunun başkasına dahi şefkat gösteren düşünceli bir babası var. Onun kime ihtiyacı olur daha

eşim izne gelince farkettim canım eksikliğimin bir atrafı eşimse diğer tarafı evimizde olmakmış. Düzensizlikten öyle sıkıldım ki..

canım napalım yaa az kaldı düşünmemeye çalış, ben de konuyu değiştireyim bari :) Düşünmek istemiyorum artık, sadece eşim dönsün yanımda olsun istiyorum ama az kaldı 1 saat sonra şafak 54.. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun, eşlerimizin de tabii... Onlar için de zor eşim için ayrı üzülüyorum, kendim için ayrı ama bitti diyorum bitti azıcık daha sabret... Sonra toparlanıveriyorum sen de öyle yap canım... Yolun başını hatırla ilk gittiği günleri, o günlerden daha zor değil emin ol... Bu haftayı sayma 7 hafta sonra bitiyor

cok sukur ıyıyım canım sen nasılsın yahu bu aralık ayı cok yavas gıtmeye basladı daha baslardayız hemde

eşime ulasamıyorum dün aksamdan beri.çok merak ediyorum aklım ondagerçekten bu ay çok yavaş ilerliyor sanki olduğumuz yerd sayıyormusuz gibi inşaallah son 15 günü çabucak geçiverir bu seferde

eşime ulasamıyorum dün aksamdan beri.çok merak ediyorum aklım ondagerçekten bu ay çok yavaş ilerliyor sanki olduğumuz yerd sayıyormusuz gibi inşaallah son 15 günü çabucak geçiverir bu seferde

bir işi vardır canım meraklanma bırazdan arar muhakkak..aynen oyle hıc ılerlemıyor ıns dedıgın gıbı olur son 15 gun hızlı ılerlese barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…