352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

günaydın hanımlar.işten geldim hiç uykum yok nedense.morfistan bak çoğumuzdan şanslısın ocakta çıkacak nişanlın.ben şubatı bekliyorum.üzülmek yok çoğu bitti azı kaldı.ziyarete de gidemedim nişanlımı ama olsun hasreti bile güzel uzakta kalınca daha çok anladım değerini

Günaydın canım şafağımız aynı bugün samsuna yolluyoruz selamlarımızı :)

canım bende hiç ziyaretine gidemedim evet dediğin gibi özlemek de güzel ama bu çok oldu yahuu

aslında normal safagımız boyle olacaktı canım +12 olmasaydı

evli arkadaslardan yardım ıstıyorum nasıl bır surprız yapacagız eslerımıze aklıma bırsey gelmıyor guzel romantık bır yemek hazırlasam desem cocukla oda olmaz ayy ne yapsak kı

evli arkadaslardan yardım ıstıyorum nasıl bır surprız yapacagız eslerımıze aklıma bırsey gelmıyor guzel romantık bır yemek hazırlasam desem cocukla oda olmaz ayy ne yapsak kı

Canım biz güllirana ile birkaç fikir bulmuştuk sana sıralayayım..1:ben şeker hamurluu pasta yaptıracaktım ama vazgezgeçtim gofret plakaya resmimizi bastırtıp resimli pasta yapacağım kendim 2:son 50gün her gün ne hissettiğimi eşimle ne yapmayı özlediğimi küçük kalpli kağıtlara yazıcam dolap kapağının içine yapıştırıcım tek tek okuyacak 3:güllirana bi sofra hazırlayacak nerde kaldıysak ordan devam mesajı veren 4:unutuyordum birde ikimizin bir fotografını karakalem çizik çerceveleticem.....güllirana canım unuttuğum varsa ekler misin aklıma bunlar geldi de

canım sanırım netleşenleri yazmışsın. Çok klasik birşey daha aklıma geldi ama daha önce yapmadığım için eşim için farklı olur
aaa birde "sen askerdeyken biz" diye film vardı ama film işinden vazgeçtim çünkü bu haftasonu eşime moral olsun diye film yapıp mail attım yarın görür mektup göndermeme izin vermemişti bende genel bir mektup yazacam bu sürece dair. Mektubun arkasına da büyük harflerle SENİ SEVİYORUM yada SENİ ÖZLEDİM gibi birşey yazıp kesecem harflerden. Hepsini bir balonun içine koyup balonların üzerine de "hoş geldin aşkım" gibi birşey yazacam. Her harf bir balonda. Balonları patlatıp harfleri bulup mektubu okusun. O kadar emek de ondan olsun bir zahmet Birde hava alanında karşılarken birşey yapmak istiyorum ama ne???

eşim izne geldi cok güzel bi duygu rabbim bitirdikleri günü görmeyi nasip etsin hepimize zaman su gibi akıp gecsin ve bitsin inş

Amin İnşallah

İyi akşamlar terazicim, evet aynen böyle düşünmeye devam.. Çoğu bitti azı kaldı diyerek kendimizi telkin ediyoruz... Ayrıca bizim eşlerimiz Ocakta gelse de size destek olmaya devam edeceğiz

aslında normal safagımız boyle olacaktı canım +12 olmasaydı

yaa ne güzel olurduuu

yaaa kızlar yapacak çok şey var aslında ama hepsi nasıl olacak bilmiyorum ben gelsin yeter ki gelsin noluuuur!

iyi akşamlar arkaşdaşlar nasılsınız? 40ları görünce bir enerji geldi bana

ne güzel Gülliranacım hep böyle ol, bize de pozitif enerji yolla

Balonlara nasıl mektup yapacaksın cnm?

Acaba bende su kalpli kağıtları balonlara saklansam

ne güzel Gülliranacım hep böyle ol, bize de pozitif enerji yolla

Balonlara nasıl mektup yapacaksın cnm?
Ben genelde pozitifim de bazen planlı depresyona giresim geliyor Geleceği günün hayalini kura kura bitirdim şaka maka Gönderiyorum canım yakalayın ne kaldı şurada amaaaaann askerlik de neymiş. Hazırlıklara başladım bile ben yavaş yavaş heyecanı yetiyor..

Mektubu şerit şerit kesip balonları şişirirken içine saklayacam canım

Olabilir canım ben hoşgeldin yazısı hazırlamak istiyordum bir şekilde. bu sayede bir taşla iki kuş olacak

Bende pastamın üzerine yazıcam kocaman hosgeldin diye inşaallah .....bi sürü balon düşünsene içinden küçük küçük notlar çıkıyor ay ben olsam çok mutlu olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…