aydemir16 canım napıyosunnn paşan nasılll
Iyiyim çok şükür canım bi yandan spor yapıyorum şimdi malum basa bela kilolarpaşam iyi maşallah düzeldi kar yağınca pek bi keyiflendi sen nasılsın naptınız düzeltebildin mi eşinle araları
Iyiyim çok şükür canım bi yandan spor yapıyorum şimdi malum basa bela kilolarpaşam iyi maşallah düzeldi kar yağınca pek bi keyiflendi sen nasılsın naptınız düzeltebildin mi eşinle araları
ev gezmelerini gidiyomusun hiç
Eh işte arada gidiyorum canım ev kedisi gibiyim ben çok sevmem evden çıkmayı....valla bende hep dikkat etmeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum yeme konusunda biraz sporrla telafi etmeye çalışıyorum işte bende kilo verebilmiş sayılmam ki
ee ama kilon yoktukiiiiii
Çok değil 5kilom var gitmesi gereken de zor gidiyor yaa gitmiyor hatta
Boyum da yok minnacık bi seyim
bende 1.71 ama kiloda var 10 kilo fazlam var veremiyorum ya 5 kilo ne ki belli olmazki neyse ben kaçıyorum canım iyi geceler öptüm oğlanı öp benim için :)))
çok geçmiş olsun canım havalar soğudu. Eşimde nöbette üşüyorum diyor hasta olmasa bariamiiinnnn canım Allah razı olsun hepimiz sağlıkla huzurla kavusalım inşaallah askerlerimize...benim eşimde hasta olmus doktorda şimdi baya kötü üzüldüm ona...kaç gündür mızmızlanan bendim hasta oldugunu duyunca toparlanıverdim ona destek olmam lazım ya...şu aralık geçse sanki çok rahatlayacagız
iyi ol da canım morluklar geçerahh canım o iğneler çok şükür şifa oldu ama benimde o bölgem mosmor oldu yahuu
.
çok geçmiş olsun canım havalar soğudu. Eşimde nöbette üşüyorum diyor hasta olmasa bariBende aralık bitince ümitliyim en azından hazırlık falan gün geçer. ne mıymıy bir aymış yahu
iyi ol da canım morluklar geçerDikkat et tekrarlamasın
gunaydın hanımlar
nasılsınız gecmısı bıraz okudum da herkes bunalımda aralık ayı bıtse sanırım daha ıyı olacagız
Günaydın canım, inşallah aralık geçerde hazırlık telaşı başlar :)
Çooooook sıkıcı bir gün
ıns canım hazırlıklar baslasın artıkben ocak geldımı ılk temızlık yaparak baslayacagım esım gelınce bı kac hafta sonları temızlık yapmak ıstemıyorum cam kapı mutfak dolapları falan gırısecegım esım gıttı gıdelı bunlara hıc bakmadım sonrasında da kişisel bakımlar falan olur aa saclarımı kestırecegım bu arada esım gelmesıne yakın ve soylemeyecegım surprız olsun
canım sana noldu ilk zamanlarda ki enerjin nerde
ayy canım ne bilim ya dört gözle aralığı bekliyordum geldi ama geçmek bilmiyor.. gün erken bitiyor ama ben yine de çok sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?