Şimdi konuştuk içim rahatladı...acaba son günler hep böyle yavaş mı gececek
Erzurumda canım.Senin ailen nerdeydi canım
Öyle canım bende genel anlamda iyiyim aslında. Çok somurtabilen biri değilim zaten. Ama özellikle gece olupda kendimle kalınca yalnızlık da düzensizlikde içime oturuyor sanki. Gerçekten çok az kaldı. Bir de eşim gelince ben daha bir rahtaladım. Sanki daha yeni gitmiş ve yakında gelecekmiş gibi bir duygu oldu. İki aydan bile az kaldı :)canım napalım yaa az kaldı düşünmemeye çalış, ben de konuyu değiştireyim bari :) Düşünmek istemiyorum artık, sadece eşim dönsün yanımda olsun istiyorum ama az kaldı 1 saat sonra şafak 54.. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun, eşlerimizin de tabii... Onlar için de zor eşim için ayrı üzülüyorum, kendim için ayrı ama bitti diyorum bitti azıcık daha sabret... Sonra toparlanıveriyorum sen de öyle yap canım... Yolun başını hatırla ilk gittiği günleri, o günlerden daha zor değil emin ol... Bu haftayı sayma 7 hafta sonra bitiyor
bugun de bıt haydı sıkıldım artık
Bencede bitsin artık ya çığlık atasım var bunaldım :)
bende bende bende. Hep sıkıcı gelmiştir bana zatenOyyhhh içim şişti haa!! ben bu aralık ayını hiç ama hiç sevmedim
bende bende bende. Hep sıkıcı gelmiştir bana zaten
aynen canım yaa yatıyorum kalkıyorum aynı. Şimdiye 15i olmuştuayların ilk günleri iyi geçiyordu aralık ters tepti :44:
aynen canım yaa yatıyorum kalkıyorum aynı. Şimdiye 15i olmuştubelki bu kezde sonu çabuk geçer. Yeni yılı hiç bu kadar heyecanla beklememiştim
nasılsızn bu arada canım konuşamadık bir süredir. Gece nöbetlerinde buluşamıyoruzinşallah canım yaa.. evet evet yeni yılı büyük heyecanlarla bekliyoruzzz
Oyyhhh içim şişti haa!! ben bu aralık ayını hiç ama hiç sevmedim
nasılsızn bu arada canım konuşamadık bir süredir. Gece nöbetlerinde buluşamıyoruz
bende sevmedim daha 2 ay var koskoca.2 ay kaldığını öğrenen bitmiş diyor sinir oluyorum 3 ay bile olmadı nişanlımı en son göreli bi bu kadar daha nasıl bekleyecegim bilmiyorum
Rabbim daha iyi etsin inşallah. Bende iyiyim. Bebeği büyüteceksin nişanlın gelne kadarçok şükür canım iyi diyelim iyi olalım.. sen nasılsın?? evet kuzenimin bebeğiyle zaman geçiriyorum eve gece 1 den sonra geliyorum girdiğimde herkes çıkmış oluyor
bende sevmedim daha 2 ay var koskoca.2 ay kaldığını öğrenen bitmiş diyor sinir oluyorum 3 ay bile olmadı nişanlımı en son göreli bi bu kadar daha nasıl bekleyecegim bilmiyorum
evet yaa 2 ayı duyan oo bitirmiş diyor koskoca 2 ayın neresi az yahuuşimdiden zaman iyice yavaşladı ocakta nasıl olacak düşünemiyorum bile
Rabbim daha iyi etsin inşallah. Bende iyiyim. Bebeği büyüteceksin nişanlın gelne kadar
valla öyle.. çocuk karıştıracak benim annem hangisi diyecek
olsun olsun senin için iyi oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?