352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Bugun bende cok mutluyum az kaldi cok sukur ya atarsa 45baska da yok ins bizde whatsup yukledi esim surekli yazisiyoruz ergenler gibi artik o bile cok pozitif sure iyice az aliyor diye hepimiz kurtulucaz askerlik engelinden
hepimiz liseli aşık modundayız bu ara galiba. Mesaj yazmanın da ayrı bir tadı varmış Moraller hep böyle olsun inşallah yaa canlandık gibi

ohh ne güzel cnm, İnşallah dediğin gibi hep böyle devam ederiz

Maaşallahhh bugün herkes çok pozitif... Allah arttırsın

Amin cnm, hep pozitif olalım hepimiz

Bugun bende cok mutluyum az kaldi cok sukur ya atarsa 45baska da yok ins bizde whatsup yukledi esim surekli yazisiyoruz ergenler gibi artik o bile cok pozitif sure iyice az aliyor diye hepimiz kurtulucaz askerlik engelinden

Benim eşim de zaman azalınca daha iyi olmaya başladı, hep böyle devam ederiz İnşallah

sıkılmak yok canım az kaldı 4 ayı geride bıraktık bak. Hem senin yarı şafağın bizden yakın 15-20 gün sonra eşin yanında olacaktı değil mi?

bir buluşamadık nasıl oldun canım

iyi olmaya gayret ediyorum işte napayım sıkıcı geçiyor malatyaya gitcem işte eşim gelince ama inan gitmek istemiyorum yine aynı sıkıntıları yaşamaktan korkuyorum bide orda hiç ark.yok çok sıkılıyorum hep eşime bağlıyım hergün kv lere gidiyoduk offfff kabus yaaa nefes alamıyorum düşündükçe çok mutsuzum ben orda ya ben evlenince çok mutlu olcam sanırdım hep ama yok

canım ya cok daraltıyorsun içini, yine mutlu olursun ınsallah hep dua et ..

Canım iyi tarafından bak evinde olacaksın eşin yanında olacak Ve bir şekilde çevre edinmeye bak bence. Büyük ihtimalle bir süre daha oradasınızdır. Eşinin okuldan arkadaşlarıyla falan görüşseniz mesela.hem senin canın bu kadar sıkılmaz hem o şekilde bir çevreniz olunca belki eşin ailesine o kadar takılıp kalmaz. Belki onu o tarafa yönlendiren bir sebepte yapacak başka birşeyin olmamasıdır. Birde bu şekilde yorma kendini. ve daha evliliklerimiz çok yeni bizim bile 2 yılda o kadar çok şey değişmiş ki mesela. Oturacak yavaş yavaş inan. Eşin de farkına varacak. Ama bu süreçte biraz sabır istiyor sanırım Evliliğinizi etkilemesin bu durumlar üzme kendini

Erkek arkadaşım söyledi, bu haftaiçi onlar komutanlara talep de buluncaklarmış terhis belgeleri için, o bile bir mutluluk

kendimi okadar yalnız hissediyorum ki orada

neoldu canım anlat azcık rahatlarsın dök kendini

Eşime kızıyorum canım bi tlf soktu içeri doğru düzgün konuşamaz olduk hele bu ara haftada r2 kez ancak konuşuyoruz bahanemiz de hazır'çok soğuk dışardan arayamıyorum.....benim onunla konuşmaya ihtiyacım var tripliyim şimdi işe yarar mı bilemem ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…