Kendi yaptıkları ne kadar da kıymetli. Bence de uyusunlar. Ben öyle diyorum eşime şu saatte nöbetim var diyor aa tamam hadi git uyu diyorum. Sıkılınca kendileri konuşmak istiyorlar ama. "Güzelliğin on para etmez bendeki aşk olmasa" türküsünü beylere armağan etmek isityorumcanım benim ne kusuru.. benim çalışmama müsaade etmedi çalışmadım.. dedimki en azından sen askerdeyken çalışayım kafamı daha iyi dağıtırım.. yok olmaz çalışamazsın dedi.. evde duruyorum malum kış evden çıkmak zor oluyor ona rağmen kendi beyninde bir şeyler kurup bana sarıyor.. hemen duygu sömürüsü aman efendim neymiş o askerdeymiş günde 3-4 saatlik uykuya rağmen zamanını bana harcıyormuş ben hiç kıymet bilmiyormuşum sabahın köründe kalkmasına rağmen gece 3 e kadar benimle mesajlaşıyormuş.. sanki ben diyorum ona gece bana mesaj at beni ara diye.. lafını edeceksen hiç arama , mesaj atma ben bunları sorun yapmam uykun varsa uyu yani.. çok gıcık yaa
Kendi yaptıkları ne kadar da kıymetli. Bence de uyusunlar. Ben öyle diyorum eşime şu saatte nöbetim var diyor aa tamam hadi git uyu diyorum. Sıkılınca kendileri konuşmak istiyorlar ama. "Güzelliğin on para etmez bendeki aşk olmasa" türküsünü beylere armağan etmek isityorum
sağol canımm.. ya cuma akşamı bana mesaj attı bende o esna da babamla konuşuyordum msj cevap veremedim. ardından aramaya başladı ben meşgule attıkça o arıyor. bir yandan mesaj yazıyor ee bende babamın yüzüne baka baka ona mesaj yazamadım.. tabi bu sinirden köpürdü daha çok mesaj yazmaya başladı bende yazdım ki babamla konuşuyorum biraz bekle.. 2 dk durdu ardından yine aramaya başladı.. neyse babamla konuşmamız bitti odama geçtim onu aradım bu sefer o meşgule atıyor.. mesaj atıyorum cevap yazmıyor yazdım ona ki çocukluk yapma aç telefonu mesaj yazdı ki ben askerdeyim senin her aramanda cevap veremem sana..öyle uyudu..neyse cumartesi çarşı izni vardı çıktı dışarıya aradı beni hiç bir şey olmamış gibi konuşuyor dedim ki bende uzatmayayım bari düzgünce konuştum.. dün bütün teyzelerim anneannem kuzenlerim bir araya geldik oturuyoruz önce mesajlaştık ardından aramaya başladı bende meşgule attım müsait değilim dedim yazdıki nasıl müsait değilsin hemen müsait ol dedim ki evin tüm odaları dolu..beni ilgilendirmez git banyoda konuş dedi. dedim ki zaten hastayım yerimden hareket edemiyorum 1 saate eve gideriz o zaman konuşuruz.. yine yok diyor deli gibi arıyor..neyse ben kalktım bi müsait yer buldum aramasına cvp verdim.. naber nasılsın diyor dedim ki çıldırdın mı niye laftan anlamıyorsun ben müsait olduğumda senin aramalarına zaten cvp veriyorum..bağırma otobüsteyim,napıyorsun dedi..dedim ki anneannemi uğurlamaya çalışıyoruz ama müsaade etmedin ki.. iyi tamam dedi kapattık tlfnu.. sonra başladı bana yazmaya ki bu aralar bir kopukluk var sende tlfn bende olduğu halde mesaj yazmıyorsun , aramıyorsun..dedim ki tlfnunun ne zaman açık ne zaman kapalı olduğu belli değilki sen mesaj atınca öğreniyorum.. işte çarşıya çıktığımda bende oluyor sen hiç aramıyorsun mesaj yazmıyorsun.. bu konu üstüne baya atıştık sonra da o yine uyudu.. normalde pazar sabahı muhakkak arardı bu sabah sesi çıkmadı..hatta şu saate kadar sesi çıkmadı..
amin canım çok sağol..
sağol canım benim.. kıyamaz arar ama ben çok sıkıldım 1 hafta iyiyse diğer hafta çıldırıyor.. ben bu kadar sakin biri değilim resmen onun askerliği yüzünden kendi kendimi yiyorum.. alıştı benim alttan alır halime istediği gibi surat yapıyor..saçma sapan şeylere kafa takıyor..durduk yere sorun çıkarıyor..
Sizin ilişkinizi bizim nişanlılık dönemine çok benzetiyorumHayatımın eşimle ilgili olan kısmında en berbat dönem diyorum sadece o zamana. Aynen buna benzer öyle saçma şeylerden tartışma çıkıyordu ki. Kıskançlık, sen beni aramadın sormadın, ben aradım sen konuşmadın. Bizde de uzaklık vardı eşimin olduğu yer küçük bir yerdi arkadaş ortamı falan yoktu. Sıkıldıkça bana sarıyordu. Ayrı olmamaıza çalışmamı bahane gösterip çalışma bile dedi. Sonra ne oldu biliyormusun. Sırf rahat konuşalım diye (oda arkadaşım var diye çok konuşamıyormuşuz akşamları ) alel acele eve çıkartı beni. ama ne ev acele çıkınca dikkat etmedim. Temizlik sıfır. Sürekli ağzım yara, kilo kaybediyorum. O dönem deprem oluyor sürekli. Uyuyamıyorum sallanmaktan. Ev arada bir yerde camlar nasılsa dışarının sesi içerde. Gece sarhoşların bağırtılarıyla yataktan fırlıyorum. Bir gece nasıl uyandı isem korku oluştu. Gece olacak diye ödüm kopuyor o denli. Bizimkide yeni atamalr falan arkadaş ortamı oldu. Yalvarıyorum ne olur telde konuşalım ben uyuya kalayım sen kapat korkuyorum çünkü. Beyefendi sırf pes oynayacak diye kabul etmezdi. Arkadaşlarıyla oturuken uyku sorun olmazdı benle konuşacakken yarın iş var olurdu. Ve bu adam bir iki ay öncesinde konuşamıyoruz diye kavga ediyordu benle. sonra eş durumunda yanına gittim. Küçücük bir ilçe. Okulun ortamına ısınamadım çok. Ben tüm hayatımın merkezine onu koymuşum herşeyimi ona planlı yapıyorum. O kendi aleminde. Çok kırıldım, üzüldüm. Değer verip kaşılığını göremeyince kendimden bile soğudum. Baktım ki yok ben alttan aldıkça kaybetmemek için çabalayınca o iiyice salıyor. İyice değerim düşüyor. Geçen yıldan beri hiç taviz vermiyorum. Suçlu bile olsam haklı sebebim hep var Şimdi her hatasının farkında. İzne geldi benden ayrılmadı hiç. Biraz kötü olmak lazım. Ama ayarını iyi yapmak lazım sanırım. Abartınca da ne halin varsa gör diyorlar çünkü Gelince ne olacak diyorsun yaa onun için anlttım canım uzun oldu biraz kusura bakma:26:
canım benim üzme kendini askerlik onları böyle yapıyor sanırım.aklı sende anladığım kadarıyla merak ediyor sonuçta uzakta olduğu için.sen haklısın sinirlenmeye onlar orda askerdeyse bizde burda heran müsait olmuyoruz ailemiz vs var.açıklamada yapmışsın ısrarla araması gereksiz sana güveniyorki nişanlanmış bir yuva kurmaya niteylenmiş.askerlik sebebiyle böyledir sende kendini fazla üzme.benim nişanlımda bu aralar pek merak etmez oldu beni izin günümde nerdeyim ne yapıyorum sormadı bende ona şaşırdım söylediğimde de evdesindir diyor biyere gitsen söylerdin gerçektende tüm hün evdeydim.zaman çabucak geçsinde gelsinler bizde normale dönelim artık
Kıyamam canım üzme kendiniahh şu 3. kişiler olmasa ne güzel olacak.. Canım galiba en iyisi eşinle annesiyle ilgili konuşmamak. Hassasiyetinden ne desen onu haklı görüyor galiba. Boşuna aranız bozuluyor başkaları yüzünden. Duymamazlıktan gel konuşsun dursun. Rabbim herkesin oyununu başına çevirir. Gün gelir kim haklı kim haksız görülür. Sabır de otur kafana takma. Sen iyileştin mi hem?
dışarı çıkamaz oldum her çıkışımda burnumdan getiriyor.. artık dışarıya çıktığımda keyif alamıyorum arayacak bir sürü laf sayacak diye.. valla uzun dönem olsaydık ben buna bu kadar katlanmazdım kısa dönem diyip dişimi sıkabiliyorum.. çıldırmış bunlarve hala aramadı beni hasta olduğumu bildiği halde.. zaten sinirliydi ya geçmiş olsun bile demedi
Biraz fazla mı maço nişanlın canım ?
Askere gitmeden önce de böyle miydi ?
bir maçoluk durumu vardı canım ama böyle can sıkacak boyutta değildi
demek ki gözden uzakta olunca bazı duygular dizginlenemiyor canım ama iyi yanından bak geçici bir durum bu .. Erkeklerin en büyük korkularından biridir askerdeyken terk edilmek ondan dolayı bence seni biraz fazla sıkıyor ..
evet canım terk edilmekten korkuyorlar ama terk etmek için elimize bir sürü bahane veriyorlar
Gerçekten sana şu an neler hissettrdiğini bilse bence bu tavrını birdaha takınmaz bile ..
yine hiç bir şey olmamış gibi aradı ama ben bu sefer hiç bir şey olmamış gibi davranmadım bir sürü laf saydım.. komutan geliyor dedi kapattı.. bakalım bir daha arayacak mı
arar tabi eli mecbur
yok canım aramıyor mesaj yazıyor.. o da bana laf sayıyor saysın bakalım..
arar tabi eli mecbur
Canım moralini bozmuşlar yine...sendeki Kv nasıl biri valla Allh Sabır versin kocası ölmüş seni şikayet etmeyi mi düşünmüş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?