352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Senin ailen nerdeydi canım
Erzurumda canım.
Öyle canım bende genel anlamda iyiyim aslında. Çok somurtabilen biri değilim zaten. Ama özellikle gece olupda kendimle kalınca yalnızlık da düzensizlikde içime oturuyor sanki. Gerçekten çok az kaldı. Bir de eşim gelince ben daha bir rahtaladım. Sanki daha yeni gitmiş ve yakında gelecekmiş gibi bir duygu oldu. İki aydan bile az kaldı :)

nasılsızn bu arada canım konuşamadık bir süredir. Gece nöbetlerinde buluşamıyoruz

çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım.. sen nasılsın?? evet kuzenimin bebeğiyle zaman geçiriyorum eve gece 1 den sonra geliyorum girdiğimde herkes çıkmış oluyor

bende sevmedim daha 2 ay var koskoca.2 ay kaldığını öğrenen bitmiş diyor sinir oluyorum 3 ay bile olmadı nişanlımı en son göreli bi bu kadar daha nasıl bekleyecegim bilmiyorum

evet yaa 2 ayı duyan oo bitirmiş diyor koskoca 2 ayın neresi az yahuu şimdiden zaman iyice yavaşladı ocakta nasıl olacak düşünemiyorum bile

bende sevmedim daha 2 ay var koskoca.2 ay kaldığını öğrenen bitmiş diyor sinir oluyorum 3 ay bile olmadı nişanlımı en son göreli bi bu kadar daha nasıl bekleyecegim bilmiyorum

evet yaa 2 ayı duyan oo bitirmiş diyor koskoca 2 ayın neresi az yahuu şimdiden zaman iyice yavaşladı ocakta nasıl olacak düşünemiyorum bile

dışarıdaki adamlara az geliyor tabi o iki ayın 2 saatini bekleyene sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…