352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Vaaaaaay bizim evli hatunlara bakın hele ne güzel fikirler var öyleee... valla şurda 5 ay sonra benimde ihtiyacım olacak hadi kızlar göreyim sizi

Son düzenleme:

hımm fıkırler cok guzel canım tesekkur ederım son 50 gun cok hosuma gıttı bende yapacagım ıns ayy benım resmım cok kotu

ayyy bu fıkre de bayıldım canım bunu da yapacagım masallah cok yaratıcısınız kızlar benden hıc boyle fıkırler cıkmıyor

bende resimde o kadar güvenmiyorum kendime zaman geçsin diye ona odaklandım bu ara. algılarım açık
kızlar birşey daha var biraz uğraştırıcı. Şu kapsül haplar var ya onun içini boşaltıp küçücük notlar yazıp içine koyuyorlar. Oda çok tatlı oluyor.

Hava güneşli pırılpırıl (eminim soğuk ama) şafak olmuş 40+ 8. 8 i saymaya gerek yok. Birazdan eşimi görecem nette. Kızım cıvıl cıvıl bugün. Mutlu olmak için çok sebebim var yahu

Hava güneşli pırılpırıl (eminim soğuk ama) şafak olmuş 40+ 8. 8 i saymaya gerek yok. Birazdan eşimi görecem nette. Kızım cıvıl cıvıl bugün. Mutlu olmak için çok sebebim var yahu

hımm bızım hava kapalı evet canım mutluyuz tabı kavusmamıza da az kalıyor Allah ın ıznıyle buaralar hepımız pozıtıfız su kapsuller sık durur ama cok ugrastırır mınık mınık bana gore dııl

yaa harikasın ben de yapabilir miyim?

Bende pastamın üzerine yazıcam kocaman hosgeldin diye inşaallah .....bi sürü balon düşünsene içinden küçük küçük notlar çıkıyor ay ben olsam çok mutlu olurdum

ayyy kızlar böyle şeyler konuşalım işte, bakın nasıl da iyi geldi bize

Bizim kızlar çok romantik çıktı

daha onlar gelesiye kadar ne beyin fırtınası yaparız biz burada

herkese günaydınlar 1 gün daha bitti ve bir adım daha yaklaştık sevdiklerimize

aynen öyle terazicim günaydın

böyle olalım artık dcanım az kaldı şükür. Evet yaa bende üşendim ama başka birşey için değerlendirmeyi düşünüyorum aklımda kalsın

yaa harikasın ben de yapabilir miyim?
ne demek canım tabiki

Selam Kızlar,

Eşimle konuştum çok mutluyum, mutluluktan havalara uçuyorum hatta Bir kaç gündür sesi kötü geliyordu, çok üzülüyordum şimdi güzel konuştuk hem de 20 dakika

böyle olalım artık dcanım az kaldı şükür. Evet yaa bende üşendim ama başka birşey için değerlendirmeyi düşünüyorum aklımda kalsın

ne demek canım tabiki

çok saol cnm, fikirlerin çok yaratıcı, ay heyecanlandım yeniden daha çok beyin fırtınası yapalım, daha çok fikirler çıksın

Selam Kızlar,

Eşimle konuştum çok mutluyum, mutluluktan havalara uçuyorum hatta Bir kaç gündür sesi kötü geliyordu, çok üzülüyordum şimdi güzel konuştuk hem de 20 dakika
hadi gözün aydın canım. Gelene kadar böyle gider inşallah. Bende şimdi görüntülü konuştum ağzım kulaklarımda

çok saol cnm, fikirlerin çok yaratıcı, ay heyecanlandım yeniden daha çok beyin fırtınası yapalım, daha çok fikirler çıksın
teşekkür ederim canım beğendiysen ne mutlu. Bencede kalan zamanda buna odaklanalım iyice hem vakit daha güzel çıkıyor hemde birlikte çok daha güzel şeyler buluruz eminim

Bugun bende cok mutluyum az kaldi cok sukur ya atarsa 45baska da yok ins bizde whatsup yukledi esim surekli yazisiyoruz ergenler gibi artik o bile cok pozitif sure iyice az aliyor diye hepimiz kurtulucaz askerlik engelinden

Bugun bende cok mutluyum az kaldi cok sukur ya atarsa 45baska da yok ins bizde whatsup yukledi esim surekli yazisiyoruz ergenler gibi artik o bile cok pozitif sure iyice az aliyor diye hepimiz kurtulucaz askerlik engelinden

canım bende öyleyim geceleri yorgan altından mesajlaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…