352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım alırsın annenin gönlünü sıkma canını

sağol canım.sen nasıl oldun iyileştinmi.nişanlınla aranız nasıl

canım anneler dayanamaz kızlarına hemen alırsın gönlünü üzme kendini...geçecek inşaallah ocak a ne kaldı zaten ocak ı saymıyorduk mutlu günler çok yakında...:)

inşallah canım geçecek az kaldı ama zaman aldıkça sabrımızda azaldı.sen nasıl oldun canım kuzun nasıl

çok stresliyim bu ara dengesiz bir ruh halim var dün gece de sırf bu yüzden oğlumu üzdüm sonrada ben çok üzüldüm tabii...şimdi keyfi yerinde kuzumunda bende iyiyim çok şükür

Sabrımız kalmadı sanırım canım bende sinirli ve alıngan oldum inşallah geçecek bugünler. Az kaldı canım, kıyamam oğluşunda özlemiştir babasını

sağol canım.sen nasıl oldun iyileştinmi.nişanlınla aranız nasıl

inşallah canım geçecek az kaldı ama zaman aldıkça sabrımızda azaldı.sen nasıl oldun canım kuzun nasıl

canım ben biraz daha iyiyim doktor 10 tane iğne verdi bugün 3. iğne mi oldum daha iyiyim nişanlım dün akşam aradı bir şey olmamış gibi konuştu ben yine uzatmadım meseleyi.. ama bende çok fena birikiyorlar geldiğinde ne yaparız bilemiyorum

kocaman bir AMİİİİİİİİİİİNNNNNNNN.............

Selam arkadaslar nasilsiniz herkes gibi bizim de cok bunalimliydi gunler ailevi sorunlar vardi esim disinda simdide esim cok hastalanmis 3 gun Yatak raporu almis nefret ettim resmen su aralik ayindan yaa safer ayi belki onunda etkisi vardir ruhumuzun daralmasinin... Aydemir kiyamam ben oglusuna boynumuzu bukuyorlar bu yavrular... Gurbetserdar cok gecmis olsun sana da simdiden esine de. Gullirana zey terazi morfistan burcu erik nasilsiniz ?

Merhaba canım gözükmüyorsun uzun zamandır nasılsın umarım sorunların hallolmustur...eşine çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin...Aralık bize hiç yaramadı çok zorluyor hepimizi bende senin gibi Safer ayına bağlıyorum birazda....ben diyorum çocukla asker beklemek ömürden ömür yemek gibiymiş diye.... Allah sonu olmayan ayrılıklar vermesin bu günler gelip geçecek inşallah

canım çok geçmiş olsun dinlen.sevindim aranızın iyi olmasına.evet gelince çekecekleri var.bende bugün nişanlımı gördüm çarşısı vardı.tabi o beni göremedi kamera bozuktu havada soğuk birde uykusuzdum internet kafeye yollamadı annem.neyse özlesin biraz beni

canım geçmiş olsun eşine.sorunlarınız çözülmüştür inşallah.bende bir iyi bir kötüyüm şu aralık bitsinde ocağa gelelim artık:44:

bu ara galiba herkes gergin. Sefer ayı çok mantıklı. Geçmiş olsun eşine canım. Bende bu aralar sıkkınım canım birşey yapmak istemiyor. Eşim yanımda olsun, evimizde olalım istiyorumOnunda canını sıkıyorum sonra kendime kızıyorum. offf bitsin artık

Aydemir canım Rabbim sana iki kat sabır vesin. Kuzun hereyin daha çok farkında yanında örnekler var. Rabbim kolaylık versin çabucak geçsin kavuşsun bbasına.
Morfistan dikkat et kendine canım iğneler şifa olsun inşallah

Canim cok gelmis olsun bir an once iyilesirsin umarim

amiiinnnn canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla huzurla kavusalım inşaallah askerlerimize...benim eşimde hasta olmus doktorda şimdi baya kötü üzüldüm ona...kaç gündür mızmızlanan bendim hasta oldugunu duyunca toparlanıverdim ona destek olmam lazım ya...şu aralık geçse sanki çok rahatlayacagız

Selam hatunlar sorunlar duruyor bizim ama dusunmemeye calisiyorum Morfistan cok gecmis olsun canim Terazi annenle halledersiniz Anneler kiyamaZ ki anlayis gosterirler Aydemir cnmm seninde esine cok gecmis olsun insaattaymis esim donuyoruz diyordu ins gecerlerde usumezler bu arada safagimiz Mus atarsa Mugla

ahh canım o iğneler çok şükür şifa oldu ama benimde o bölgem mosmor oldu yahuu

Canim cok gelmis olsun bir an once iyilesirsin umarim

sağol canım çok şükür bugün daha iyiyim..

sağol canım çok teşekkür ettim.. epey toparladım iğneler sayesinde ama iğneler felaket ağır :18: bu arada Allah eşine de şifa versin.. inşallah ailevi olan problemlerde bir an önce tatlıya bağlanır ...

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese.istanbul karlı trafik falan çile resmen aralık ayının bitmesine son 20gün bitsede rahatlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…