bence beyler için nüfustan bir nüfus kayıt örneği alıp çerçeveletip duvara asmak lazım. Bak bizim ailemiz bunlardan ibaret diye
Bu arada canım maşallah olgunluğuna hayran kaldım. Rabbim daha güzel hayat nasip etsin
bence beyler için nüfustan bir nüfus kayıt örneği alıp çerçeveletip duvara asmak lazım. Bak bizim ailemiz bunlardan ibaret diye
Bu arada canım maşallah olgunluğuna hayran kaldım. Rabbim daha güzel hayat nasip etsin
iyi geceler canımiyi geceler kızlar öptüm hepinizi
Günaydın kızlar...
Merhaba kızlar nasılsınızz??
İş yerimin karşısında bi Avm var, erkek arkadaşımla çoğunlukla oraya giderdik, bugün işten çıktığımda gözüm oraya takıldı hava çok soğuktu, istedim ki erkek arkadaşım yanımda olsun , birer kahve alıp terasa çıkalım sonra ben mağaza gezelim diyim o istemediği halde ses etmesinmutsuz oldum ya bir anda .. kaç saat oldu hala iç sıkıntım geçmedi ...
İş yerimin karşısında bi Avm var, erkek arkadaşımla çoğunlukla oraya giderdik, bugün işten çıktığımda gözüm oraya takıldı hava çok soğuktu, istedim ki erkek arkadaşım yanımda olsun , birer kahve alıp terasa çıkalım sonra ben mağaza gezelim diyim o istemediği halde ses etmesinmutsuz oldum ya bir anda .. kaç saat oldu hala iç sıkıntım geçmedi ...
Kızlar canım çok sıkkın paşamı üzdüm az önce küstü benle uyuyakaldı....bugün sabahtan beri çok huysuzdu herşeyde ağlıyor filan az önce gene bi ağlama krizi...ben dayanamadım bağırdım kuzuma off bu çocuk çok etkileniyor Rabbim Biran önce babamıza kavuştursun biz çok özlüyoruz artık....
kıyamam ya anne yüreği işte kızmışsın sonrad için gitmiş ben kardeşime kızıncada öyle oluyorum çocuğum olsa naparım bilmem valla ama bazen gerçekten bunaltıyorlar üzülme annesi uyanınca unutur
Kızlar bugün benimde keyfim yok bugün.bu hafta gece çalışıyorum sabah eve gidiyorum.bende annemle tartıştım sonrada pişman oldum.kendimi iyi hissetmiyorum artık.zaman çabuk geçsin artık çok bunaldım…
Selam zeycim nasılsın?
Günaydın canım nasılsın?
Kızlar bugün benimde keyfim yok bugün.bu hafta gece çalışıyorum sabah eve gidiyorum.bende annemle tartıştım sonrada pişman oldum.kendimi iyi hissetmiyorum artık.zaman çabuk geçsin artık çok bunaldım
Bugün tekrar günaydın canım, iyiyim sen nasılsın? dün tekrar giremedim geç oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?