352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Gözleri kapanıyor erkeklerin böyle zamanlarda doğruyu göremiyorlar.. evliliğimin ilk zamanlarında seninkine benzer öyle sorunlar yasadım ki düşün aylarca ailem evime gelemedi ki zaten birlikte yaşıyorduk Kv demlerle eşim normalde çok iyi bir insandır ama o zaman hiç sesi çıkmamıştı nedense...üç yıl böyle devam etti dişimi çok sıktım sonra bir süre uzak oturduk o zaman daha iyi oldu hersey.şimdide aynı binadayız ama birçok şey düzeldi çok şükür en azından kocam biliyor neyin ne olduğunu ve desteğini esirgemiyor artık dahası ailesi de anladı bazı hatalarını....demem o ki sabret herkes birgün anlıyor ve sana karşı çok mahcup oluyorlar..ses çıkarma demiyorum ama asla evliliğini riske atma..ben şimdi iyi ki sabretmiştim diyorum eşim dört dörtlük olma yolunda hızla ilerliyor ve şbiz eskiye göre çooook çooook mutluyuz şükürler olsun...

inş bende sabretcem yazdıklarına göre sende çekmişsin canım ya niye aynı binada oturuyosunuz sorun olmuyomu karışmıyolarmı geldine gittine

ahh valla bıktırdılar beni ben napcam bilmiyorum

Bence eşine onu sevdiğini önemsediğini ama artık bu saatten sonra ailesiyle yakın olamayacağını hissettir kendisi hangi fedakarlığı istiyorsa yapsın ama sana evliliğinize zarar vermeden.....ailesiyle olan problemler aranızı açmasın bu konuları konuşmak istemediğini ailenizin ikinizden ibaret olduğunu söyle ki bence senin eşinin bunu anlaması lazım

inşallah benim eşimde görür gerçekleri

inş bende sabretcem yazdıklarına göre sende çekmişsin canım ya niye aynı binada oturuyosunuz sorun olmuyomu karışmıyolarmı geldine gittine

Evliliğimin en güzel zamanlarını mahvedecek kadar kötü seyler yasadım Allah başka sıkıntı vermesin...maalesef pek misafirimin gelecegi bir yerde oturmuyoruz ama karışmıyorlar artık ne benim gitmeme ne gelenlerime zaten artık eşim izin vermez karısılmasına...birazda bıdı bıdıyımdır ben susamam şimdi söylüyorum ara ara böyle yapmıştınız filan diye haklısın kızım diyorlar ama ben haklılığımı görene kadar çooook sular aktı...

ayyyynen yle yapcam kendisi ne kadar istiyosa gitsin gelsin ben artık her gün hergün gitmek istemiyorum çünkü ruhum dayanmıyo inan 9 ay haftada 5 yada 6 kez gidiyoduk inan abartısız

demekki bende senin kadar sabretcem tatlı meyvelerini toplamak için bide şunu sorcam onlara karşı sevgin kaldımı ha bide çocuğunu nasıl paylaştın kıskanmadınmı onlardan sana bu kadar şey yaşatmış insancıklardan

Görür görür merak etme sonra da çok mutlu olursunuz inşaallah bu günleri de hiç hatırlamazsınız

canımsın yaaa çok rahatlattın beni en azından deneyimlerinden faydalanıcam ben bi ark anlattım derdimi kaktı bana kocasını övmeye başladı öyle çok bozuldum ki.

Son düzenleme:

Ben hep iyi niyetli oldum çocuğumu hiç kıskanmadım hatta çok seviyorlar diye özellikle daha çok zaman geçirmelerini sağladım ki onlar benim çocuğumu benim ailemden kıskandılar olsun dedim ben iyi olan taraf olmaya niyet etmiştim bi kere....şimdi herkesten saygı görüyorum yani kişiliğime...seviyor muyum evet Kv demi seviyorum çünkü merhametlidir sever bizi ne yasarsak yasayalım bize deger verdiğini gösterir bir sekilde..birde bi yerden sonra düzelmeye başlıyorsa affetmeyi bilmeli bence ama gerçek anlamda yürekten...

Sorma yaa şimdi eşim görse yazdıklarımı kızar bana ama duramıyorum böyle konu acılınca:18:

haklısın canım inş herşey daha güzel olur

bende kıskanmam çocuğum olsa aksine sevsinler isterim

senin eşindemi karıştırıyo benim eşim şifremi falan biliyo ama okursa okusun napayım gerçekleri yazdım ben

Ben tutamam ki ağzımı o sormadan direk söyledim adımı şifremiizinde okudu birkaç şeyi maşallah herşeyinde anlatıyorsun dedi dedim kızlar çok iyi dertleşiyoruz şurada kızkıza sonra okudu mu bilmiyorum

bence beyler için nüfustan bir nüfus kayıt örneği alıp çerçeveletip duvara asmak lazım. Bak bizim ailemiz bunlardan ibaret diye
Bu arada canım maşallah olgunluğuna hayran kaldım. Rabbim daha güzel hayat nasip etsin

canım yaa güldürdün beni kendi gece 3 te mesaj atıyor bende uykumdan oluyorum ben şikayet ediyor muyum ama neymiş ben öğleye kadar uyuyorum kendileri 6 da ayaktaymış.. öğleye kadar uyuduğumda yok yani..
6da uyanan adam 3te onuncu rüyasını görür Uyusun asker kısmı oturur mu gece İnşallah düzelmiştir aranız canım. Ve sen de daha iyisindir. Çıksınlar hayırlısıyla oradan toparlayacaklar eminim

Haklısın canım kendimiz de ne kadar iyiyiz acaba. Biraz da yaşla mı ilgili bilmiyorum eşim sanki git gide daha olgun oluyor. Ki zaten bizim tek sorunumuz bahsettiklerim. Yani ben umursamaz olsam sonuna kadar ilgi gösterir boğar azıcık yüzümü dönünce gözü görmez. Çabuk şımarıyor Ama zamanla oturuyor birşeyler. Tanıdıkça birbirini sorunlar da yavaş yavaş aşılıyor. Haa birde kızlar yan yana olunca en büyük olay bile daha kolay çözülüyor ama uzak olunca en basit sebepten çok kalp kırılıyor..

Canım aydemir çok güzel yazmış. Gerçekten zamanla aşılmayacak sorun yok. Sen mesafeni koy o ilgilensin. Elbette vazgeçmez annesi. Herşey er geç yoluna girer de kalan bizim eşlerimizle kırgınlıklarınız, ilişkimizde olan yaralar bereler olur. O yüzden en güzeli akıllı kadın olup eşin yanında olmak Ki eşin zor bir süreçte uzun bir zaman gerekecek belki ama ben inanıyorum yoluna girecek herşey zamanla. Güzel düşüncelerin için sağol canım Rabbim yardımcın olsun. Senden de razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…