- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
canım alırsın annenin gönlünü sıkma canını
canım anneler dayanamaz kızlarına hemen alırsın gönlünü üzme kendini...geçecek inşaallah ocak a ne kaldı zaten ocak ı saymıyorduk mutlu günler çok yakında...:)
çok stresliyim bu ara dengesiz bir ruh halim var dün gece de sırf bu yüzden oğlumu üzdüm sonrada ben çok üzüldüm tabii...şimdi keyfi yerinde kuzumunda bende iyiyim çok şükür
sağol canım.sen nasıl oldun iyileştinmi.nişanlınla aranız nasıl
inşallah canım geçecek az kaldı ama zaman aldıkça sabrımızda azaldı.sen nasıl oldun canım kuzun nasıl
Unutacak hatta bu günlerin hepsini unutacak inşallah canım beni üzen babasının uzakta olmasından huysuzluğu...aşırı baba düşkünü bu ara çok özledi farkındayım birde kuzeni babam onu alacak bunu getirecek dedikçe çok etkileniyor dua ediyorum bu günler geçsin babamız hep yanımızda olsun diye o gelsin düzelecek herşey inşaallah
Sabrımız kalmadı sanırım canım bende sinirli ve alıngan oldum inşallah geçecek bugünler. Az kaldı canım, kıyamam oğluşunda özlemiştir babasını
Merhaba canım gözükmüyorsun uzun zamandır nasılsın umarım sorunların hallolmustur...eşine çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin...Aralık bize hiç yaramadı çok zorluyor hepimizi bende senin gibi Safer ayına bağlıyorum birazda....ben diyorum çocukla asker beklemek ömürden ömür yemek gibiymiş diye.... Allah sonu olmayan ayrılıklar vermesin bu günler gelip geçecek inşallahSelam arkadaslar nasilsiniz herkes gibi bizim de cok bunalimliydi gunler ailevi sorunlar vardi esim disinda simdide esim cok hastalanmis 3 gun Yatak raporu almis nefret ettim resmen su aralik ayindan yaa safer ayi belki onunda etkisi vardir ruhumuzun daralmasinin... Aydemir kiyamam ben oglusuna boynumuzu bukuyorlar bu yavrular... Gurbetserdar cok gecmis olsun sana da simdiden esine de. Gullirana zey terazi morfistan burcu erik nasilsiniz ?
canım ben biraz daha iyiyim doktor 10 tane iğne verdi bugün 3. iğne mi oldum daha iyiyimnişanlım dün akşam aradı bir şey olmamış gibi konuştu ben yine uzatmadım meseleyi.. ama bende çok fena birikiyorlar geldiğinde ne yaparız bilemiyorum
Selam arkadaslar nasilsiniz herkes gibi bizim de cok bunalimliydi gunler ailevi sorunlar vardi esim disinda simdide esim cok hastalanmis 3 gun Yatak raporu almis nefret ettim resmen su aralik ayindan yaa safer ayi belki onunda etkisi vardir ruhumuzun daralmasinin... Aydemir kiyamam ben oglusuna boynumuzu bukuyorlar bu yavrular... Gurbetserdar cok gecmis olsun sana da simdiden esine de. Gullirana zey terazi morfistan burcu erik nasilsiniz ?
bu ara galiba herkes gergin. Sefer ayı çok mantıklı. Geçmiş olsun eşine canım. Bende bu aralar sıkkınım canım birşey yapmak istemiyor. Eşim yanımda olsun, evimizde olalım istiyorumSelam arkadaslar nasilsiniz herkes gibi bizim de cok bunalimliydi gunler ailevi sorunlar vardi esim disinda simdide esim cok hastalanmis 3 gun Yatak raporu almis nefret ettim resmen su aralik ayindan yaa safer ayi belki onunda etkisi vardir ruhumuzun daralmasinin... Aydemir kiyamam ben oglusuna boynumuzu bukuyorlar bu yavrular... Gurbetserdar cok gecmis olsun sana da simdiden esine de. Gullirana zey terazi morfistan burcu erik nasilsiniz ?
geç oldu ama günaydınGünaydınnn herkese...
canım ben biraz daha iyiyim doktor 10 tane iğne verdi bugün 3. iğne mi oldum daha iyiyimnişanlım dün akşam aradı bir şey olmamış gibi konuştu ben yine uzatmadım meseleyi.. ama bende çok fena birikiyorlar geldiğinde ne yaparız bilemiyorum
bu ara galiba herkes gergin. Sefer ayı çok mantıklı. Geçmiş olsun eşine canım. Bende bu aralar sıkkınım canım birşey yapmak istemiyor. Eşim yanımda olsun, evimizde olalım istiyorumOnunda canını sıkıyorum sonra kendime kızıyorum. offf bitsin artık
Aydemir canım Rabbim sana iki kat sabır vesin. Kuzun hereyin daha çok farkında yanında örnekler var. Rabbim kolaylık versin çabucak geçsin kavuşsun bbasına.
Morfistan dikkat et kendine canım iğneler şifa olsun inşallah
bu ara galiba herkes gergin. Sefer ayı çok mantıklı. Geçmiş olsun eşine canım. Bende bu aralar sıkkınım canım birşey yapmak istemiyor. Eşim yanımda olsun, evimizde olalım istiyorumOnunda canını sıkıyorum sonra kendime kızıyorum. offf bitsin artık
Aydemir canım Rabbim sana iki kat sabır vesin. Kuzun hereyin daha çok farkında yanında örnekler var. Rabbim kolaylık versin çabucak geçsin kavuşsun bbasına.
Morfistan dikkat et kendine canım iğneler şifa olsun inşallah
Canim cok gelmis olsun bir an once iyilesirsin umarim
Selam hatunlar sorunlar duruyor bizim ama dusunmemeye calisiyorum Morfistan cok gecmis olsun canim Terazi annenle halledersiniz Anneler kiyamaZ ki anlayis gosterirler Aydemir cnmm seninde esine cok gecmis olsun insaattaymis esim donuyoruz diyordu ins gecerlerde usumezler bu arada safagimiz Mus atarsa Mugla
yarın eşim izne geliyor inş :) inş hava güzel olur ya cok tedirginim havadan dolayı
aaa ne güzelcanım neredesin bilmiyorum ama her yerde kar yağışı var... inşallah sorun çıkmaz da hayırlısıyla kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?