aslında hepimiz yavas yavas planlara basladık canım bu bile ne güzel:)biz ocakta izin kllanacagız ilk haftasında. aralığın son günleri hazırlıkla geçecek benim degittiğinde de 25 günümüz kalmış olacak inşaallah o süre de hep hazırlıkla gecer diyorum yani şu aralık bittikten sonra gelsin telaşlar:)
ayy yok olmuyor böyle biz neşeli tanimistık seniaralık hepimize iyi gelmedi çok güveniyorduk haksızlık etti bize:) bak geçmiyo diye diye yarıladık
ayy canım ne bilim ya dört gözle aralığı bekliyordum geldi ama geçmek bilmiyor.. gün erken bitiyor ama ben yine de çok sıkılıyorum
aynen canım basladık planlara ohhhya gecrekten azalttık ya rabbıme sukurler olsun darısı gelmelerıne ya ben en cok kızım babasını gorunce ne yapacak tepkısını cok merak edıyorum sız ızın kullanınca oglusun hasret gıdermıstır benım kız agustostan berı gormuyor babasını sen hazırlıklara bızden erken baslıyorsun yanı
senin kızın kac yasındaydı canım?biz en çok oğlum için izin kullandık babasını görmek ona çok iyi geliyor en uzun bu sefer ayrı kaldılar 47 gün...evet canım hazırlıklara erken baslıyorum ama ikini hazırlık subata inşaallah
aydemırın dedıgı gıbı canım nerdeyse aralıgı yarılıyoruz bak ocak dedık mı hazırlıklar baslıyor
26 aylık oldu canım baya bılıncınde yanııyı gelmez mı canım senın oglan daha buyuk dıye hatırlıyorum bıde..ama son artık babalarına kavusacak yavrucaklar rabbım bıdaha ayrılık yasatmasın hıcbırımıze benım kız zaten baba duskunu 1 ay falan pesınden ayrılmaz artık subattın kacında gelecek esın
canım yaa evet çok şükür yarıladık sayılır da işte geçmedi sanki , birde düşünüyorum zaten ocağında sonunda gelecekler bir sürü zaman var oraya
maşallah kızına canım inşallah babalarına bi kavussunlar da hiç bırakmasınlar peşlerinibenim paşam kasımda 4 yaşını doldurdu herşeyin farkında sıpa beni avutuyor zaman zaman:)şubatın 10 canım bizim tezkere inşallah
evet ıcınde bulundugumuz an gecmıyor da gecmıse bakınca nerdeyse esımı gonderelı 120 gun olacak baya gecmıs dıyorum belkı 17 sınde gelırler canım esım daha bellı degıl dedı bı umut
yavrum ya senı avutuyor demek masalahıns canım bıtıyor bıtıyor bugun pek bı pozıtıfım nedense
keşke canım keşke ama benim hiç umudum yoknişanlım bu hafta içi teskere tarihleri belli olacak demişti ama bakmadı sanırım bana da bir şey demedi.. öyle bir şey olsa çok sevinirim..
keşke canım keşke ama benim hiç umudum yoknişanlım bu hafta içi teskere tarihleri belli olacak demişti ama bakmadı sanırım bana da bir şey demedi.. öyle bir şey olsa çok sevinirim..
evet aralık bize çok ayıp etti
canım nasıl oldun naptın nişanlınla aaran nasıl düğün hazırlıkları yapıncada takıl bak kk konuşalım
canım çok şükür daha iyiyim.. nişanlımla da her şey yolunda şimdiliktabi ki düğün hazırlıklarında da burada olacağım evli arkadaşlardan fikir alacağım tabi sizlerde hala buralarda olursanız
valla ben girerim sık sık unutmam sizi zaten malatyaya gidince yine bollll bollll sıkılcam o yüzden takılırım sen çalışıyomusun canım ha bide evlenince nerde oturcan
evet ıcınde bulundugumuz an gecmıyor da gecmıse bakınca nerdeyse esımı gonderelı 120 gun olacak baya gecmıs dıyorum belkı 17 sınde gelırler canım esım daha bellı degıl dedı bı umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?