352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Çok güldüm şu nufüs kayıt örneğine süper fikirmişcanım yaa çocukluğumdan beri hep Olgun olmak zorunda oldum evliliğimdeki de basta cahillikten yaşımın küçüklüğünden sonra doğruyu yaptığımı keşfettiğimden Allah razı olsun hepimiz bu günümüzden dünümüzden çok çok güzellerini yaşayalım inşaallah

haklısın canım onu kesin yapmak lazım özelliklede benim eşime yapmam lazım yani güzel bi çerçeve alıp çerçeve içine koyayım :)

İş yerimin karşısında bi Avm var, erkek arkadaşımla çoğunlukla oraya giderdik, bugün işten çıktığımda gözüm oraya takıldı hava çok soğuktu, istedim ki erkek arkadaşım yanımda olsun , birer kahve alıp terasa çıkalım sonra ben mağaza gezelim diyim o istemediği halde ses etmesin mutsuz oldum ya bir anda .. kaç saat oldu hala iç sıkıntım geçmedi ...

canım şunun şurasında ocağa ne kaldı inşallah geldiğinde istediğin kadar mağaza gezeceksiniz o da ses etmeyecek

Kızlar canım çok sıkkın paşamı üzdüm az önce küstü benle uyuyakaldı....bugün sabahtan beri çok huysuzdu herşeyde ağlıyor filan az önce gene bi ağlama krizi...ben dayanamadım bağırdım kuzuma off bu çocuk çok etkileniyor Rabbim Biran önce babamıza kavuştursun biz çok özlüyoruz artık....

Bende bugün eşim yanımda olsun çok istiyorum....az kaldı inşallah 50 gün sonra hep yanımızda olacaklar

kıyamam ya anne yüreği işte kızmışsın sonrad için gitmiş ben kardeşime kızıncada öyle oluyorum çocuğum olsa naparım bilmem valla ama bazen gerçekten bunaltıyorlar üzülme annesi uyanınca unutur

Unutacak hatta bu günlerin hepsini unutacak inşallah canım beni üzen babasının uzakta olmasından huysuzluğu...aşırı baba düşkünü bu ara çok özledi farkındayım birde kuzeni babam onu alacak bunu getirecek dedikçe çok etkileniyor dua ediyorum bu günler geçsin babamız hep yanımızda olsun diye o gelsin düzelecek herşey inşaallah

Kızlar bugün benimde keyfim yok bugün.bu hafta gece çalışıyorum sabah eve gidiyorum.bende annemle tartıştım sonrada pişman oldum.kendimi iyi hissetmiyorum artık.zaman çabuk geçsin artık çok bunaldım…

canım alırsın annenin gönlünü sıkma canını

canım anneler dayanamaz kızlarına hemen alırsın gönlünü üzme kendini...geçecek inşaallah ocak a ne kaldı zaten ocak ı saymıyorduk mutlu günler çok yakında...:)

Bugün tekrar günaydın canım, iyiyim sen nasılsın? dün tekrar giremedim geç oldu :)

çok stresliyim bu ara dengesiz bir ruh halim var dün gece de sırf bu yüzden oğlumu üzdüm sonrada ben çok üzüldüm tabii...şimdi keyfi yerinde kuzumunda bende iyiyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…