evet yaa 2 ayı duyan oo bitirmiş diyor koskoca 2 ayın neresi az yahuuşimdiden zaman iyice yavaşladı ocakta nasıl olacak düşünemiyorum bile
dışarıdaki adamlara az geliyor tabi o iki ayın 2 saatini bekleyene sormak lazım
ocak ayına bir gelsek artık çok iyi olacak 1 ay kalsada heyecan başlasa canım
evet ya.. şafakları bir görsek 20-10 ne kadar güzel olurrr
evet canım kuzum olmasa daha zor geçerdi sanırımkesinlikle çok iyi oluyor canım.. senin de bebişin var senin içinde iyi oluyordur
Bize denk geldi odaevet canım 2ay ne kadar çok koskoca 60gün var 12günde kısalmadı zaten off offf
Gündüz çok çabuk geçiyor ama akşamlar çoook uzun yaa. Burada 4 te hava kararıyor. Sonra saat hep aynıkışa denk geldi günler çabuk geçer hemen akşam olur diyorduk ama hiiiiç öyle olmadı valla
evet canım kuzum olmasa daha zor geçerdi sanırım
Bize denk geldi odaZaman geçiyor çok çabuk geçiyor aslında da insan içindeyken geçmiyormuş gibi geliyor zorlanıyor Mesela 3 ay nasıl da geçmiş.
Gündüz çok çabuk geçiyor ama akşamlar çoook uzun yaa. Burada 4 te hava kararıyor. Sonra saat hep aynı
evet canım kuzum olmasa daha zor geçerdi sanırım
Bize denk geldi odaZaman geçiyor çok çabuk geçiyor aslında da insan içindeyken geçmiyormuş gibi geliyor zorlanıyor Mesela 3 ay nasıl da geçmiş.
Gündüz çok çabuk geçiyor ama akşamlar çoook uzun yaa. Burada 4 te hava kararıyor. Sonra saat hep aynı
kışa denk geldi günler çabuk geçer hemen akşam olur diyorduk ama hiiiiç öyle olmadı valla
Slm kızlar nasılsınız? benim 12 gün ümidim kalmadı artık eşimin çıkış tarihi gelmiş 8şubat
anlamdım ben bişey bugün teskere tarihlerini göndermişler 8 şubat 9 gün izin kullandı benim eşim
ay bayadır buraya giremıyodummmNasılsınız kızçeler :)
evettttt hemde hiç geçmıyoo zaman ya katılıyorum
Ooooo gözünaydın diyelim ozaman
Slm kızlar nasılsınız? benim 12 gün ümidim kalmadı artık eşimin çıkış tarihi gelmiş 8şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?