352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

aynen canım evde zaman okadar hızlı gecıyor kı aksamları pazarları

evet canım banada evde daha çabuk geçiyor zaman

evet evet çok az kaldı dimiaralık bitsin de artık gelmeleri hepten yaklaşsın canım

bence de yaa buluşamıyoruz. Girmiyorum oraya da sayfa sayısını gördüm neredeyse bizimkine yetişmişti. Maşallah kızlara

ısımı sevıyorum canım ama ısyerımı bı sevemedım gıttı muhasebecıyım canım en azından bebısın var canım o senı baya oyalar
anladım canım seversin inşallah zamanla :) evet çok şükür o var ama ben de evde olmaktan çok sıkıldım Şubat'ı iple çekiyorum :)

Canım nasılsın?kimsecikler yok yine burda

Kızlar ben felaket hastayım o yüzden pc yi elime alamıyorum.. 2 gecedir uyuyamıyorum boğaz ağrısı , baş ağrısı , ateş hepsi var bende nişanlımla da dün gerildik iyice çökmüş durumdayım..

Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine .. Nişanlın kıyamaz sana, hemen düzelirsiniz .

Canım nasılsın?kimsecikler yok yine burda
iyiydim canım akşam :) Sen nasılsın? Kız uyanınca çıktım. Bir toplaşamadık
çok geçmiş olsun canım. İyice dinlen. Nişanlınla da umarım aranız düzelmiştir. Üzme kendini hasta hasta

canım geçmiş olsun.nişanlınla ne oldu

sağol canımm.. ya cuma akşamı bana mesaj attı bende o esna da babamla konuşuyordum msj cevap veremedim. ardından aramaya başladı ben meşgule attıkça o arıyor. bir yandan mesaj yazıyor ee bende babamın yüzüne baka baka ona mesaj yazamadım.. tabi bu sinirden köpürdü daha çok mesaj yazmaya başladı bende yazdım ki babamla konuşuyorum biraz bekle.. 2 dk durdu ardından yine aramaya başladı.. neyse babamla konuşmamız bitti odama geçtim onu aradım bu sefer o meşgule atıyor.. mesaj atıyorum cevap yazmıyor yazdım ona ki çocukluk yapma aç telefonu mesaj yazdı ki ben askerdeyim senin her aramanda cevap veremem sana..öyle uyudu..neyse cumartesi çarşı izni vardı çıktı dışarıya aradı beni hiç bir şey olmamış gibi konuşuyor dedim ki bende uzatmayayım bari düzgünce konuştum.. dün bütün teyzelerim anneannem kuzenlerim bir araya geldik oturuyoruz önce mesajlaştık ardından aramaya başladı bende meşgule attım müsait değilim dedim yazdıki nasıl müsait değilsin hemen müsait ol dedim ki evin tüm odaları dolu..beni ilgilendirmez git banyoda konuş dedi. dedim ki zaten hastayım yerimden hareket edemiyorum 1 saate eve gideriz o zaman konuşuruz.. yine yok diyor deli gibi arıyor..neyse ben kalktım bi müsait yer buldum aramasına cvp verdim.. naber nasılsın diyor dedim ki çıldırdın mı niye laftan anlamıyorsun ben müsait olduğumda senin aramalarına zaten cvp veriyorum..bağırma otobüsteyim,napıyorsun dedi..dedim ki anneannemi uğurlamaya çalışıyoruz ama müsaade etmedin ki.. iyi tamam dedi kapattık tlfnu.. sonra başladı bana yazmaya ki bu aralar bir kopukluk var sende tlfn bende olduğu halde mesaj yazmıyorsun , aramıyorsun..dedim ki tlfnunun ne zaman açık ne zaman kapalı olduğu belli değilki sen mesaj atınca öğreniyorum.. işte çarşıya çıktığımda bende oluyor sen hiç aramıyorsun mesaj yazmıyorsun.. bu konu üstüne baya atıştık sonra da o yine uyudu.. normalde pazar sabahı muhakkak arardı bu sabah sesi çıkmadı..hatta şu saate kadar sesi çıkmadı..

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin....
amin canım çok sağol..

Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine .. Nişanlın kıyamaz sana, hemen düzelirsiniz .

sağol canım benim.. kıyamaz arar ama ben çok sıkıldım 1 hafta iyiyse diğer hafta çıldırıyor.. ben bu kadar sakin biri değilim resmen onun askerliği yüzünden kendi kendimi yiyorum.. alıştı benim alttan alır halime istediği gibi surat yapıyor..saçma sapan şeylere kafa takıyor..durduk yere sorun çıkarıyor..

iyiydim canım akşam :) Sen nasılsın? Kız uyanınca çıktım. Bir toplaşamadık

çok geçmiş olsun canım. İyice dinlen. Nişanlınla da umarım aranız düzelmiştir. Üzme kendini hasta hasta

sağol canım.. canımı öyle sıkıyor ki hastalığımı unuttum.. valla korkmaya başladım geldikten sonra da böyle huysuz olursa ben ne yapacağım..

canım öncelikle geçmiş olsun nişanlına gelincede bırak kendi yağında kavrulsun gerçekten çok değer verdik çok yüzledik biz bunları biz yine kavga ettik 3 gündür konuşmuyoruz sebep yine annesi hani anlatmıştım ya annesi babasının taziyesinde annemi banyoya çekip beni şikayet etmişti git kızına söyle benim evimin sırrı dışarı çıkmycak diye halbuki yemin ederim onlarla ilgili hiç bişey demedim yani kimseye ama bu olayda bile benim annem hatalı oldu eşim dioki senin annen anne olsaydı gelip sana benim annemin söylediklerini söylemezdi dio ee zaten senin annenn gelip bana desin die anneme söylemiş valla canım çok yanıyo banyoya tuvalete gidip gidip ağlıyorummmm

düğün ne zamandı canım hemen acele etme canım gelsin birazdaha ölç tart

çok sağol canım..aynen öyle canım aman askerdedir psikolojisi normal değil alttan alalım diye diye ne hallere düştük.. dediğim gibi sorun yaptığı şeyler o kadar saçma ki verecek cevabım bile olmuyor.. evet mesaj atmıyorum ona çünkü aklıma gelmiyor alıştım her zaman onun mesaj atmasına.. ayrıca hep kendisi atsa ne olur.. ben sadece o mesaj attığın da mı hatırlıyorum onu tabiki hayır ama aklıma gelmiyor işte senin eşinde çok ayıp etmiş.. annene şikayet etmek de ne demekmiş gelsin sana söylesin derdini erkekler çoğu zaman çocuktan beter oluyorlar.. nasip olursa düğünü mayısın 18 inde yapacağız :44:

gelince anlarsın nişanlını artık şimdi askerlik pskolojisi napcaksın mecbur sevgimiz olmasa çekilecek dert deil valla

sağol canım.. canımı öyle sıkıyor ki hastalığımı unuttum.. valla korkmaya başladım geldikten sonra da böyle huysuz olursa ben ne yapacağım..
canım üstte sebebinizi de okudum gerçekten artık psikolojileri bozuldu yaa. Neye takacaklarını şaşırdırlar. Aman boşver canım alttan alma gerçekten ararsa arar. Senin hatalı olduğun bir nokta yok. Durumları zor sıkıldılar iyiden iyiye de gerçekten verdikçe şımarıyorlar. Ara bozan gibi oldum Kötülükten değil canım sadece duracakları noktayı unuttular orada iyice. Ben artık haksız da olsam üste çıkmayı öğrendim Bunun sonrası da var çünkü. Verilen tavizi geri almak zor oluyor. Herşey kararında güzelmiş onu anladım. Sen hastasın naz sırası sende yap nazını onun da aklı başına gelir inşallah :) Ve erkekler ne zaman korkularını kaybediyorlarsa rahatlık çöküyor üstlerine evli bile olsa kaybetme korkusu hep olmalı sanırım

Kıyamam canım üzme kendini ahh şu 3. kişiler olmasa ne güzel olacak.. Canım galiba en iyisi eşinle annesiyle ilgili konuşmamak. Hassasiyetinden ne desen onu haklı görüyor galiba. Boşuna aranız bozuluyor başkaları yüzünden. Duymamazlıktan gel konuşsun dursun. Rabbim herkesin oyununu başına çevirir. Gün gelir kim haklı kim haksız görülür. Sabır de otur kafana takma. Sen iyileştin mi hem?

gelince anlarsın nişanlını artık şimdi askerlik pskolojisi napcaksın mecbur sevgimiz olmasa çekilecek dert deil valla

değil tabi canım yaa... yanımda olsa böyle sorunlar çıkarsa 2 dk yanında durmam.. benimde bir sabrım var..hasta hasta uğraştığım işlere bak..

canım resmen çocuk oldu benim 7 yaşındaki yeğenim ondan daha olgun inan ki.. çok doğru söylüyorsun duracakları noktayı unuttular .. biliyor musun tüm bunlara rağmen yine ben özür diledim sırf konu uzamasın diye tlfnu meşgule atma konusunu atlattık ardından sen bana neden mesaj atmıyorsun konusu çıktı ortaya bu sefer bende alttan almadım şimdi de aramıyor.. aramasın bakalım keyfi bilir.. gerçekten hata bende ki ona hiç bir zaman beni kaybetme korkusunu yaşatmadım

Sizin ilişkinizi bizim nişanlılık dönemine çok benzetiyorum Hayatımın eşimle ilgili olan kısmında en berbat dönem diyorum sadece o zamana. Aynen buna benzer öyle saçma şeylerden tartışma çıkıyordu ki. Kıskançlık, sen beni aramadın sormadın, ben aradım sen konuşmadın. Bizde de uzaklık vardı eşimin olduğu yer küçük bir yerdi arkadaş ortamı falan yoktu. Sıkıldıkça bana sarıyordu. Ayrı olmamaıza çalışmamı bahane gösterip çalışma bile dedi. Sonra ne oldu biliyormusun. Sırf rahat konuşalım diye (oda arkadaşım var diye çok konuşamıyormuşuz akşamları ) alel acele eve çıkartı beni. ama ne ev acele çıkınca dikkat etmedim. Temizlik sıfır. Sürekli ağzım yara, kilo kaybediyorum. O dönem deprem oluyor sürekli. Uyuyamıyorum sallanmaktan. Ev arada bir yerde camlar nasılsa dışarının sesi içerde. Gece sarhoşların bağırtılarıyla yataktan fırlıyorum. Bir gece nasıl uyandı isem korku oluştu. Gece olacak diye ödüm kopuyor o denli. Bizimkide yeni atamalr falan arkadaş ortamı oldu. Yalvarıyorum ne olur telde konuşalım ben uyuya kalayım sen kapat korkuyorum çünkü. Beyefendi sırf pes oynayacak diye kabul etmezdi. Arkadaşlarıyla oturuken uyku sorun olmazdı benle konuşacakken yarın iş var olurdu. Ve bu adam bir iki ay öncesinde konuşamıyoruz diye kavga ediyordu benle. sonra eş durumunda yanına gittim. Küçücük bir ilçe. Okulun ortamına ısınamadım çok. Ben tüm hayatımın merkezine onu koymuşum herşeyimi ona planlı yapıyorum. O kendi aleminde. Çok kırıldım, üzüldüm. Değer verip kaşılığını göremeyince kendimden bile soğudum. Baktım ki yok ben alttan aldıkça kaybetmemek için çabalayınca o iiyice salıyor. İyice değerim düşüyor. Geçen yıldan beri hiç taviz vermiyorum. Suçlu bile olsam haklı sebebim hep var Şimdi her hatasının farkında. İzne geldi benden ayrılmadı hiç. Biraz kötü olmak lazım. Ama ayarını iyi yapmak lazım sanırım. Abartınca da ne halin varsa gör diyorlar çünkü Gelince ne olacak diyorsun yaa onun için anlttım canım uzun oldu biraz kusura bakma:26:

Son düzenleme:

canım benim ne kusuru.. benim çalışmama müsaade etmedi çalışmadım.. dedimki en azından sen askerdeyken çalışayım kafamı daha iyi dağıtırım.. yok olmaz çalışamazsın dedi.. evde duruyorum malum kış evden çıkmak zor oluyor ona rağmen kendi beyninde bir şeyler kurup bana sarıyor.. hemen duygu sömürüsü aman efendim neymiş o askerdeymiş günde 3-4 saatlik uykuya rağmen zamanını bana harcıyormuş ben hiç kıymet bilmiyormuşum sabahın köründe kalkmasına rağmen gece 3 e kadar benimle mesajlaşıyormuş.. sanki ben diyorum ona gece bana mesaj at beni ara diye.. lafını edeceksen hiç arama , mesaj atma ben bunları sorun yapmam uykun varsa uyu yani.. çok gıcık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…