352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Kendi yaptıkları ne kadar da kıymetli. Bence de uyusunlar. Ben öyle diyorum eşime şu saatte nöbetim var diyor aa tamam hadi git uyu diyorum. Sıkılınca kendileri konuşmak istiyorlar ama. "Güzelliğin on para etmez bendeki aşk olmasa" türküsünü beylere armağan etmek isityorum

canım yaa güldürdün beni kendi gece 3 te mesaj atıyor bende uykumdan oluyorum ben şikayet ediyor muyum ama neymiş ben öğleye kadar uyuyorum kendileri 6 da ayaktaymış.. öğleye kadar uyuduğumda yok yani..

Son düzenleme:

canım benim üzme kendini askerlik onları böyle yapıyor sanırım.aklı sende anladığım kadarıyla merak ediyor sonuçta uzakta olduğu için.sen haklısın sinirlenmeye onlar orda askerdeyse bizde burda heran müsait olmuyoruz ailemiz vs var.açıklamada yapmışsın ısrarla araması gereksiz sana güveniyorki nişanlanmış bir yuva kurmaya niteylenmiş.askerlik sebebiyle böyledir sende kendini fazla üzme.benim nişanlımda bu aralar pek merak etmez oldu beni izin günümde nerdeyim ne yapıyorum sormadı bende ona şaşırdım söylediğimde de evdesindir diyor biyere gitsen söylerdin gerçektende tüm hün evdeydim.zaman çabucak geçsinde gelsinler bizde normale dönelim artık

canım ya duygulandırdın beni ya biz kendi kusurlarımızı bile bu kadar sevmiyoruz ama onları her halleri ile kabulleniyoruz görmezden geliyoruz sevgimiz herşeyin üstünde.haklısın taviz vermemek lazım ben artık 28 yaşındayım herşeye tamam diyemiyorum daha önce sorunlu bir ilişki yaşadım herşeye tamam dendikçe beklentiler artıyo istekler bitmiyor hep fazlası.ve okadar mutsuz bi insan olmuştumki neyseki sonunda ayrıldım.şimdi iyiki ayrılmışım diyorum.çünkü nişanlım bir çok konuda anlayışlı yaşadığımı hissediyorum.tabi kimse 4 4lük değil bende değilim.ama birbirimize uyum sağlıyoruz.umarım senin dediğin gibi evlendiğimize çok daha iyi oluruz.korkularım var evlilikle ilgili.Allah hakkımızda hayırlısını versin

bizde tartştk neyse ki hallettik ama sanrm hiç birimizde sabır kalmadı bitsin şu günler

aylardan Aralık günlerden de pazar olunca hiç çekilmiyor ya, bu hafta çabuk geçse de ayı yarılasak[/B]

dışarı çıkamaz oldum her çıkışımda burnumdan getiriyor.. artık dışarıya çıktığımda keyif alamıyorum arayacak bir sürü laf sayacak diye.. valla uzun dönem olsaydık ben buna bu kadar katlanmazdım kısa dönem diyip dişimi sıkabiliyorum.. çıldırmış bunlar ve hala aramadı beni hasta olduğumu bildiği halde.. zaten sinirliydi ya geçmiş olsun bile demedi

birazdaha iyiyim canım gerçekten haklısın artık annesiyle ilgili bişey demycem ama zaten olmayan bişeyi söylemiyorumki ben ama neyse artık dilim lal olcak o konuda çünkü çok yıprandım arkadaş ne anneymiş beee her erkeğin annesi cvar bukadarı evliliğimize zarar veriyor bak ne güzel demişsin çok hoşuma gitti o cümle allah herkesin oyununu başına çevirsin aminnnn ben de o günü görsün de beni anlasın istiyorum herkesten dua istiyorum sende dua et bana canım burda sizin gibi güzel şeyler yazan fikiir veren iyi kalpli insanlar oldukça kendimi daha iyi hissediyorum ALLAH RAZI OLSUN

Biraz fazla mı maço nişanlın canım ?
Askere gitmeden önce de böyle miydi ?

bir maçoluk durumu vardı canım ama böyle can sıkacak boyutta değildi

demek ki gözden uzakta olunca bazı duygular dizginlenemiyor canım ama iyi yanından bak geçici bir durum bu .. Erkeklerin en büyük korkularından biridir askerdeyken terk edilmek ondan dolayı bence seni biraz fazla sıkıyor ..

evet canım terk edilmekten korkuyorlar ama terk etmek için elimize bir sürü bahane veriyorlar

Gerçekten sana şu an neler hissettrdiğini bilse bence bu tavrını birdaha takınmaz bile ..

yine hiç bir şey olmamış gibi aradı ama ben bu sefer hiç bir şey olmamış gibi davranmadım bir sürü laf saydım.. komutan geliyor dedi kapattı.. bakalım bir daha arayacak mı

Canım moralini bozmuşlar yine...sendeki Kv nasıl biri valla Allh Sabır versin kocası ölmüş seni şikayet etmeyi mi düşünmüş...

taziyeyi unuttu benle anneme düştü ya yemin ederim eşimde bunları görmüyo beni sen niye anneme şikayet ediyosun allahından bulasıca eşimde hala anasını savunuyo dedim anne keşke taziyede beni serdarı falan çağıraydın bi yüzleşeydik dedim annemde yazık rezillikten korkmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…