352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Iyiyim çok şükür canım bi yandan spor yapıyorum şimdi malum basa bela kilolarpaşam iyi maşallah düzeldi kar yağınca pek bi keyiflendisen nasılsın naptınız düzeltebildin mi eşinle araları

düzelttik de bidaha olmazsa tabi spora gelince ben kilo falan veremedim ya offf yiyip içip oturuyorum ya inan okadar çok yiyorumki sanki kıtloık çıkacak bidaha yiyemycem gibi

çok geçmiş olsun canım havalar soğudu. Eşimde nöbette üşüyorum diyor hasta olmasa bari Bende aralık bitince ümitliyim en azından hazırlık falan gün geçer. ne mıymıy bir aymış yahu
ahh canım o iğneler çok şükür şifa oldu ama benimde o bölgem mosmor oldu yahuu

.
iyi ol da canım morluklar geçer Dikkat et tekrarlamasın

bugün çok güzel kar yağıyordu.. dışarıya çıkmadan edemedim bir şey olmaz inşallah :18:

Günaydın canım, inşallah aralık geçerde hazırlık telaşı başlar :)

ıns canım hazırlıklar baslasın artık ben ocak geldımı ılk temızlık yaparak baslayacagım esım gelınce bı kac hafta sonları temızlık yapmak ıstemıyorum cam kapı mutfak dolapları falan gırısecegım esım gıttı gıdelı bunlara hıc bakmadım sonrasında da kişisel bakımlar falan olur aa saclarımı kestırecegım bu arada esım gelmesıne yakın ve soylemeyecegım surprız olsun

Son düzenleme:

aslında hepimiz yavas yavas planlara basladık canım bu bile ne güzel:)biz ocakta izin kllanacagız ilk haftasında. aralığın son günleri hazırlıkla geçecek benim de gittiğinde de 25 günümüz kalmış olacak inşaallah o süre de hep hazırlıkla gecer diyorum yani şu aralık bittikten sonra gelsin telaşlar:)

ayy canım ne bilim ya dört gözle aralığı bekliyordum geldi ama geçmek bilmiyor.. gün erken bitiyor ama ben yine de çok sıkılıyorum

ayy yok olmuyor böyle biz neşeli tanimistık seniaralık hepimize iyi gelmedi çok güveniyorduk haksızlık etti bize:) bak geçmiyo diye diye yarıladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…