352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Slm kizlar bende Aralik I sevmeyenlerdenim saate bakiyorum sanki zaman durdu hele bugun catliycam slklntidan

Kızlar bakıyorum herkes benim gibi depresyon modunda Aralık çok yavaş....normalde bayılırım kıs mevsimine ama artık sevmeyeceğim herhalde

kışa denk geldi günler çabuk geçer hemen akşam olur diyorduk ama hiiiiç öyle olmadı valla

kesinlikle çok iyi oluyor canım.. senin de bebişin var senin içinde iyi oluyordur
evet canım kuzum olmasa daha zor geçerdi sanırım

evet canım 2ay ne kadar çok koskoca 60gün var 12günde kısalmadı zaten off offf
Bize denk geldi oda Zaman geçiyor çok çabuk geçiyor aslında da insan içindeyken geçmiyormuş gibi geliyor zorlanıyor Mesela 3 ay nasıl da geçmiş.

kışa denk geldi günler çabuk geçer hemen akşam olur diyorduk ama hiiiiç öyle olmadı valla
Gündüz çok çabuk geçiyor ama akşamlar çoook uzun yaa. Burada 4 te hava kararıyor. Sonra saat hep aynı

evet canım burada da 4 te hava kararıyor sonrası hiç geçmiyor.. sanki uzun zamandır aralıktayız ama daha 6 sı olmuş

ahh canım banada gunduzler cok zor gecıyor memnun olmadıgım bı ıste calısıyorum her saat kabus gıbı esımın askerde olusuna bı de bu eklenıyor ıyıce bunaldım herkesın durumu farklı kımı gunduzu kımı aksamı zor gecırıyor offf gelselerde rahatlasak

Slm kızlar nasılsınız? benim 12 gün ümidim kalmadı artık eşimin çıkış tarihi gelmiş 8şubat

ay bayadır buraya giremıyodummm Nasılsınız kızçeler :)

evettttt hemde hiç geçmıyoo zaman ya katılıyorum

nasıl olalım canım zaman öldürmeye çalışıyoruz ama ölmüyor inatçı çıktı aralık resmen tıkanmış ilerlemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…