352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

bende aynı durumdayım canım seni çok iyi anlıyorum evde olsam belkide daha iyi geçerdi

valla canım ben hiç bişey hissedemiyorum

canım geçmiş olsun eşine,ama senin içinde iyi bi durum bizden az beklemiş olacaksın

Slm kızlar nasılsınız? benim 12 gün ümidim kalmadı artık eşimin çıkış tarihi gelmiş 8şubat

ben sordum daha bilmiyor nişanlım bende 7gün izne göre 6şubatı bekliyorum canım şafak değişmeyecek yani

evet canım bakalım hayırlısı

inan pek sevinemiyorum ya çünkü eşim maaş almıyo annemlerde kalmaz biliyorum ama ben kv dede kalmak istemiyorum elimizde bi miktar var ama 40 gün falan yetermi bilmiyorum offf offf ben evimde kalmak istiyorummmmm

inan pek sevinemiyorum ya çünkü eşim maaş almıyo annemlerde kalmaz biliyorum ama ben kv dede kalmak istemiyorum elimizde bi miktar var ama 40 gün falan yetermi bilmiyorum offf offf ben evimde kalmak istiyorummmmm

canım üzülme herşey yoluna girer inşallah eşin nerde ameliyat olacak

geçen hafta bugün gördüm onu.. pazar günü akşam 5 e kadar geçmeyen zaman su gibi akıp geçtii şimdi 1 hafta usta asker oldu artık acemiye alıştık öğrendik peki ya usta? çok zorlanıyorum gidip görmek onu orda bırakıp gelmek çok zoruma gitti bidaha gitmemeyi bile düşünüyorum.. söyleyin usta birliği daha mı kolay geçiyor daha mı çabuk geçiyor zaman söyleyin kızlar bi ben mi kötüyümm

canım usta birliği tabiki daha rahat geçiyor.. hele bir görevleri belli olsun , gittikleri yerlere alışsınlar daha da iyi olacak.. yeni ayrıldığınız için böyle hissetmen normal ama zamanla sende bu duruma alışacaksın.. bırakma kendi sakın hem senin askerin sana yakın diye biliyorum çok zorlanırsan yanına gidersin.. ben en son ağustosta uğurlamıştım ne yemin törenine gittim ne de o dağıtım iznine geldi.. şükret bence gördün nişanlını

İşini sevmiyorsan sıkıntı canım Allah kolaylık versin sana. Ne işte çalışıyorsun bu arada? Ben çalışıyor olsaydım daha çabuk geçerdi
Slm kızlar nasılsınız? benim 12 gün ümidim kalmadı artık eşimin çıkış tarihi gelmiş 8şubat
o zaman 12 gün işi yattı Hayırlısı olsun

Canım öyle değişken bir süreç ki bir gün çok güçlü hissediyorsun kendini, bir gün o günler gelmeyecek gibi.. Ama usta birliği daha rahat geçiyor galiba. Alışmış oluyorsun. Askerinde alışmış oluyor. Da tabi dediğim gibi ara ara herşey dayanılmaz olabiliyor

offfffff kızlar niye yoksunuz ya eskiden ne güzel dertleşirdik bugün 2 kez baktım kimse yok bi denk getiremedim valla üzülüyorummm(((

aydemircim az önce sana msj yazdım görmedin 355 lere baktımda bi ara

Şimdi okudum tatlım msjınıbende oraya takılıyorum arada kızlar cıvıl cıvıl askerleri 1 ay oldu gideli maşallah bizim sayfa. Sayısına yetişiyorlar bizimkiler çok sessiz yaa bir ara ne güzel her aksam toplanıyordk burda...sırası gelmişken KIZLAR a sesleneyim....İÇİNİZ MI GEÇTI YA HU Kızlar evet zaman çok yavaşladı ama böyle geçiremeyiz ki kendimize gelelim yaa ne kaldı surda(!)3/2si gitti.....sayfamızı bu kadar boş bırakmayalım bekliyoruz sizi burayaaaaaaa

aynen canım evde zaman okadar hızlı gecıyor kı aksamları pazarları

ısımı sevıyorum canım ama ısyerımı bı sevemedım gıttı muhasebecıyım canım en azından bebısın var canım o senı baya oyalar

canım benim evet orası öyle yakın 3 saat uzağımda Denizlide ben İzmirdeyim gitmesine giderim sıkıntı yok ama peki ya onu orda bırakıp gelmek? her bırkakıp geldiğimde başa dönücem geçen hafta Pazar günü bırakıp geldim 1 hafta oldu hala kendime gelemedim o yüzden alışmıştım gidince daha kötü oldum ( usta birliği Buldan' a çıktı denizlinin bi ilçesi İzmire daha yakın ama ne olacağı henüz belli değil bugün ilk çarşısına çıkacaklar.. desteğin için çok teşekkür ederim canım dualarımızı eksik etmeyelimm

evet aynen dediğin gibi bazen bi an geliyo o kadar güçlü oluyorum ki ama bi an geliyor tamam diyorum bittim ben bidaha geri gelmicek anılar geliyo aklıma çok kötü oluyorum yemin törenine gidip geldikten sonra böyle oldum onu orda bırakıp geldikten sonra toparlanamadım haftaya yıllık izine çıkacağım artık çeyize başlamam lazımm

kızlaarr 1 haftadır giremiyordum ama geçmişe dönük yazdıklarınızı okudum çok keyifliydiAnkara'da hava berbat, Aralık ayından nefret ediyorum ! Askerlerimizi yazın göndermiştik , yaz bitti, sonbahar bitti, şimi kıştayız zaman geçmemiş gibi geliyor ama 3.mevsimdeyiz .. Bu da işte böyle bi teselli şekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…