- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
günaydın hanımlar.işten geldim hiç uykum yok nedense.morfistan bak çoğumuzdan şanslısın ocakta çıkacak nişanlın.ben şubatı bekliyorum.üzülmek yok çoğu bitti azı kaldı.ziyarete de gidemedim nişanlımı ama olsun hasreti bile güzel uzakta kalınca daha çok anladım değerini
günaydın hanımlar.işten geldim hiç uykum yok nedense.morfistan bak çoğumuzdan şanslısın ocakta çıkacak nişanlın.ben şubatı bekliyorum.üzülmek yok çoğu bitti azı kaldı.ziyarete de gidemedim nişanlımı ama olsun hasreti bile güzel uzakta kalınca daha çok anladım değerini
Ya Fatmacım senin şafak ne güzel öyle... Böyle sayılara bakınca umut kaplıyor içimi, 12 gün sonra benim de şafağım o kadar kalacak diyorum, çok mutlu oluyorum.... Zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçsin istiyorum.... Bu arada 12 gün olayını ben artık düşünmüyorum, hep hayal kırıklığı yaşıyorum sonunda
Günaydın canım şafağımız aynı bugün samsuna yolluyoruz selamlarımızı :)
canım bende hiç ziyaretine gidemedimevet dediğin gibi özlemek de güzel ama bu çok oldu yahuu
evet canım atarsa sakaryaaz kaldı az
öyle canım ama iyiki evlenmeden gitmişler yoksa daha zor olacaktı kesinlikle
evli arkadaslardan yardım ıstıyorum nasıl bır surprız yapacagız eslerımıze aklıma bırsey gelmıyorguzel romantık bır yemek hazırlasam desem cocukla oda olmaz ayy ne yapsak kı
evet aralık bize çok ayıp etti
canım sanırım netleşenleri yazmışsın. Çok klasik birşey daha aklıma geldi ama daha önce yapmadığım için eşim için farklı olurCanım biz güllirana ile birkaç fikir bulmuştuk sana sıralayayım..1:ben şeker hamurluu pasta yaptıracaktım ama vazgezgeçtim gofret plakaya resmimizi bastırtıp resimli pasta yapacağım kendim 2:son 50gün her gün ne hissettiğimi eşimle ne yapmayı özlediğimi küçük kalpli kağıtlara yazıcam dolap kapağının içine yapıştırıcım tek tek okuyacak 3:güllirana bi sofra hazırlayacak nerde kaldıysak ordan devam mesajı veren 4:unutuyordum birde ikimizin bir fotografını karakalem çizik çerceveleticem.....güllirana canım unuttuğum varsa ekler misin aklıma bunlar geldi de
iyi akşamlar arkaşdaşlar nasılsınız? 40ları görünce bir enerji geldi bana
amin canım amin herkesin morali bozukiyiyim canım , enerjin hiç eksik olmasın da bize de yansasın
eşim izne geldi cok güzel bi duygu rabbim bitirdikleri günü görmeyi nasip etsin hepimize zaman su gibi akıp gecsin ve bitsin inş
aslında normal safagımız boyle olacaktı canım +12 olmasaydı
Canım biz güllirana ile birkaç fikir bulmuştuk sana sıralayayım..1:ben şeker hamurluu pasta yaptıracaktım ama vazgezgeçtim gofret plakaya resmimizi bastırtıp resimli pasta yapacağım kendim 2:son 50gün her gün ne hissettiğimi eşimle ne yapmayı özlediğimi küçük kalpli kağıtlara yazıcam dolap kapağının içine yapıştırıcım tek tek okuyacak 3:güllirana bi sofra hazırlayacak nerde kaldıysak ordan devam mesajı veren 4:unutuyordum birde ikimizin bir fotografını karakalem çizik çerceveleticem.....güllirana canım unuttuğum varsa ekler misin aklıma bunlar geldi de
iyi akşamlar arkaşdaşlar nasılsınız? 40ları görünce bir enerji geldi bana
canım sanırım netleşenleri yazmışsın. Çok klasik birşey daha aklıma geldi ama daha önce yapmadığım için eşim için farklı olur
aaa birde "sen askerdeyken biz" diye film vardı ama film işinden vazgeçtim çünkü bu haftasonu eşime moral olsun diye film yapıp mail attım yarın görürmektup göndermeme izin vermemişti bende genel bir mektup yazacam bu sürece dair. Mektubun arkasına da büyük harflerle SENİ SEVİYORUM yada SENİ ÖZLEDİM gibi birşey yazıp kesecem harflerden. Hepsini bir balonun içine koyup balonların üzerine de "hoş geldin aşkım" gibi birşey yazacam. Her harf bir balonda. Balonları patlatıp harfleri bulup mektubu okusun. O kadar emek de ondan olsun bir zahmet Birde hava alanında karşılarken birşey yapmak istiyorum ama ne???
canım sanırım netleşenleri yazmışsın. Çok klasik birşey daha aklıma geldi ama daha önce yapmadığım için eşim için farklı olur
aaa birde "sen askerdeyken biz" diye film vardı ama film işinden vazgeçtim çünkü bu haftasonu eşime moral olsun diye film yapıp mail attım yarın görürmektup göndermeme izin vermemişti bende genel bir mektup yazacam bu sürece dair. Mektubun arkasına da büyük harflerle SENİ SEVİYORUM yada SENİ ÖZLEDİM gibi birşey yazıp kesecem harflerden. Hepsini bir balonun içine koyup balonların üzerine de "hoş geldin aşkım" gibi birşey yazacam. Her harf bir balonda. Balonları patlatıp harfleri bulup mektubu okusun. O kadar emek de ondan olsun bir zahmet Birde hava alanında karşılarken birşey yapmak istiyorum ama ne???
Ben genelde pozitifim de bazen planlı depresyona giresim geliyorne güzel Gülliranacım hep böyle ol, bize de pozitif enerji yolla
Balonlara nasıl mektup yapacaksın cnm?
Olabilir canım ben hoşgeldin yazısı hazırlamak istiyordum bir şekilde. bu sayede bir taşla iki kuş olacakAcaba bende su kalpli kağıtları balonlara saklansam
Olabilir canım ben hoşgeldin yazısı hazırlamak istiyordum bir şekilde. bu sayede bir taşla iki kuş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?