Olunur canım olunmaz mı. Hele onda yazanlar? :)Bende pastamın üzerine yazıcam kocaman hosgeldin diye inşaallah .....bi sürü balon düşünsene içinden küçük küçük notlar çıkıyor ay ben olsam çok mutlu olurdum
Ben böyle değildim yaa özlerken oldumBizim kızlar çok romantik çıktı
sorma canım yaa. Gelsinler hayırlısıyla kendimizi kaybetmedengullıranacım kımbılır daha bılmedgmz hangı huylarımız cıkacak, bekleye bekleye bi hal olduk
Amaann morfistancım hangi ay yüzümüze güldü ki, baksana Ocak bile sonunda güldürüyor
Canım biz güllirana ile birkaç fikir bulmuştuk sana sıralayayım..1:ben şeker hamurluu pasta yaptıracaktım ama vazgezgeçtim gofret plakaya resmimizi bastırtıp resimli pasta yapacağım kendim 2:son 50gün her gün ne hissettiğimi eşimle ne yapmayı özlediğimi küçük kalpli kağıtlara yazıcam dolap kapağının içine yapıştırıcım tek tek okuyacak 3:güllirana bi sofra hazırlayacak nerde kaldıysak ordan devam mesajı veren 4:unutuyordum birde ikimizin bir fotografını karakalem çizik çerceveleticem.....güllirana canım unuttuğum varsa ekler misin aklıma bunlar geldi de
canım sanırım netleşenleri yazmışsın. Çok klasik birşey daha aklıma geldi ama daha önce yapmadığım için eşim için farklı olur
aaa birde "sen askerdeyken biz" diye film vardı ama film işinden vazgeçtim çünkü bu haftasonu eşime moral olsun diye film yapıp mail attım yarın görürmektup göndermeme izin vermemişti bende genel bir mektup yazacam bu sürece dair. Mektubun arkasına da büyük harflerle SENİ SEVİYORUM yada SENİ ÖZLEDİM gibi birşey yazıp kesecem harflerden. Hepsini bir balonun içine koyup balonların üzerine de "hoş geldin aşkım" gibi birşey yazacam. Her harf bir balonda. Balonları patlatıp harfleri bulup mektubu okusun. O kadar emek de ondan olsun bir zahmet Birde hava alanında karşılarken birşey yapmak istiyorum ama ne???
herkese günaydınlar 1 gün daha bitti ve bir adım daha yaklaştık sevdiklerimize
bende resimde o kadar güvenmiyorum kendimehımm fıkırler cok guzel canım tesekkur ederım son 50 gun cok hosuma gıttı bende yapacagım ınsayy benım resmım cok kotu
ayyy bu fıkre de bayıldım canım bunu da yapacagımmasallah cok yaratıcısınız kızlar benden hıc boyle fıkırler cıkmıyor
Hava güneşli pırılpırıl (eminim soğuk ama) şafak olmuş 40+ 8. 8 i saymaya gerek yok. Birazdan eşimi görecem nette. Kızım cıvıl cıvıl bugün. Mutlu olmak için çok sebebim var yahu
Ben genelde pozitifim de bazen planlı depresyona giresim geliyorGeleceği günün hayalini kura kura bitirdim şaka maka Gönderiyorum canım yakalayın ne kaldı şurada amaaaaann askerlik de neymiş. Hazırlıklara başladım bile ben yavaş yavaş heyecanı yetiyor..
ayyy ne güzel olacak ben de çok heyecanlıyım, zaman su gibi akıp geçsin İnşaallahhh
Mektubu şerit şerit kesip balonları şişirirken içine saklayacam canım
Bende pastamın üzerine yazıcam kocaman hosgeldin diye inşaallah .....bi sürü balon düşünsene içinden küçük küçük notlar çıkıyor ay ben olsam çok mutlu olurdum
Bizim kızlar çok romantik çıktı
herkese günaydınlar 1 gün daha bitti ve bir adım daha yaklaştık sevdiklerimize
böyle olalım artık dcanım az kaldı şükür. Evet yaa bende üşendim ama başka birşey için değerlendirmeyi düşünüyorum aklımda kalsınhımm bızım hava kapalıevet canım mutluyuz tabı kavusmamıza da az kalıyor Allah ın ıznıyle buaralar hepımız pozıtıfız su kapsuller sık durur ama cok ugrastırır mınık mınık bana gore dııl
ne demek canım tabikiyaa harikasın ben de yapabilir miyim?
böyle olalım artık dcanım az kaldı şükür. Evet yaa bende üşendim ama başka birşey için değerlendirmeyi düşünüyorum aklımda kalsın
ne demek canım tabiki
hadi gözün aydın canım. Gelene kadar böyle gider inşallah. Bende şimdi görüntülü konuştum ağzım kulaklarımdaSelam Kızlar,
Eşimle konuştum çok mutluyum, mutluluktan havalara uçuyorum hattaBir kaç gündür sesi kötü geliyordu, çok üzülüyordum şimdi güzel konuştuk hem de 20 dakika
teşekkür ederim canım beğendiysen ne mutlu. Bencede kalan zamanda buna odaklanalım iyice hem vakit daha güzel çıkıyor hemde birlikte çok daha güzel şeyler buluruz eminimçok saol cnm, fikirlerin çok yaratıcı, ay heyecanlandım yeniden daha çok beyin fırtınası yapalım, daha çok fikirler çıksın
Bugun bende cok mutluyum az kaldi cok sukur ya atarsa 45baska da yok insbizde whatsup yukledi esim surekli yazisiyoruz ergenler gibi artik o bile cok pozitif sure iyice az aliyor diye hepimiz kurtulucaz askerlik engelinden
canım bende öyleyim geceleri yorgan altından mesajlaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?