352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

aynen canım basladık planlara ohhh ya gecrekten azalttık ya rabbıme sukurler olsun darısı gelmelerıne ya ben en cok kızım babasını gorunce ne yapacak tepkısını cok merak edıyorum sız ızın kullanınca oglusun hasret gıdermıstır benım kız agustostan berı gormuyor babasını sen hazırlıklara bızden erken baslıyorsun yanı

senin kızın kac yasındaydı canım?biz en çok oğlum için izin kullandık babasını görmek ona çok iyi geliyor en uzun bu sefer ayrı kaldılar 47 gün...evet canım hazırlıklara erken baslıyorum ama ikini hazırlık subata inşaallah

26 aylık oldu canım baya bılıncınde yanı ıyı gelmez mı canım senın oglan daha buyuk dıye hatırlıyorum bıde..ama son artık babalarına kavusacak yavrucaklar rabbım bıdaha ayrılık yasatmasın hıcbırımıze benım kız zaten baba duskunu 1 ay falan pesınden ayrılmaz artık subattın kacında gelecek esın

aydemırın dedıgı gıbı canım nerdeyse aralıgı yarılıyoruz bak ocak dedık mı hazırlıklar baslıyor

canım yaa evet çok şükür yarıladık sayılır da işte geçmedi sanki , birde düşünüyorum zaten ocağında sonunda gelecekler bir sürü zaman var oraya

maşallah kızına canım inşallah babalarına bi kavussunlar da hiç bırakmasınlar peşlerinibenim paşam kasımda 4 yaşını doldurdu herşeyin farkında sıpa beni avutuyor zaman zaman:)şubatın 10 canım bizim tezkere inşallah

canım yaa evet çok şükür yarıladık sayılır da işte geçmedi sanki , birde düşünüyorum zaten ocağında sonunda gelecekler bir sürü zaman var oraya

evet ıcınde bulundugumuz an gecmıyor da gecmıse bakınca nerdeyse esımı gonderelı 120 gun olacak baya gecmıs dıyorum belkı 17 sınde gelırler canım esım daha bellı degıl dedı bı umut

yavrum ya senı avutuyor demek masalah ıns canım bıtıyor bıtıyor bugun pek bı pozıtıfım nedense

evet ıcınde bulundugumuz an gecmıyor da gecmıse bakınca nerdeyse esımı gonderelı 120 gun olacak baya gecmıs dıyorum belkı 17 sınde gelırler canım esım daha bellı degıl dedı bı umut

keşke canım keşke ama benim hiç umudum yok nişanlım bu hafta içi teskere tarihleri belli olacak demişti ama bakmadı sanırım bana da bir şey demedi.. öyle bir şey olsa çok sevinirim..

canım nasıl oldun naptın nişanlınla aaran nasıl düğün hazırlıkları yapıncada takıl bak kk konuşalım

canım çok şükür daha iyiyim.. nişanlımla da her şey yolunda şimdilik tabi ki düğün hazırlıklarında da burada olacağım evli arkadaşlardan fikir alacağım tabi sizlerde hala buralarda olursanız

valla ben girerim sık sık unutmam sizi zaten malatyaya gidince yine bollll bollll sıkılcam o yüzden takılırım sen çalışıyomusun canım ha bide evlenince nerde oturcan

Selam Kızlar!
Ne çok muhabbet etmişsiniz öyle :) Kocam gideli tam 120gün oldu... 46 gün sonra geliyor İnşallah... şimdiden neler yapabilirim diye kafa yoruyorum, ama hiçbir şey bulamıyorum yaaa :26:Ben gitmesini değil, geleceği günü düşünüyorum artık, sanki zaman daha güzel ilerliyor.. Zaten ilk 3 ay çok zorlanmıştım, çok şükür geçti o günler...

Ya Fatmacım senin şafak ne güzel öyle... Böyle sayılara bakınca umut kaplıyor içimi, 12 gün sonra benim de şafağım o kadar kalacak diyorum, çok mutlu oluyorum.... Zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçsin istiyorum.... Bu arada 12 gün olayını ben artık düşünmüyorum, hep hayal kırıklığı yaşıyorum sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…