- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
ahh canım banada gunduzler cok zor gecıyor memnun olmadıgım bı ıste calısıyorum her saat kabus gıbı esımın askerde olusuna bı de bu eklenıyor ıyıce bunaldımherkesın durumu farklı kımı gunduzu kımı aksamı zor gecırıyor offf gelselerde rahatlasak
valla canım ben hiç bişey hissedemiyorum
Slm kızlar nasılsınız? benim 12 gün ümidim kalmadı artık eşimin çıkış tarihi gelmiş 8şubat
bende aynı durumdayım canım seni çok iyi anlıyorum evde olsam belkide daha iyi geçerdi
canım geçmiş olsun eşine,ama senin içinde iyi bi durum bizden az beklemiş olacaksın
ben sordum daha bilmiyor nişanlım bende 7gün izne göre 6şubatı bekliyorum canım şafak değişmeyecek yani
bende aynı durumdayım canım seni çok iyi anlıyorum evde olsam belkide daha iyi geçerdi
canım geçmiş olsun eşine,ama senin içinde iyi bi durum bizden az beklemiş olacaksın
ben sordum daha bilmiyor nişanlım bende 7gün izne göre 6şubatı bekliyorum canım şafak değişmeyecek yani
inan pek sevinemiyorum ya çünkü eşim maaş almıyo annemlerde kalmaz biliyorum ama ben kv dede kalmak istemiyorum elimizde bi miktar var ama 40 gün falan yetermi bilmiyorum offf offf ben evimde kalmak istiyorummmmm
geçen hafta bugün gördüm onu.. pazar günü akşam 5 e kadar geçmeyen zaman su gibi akıp geçtii şimdi 1 hafta usta asker oldu artıkacemiye alıştık öğrendik peki ya usta? çok zorlanıyorum gidip görmek onu orda bırakıp gelmek çok zoruma gitti bidaha gitmemeyi bile düşünüyorum.. söyleyin usta birliği daha mı kolay geçiyor daha mı çabuk geçiyor zaman söyleyin kızlar bi ben mi kötüyümm
Selam kızlar nasılsınız? Ben de 12 gün muhabbetinden haberi olan var mı diyecektim. Teskere tarihimiz değişmiyor yani
yok canım değişmiyor.. bu 12 gün biz gudubetleri buldu
12 gün eklenmese tatile gitmeden görecektim. Yoksa memlekete gidip dönmem lazım. Bir 7 gün daha atıyor bana o yüzden
İşini sevmiyorsan sıkıntı canım Allah kolaylık versin sana. Ne işte çalışıyorsun bu arada? Ben çalışıyor olsaydım daha çabuk geçerdiahh canım banada gunduzler cok zor gecıyor memnun olmadıgım bı ıste calısıyorum her saat kabus gıbı esımın askerde olusuna bı de bu eklenıyor ıyıce bunaldımherkesın durumu farklı kımı gunduzu kımı aksamı zor gecırıyor offf gelselerde rahatlasak
o zaman 12 gün işi yattıSlm kızlar nasılsınız? benim 12 gün ümidim kalmadı artık eşimin çıkış tarihi gelmiş 8şubat
Canım öyle değişken bir süreç ki bir gün çok güçlü hissediyorsun kendini, bir gün o günler gelmeyecek gibi.. Ama usta birliği daha rahat geçiyor galiba. Alışmış oluyorsun. Askerinde alışmış oluyor. Da tabi dediğim gibi ara ara herşey dayanılmaz olabiliyorgeçen hafta bugün gördüm onu.. pazar günü akşam 5 e kadar geçmeyen zaman su gibi akıp geçtii şimdi 1 hafta usta asker oldu artıkacemiye alıştık öğrendik peki ya usta? çok zorlanıyorum gidip görmek onu orda bırakıp gelmek çok zoruma gitti bidaha gitmemeyi bile düşünüyorum.. söyleyin usta birliği daha mı kolay geçiyor daha mı çabuk geçiyor zaman söyleyin kızlar bi ben mi kötüyümm
ahh canım ahh o 12 gün eklenmeseydi nişanlım doğum gününde yanımda olacaktı
canım üzülme herşey yoluna girer inşallah eşin nerde ameliyat olacak
aydemircim az önce sana msj yazdım görmedin 355 lere baktımda bi ara
İşini sevmiyorsan sıkıntı canım Allah kolaylık versin sana. Ne işte çalışıyorsun bu arada? Ben çalışıyor olsaydım daha çabuk geçerdi
o zaman 12 gün işi yattıHayırlısı olsun
Canım öyle değişken bir süreç ki bir gün çok güçlü hissediyorsun kendini, bir gün o günler gelmeyecek gibi.. Ama usta birliği daha rahat geçiyor galiba. Alışmış oluyorsun. Askerinde alışmış oluyor. Da tabi dediğim gibi ara ara herşey dayanılmaz olabiliyor
canım usta birliği tabiki daha rahat geçiyor.. hele bir görevleri belli olsun , gittikleri yerlere alışsınlar daha da iyi olacak.. yeni ayrıldığınız için böyle hissetmen normal ama zamanla sende bu duruma alışacaksın.. bırakma kendi sakınhem senin askerin sana yakın diye biliyorum çok zorlanırsan yanına gidersin.. ben en son ağustosta uğurlamıştım ne yemin törenine gittim ne de o dağıtım iznine geldi.. şükret bence gördün nişanlını
İşini sevmiyorsan sıkıntı canım Allah kolaylık versin sana. Ne işte çalışıyorsun bu arada? Ben çalışıyor olsaydım daha çabuk geçerdi
o zaman 12 gün işi yattıHayırlısı olsun
Canım öyle değişken bir süreç ki bir gün çok güçlü hissediyorsun kendini, bir gün o günler gelmeyecek gibi.. Ama usta birliği daha rahat geçiyor galiba. Alışmış oluyorsun. Askerinde alışmış oluyor. Da tabi dediğim gibi ara ara herşey dayanılmaz olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?