ahh canım sorma yaa.. asıl bizi yakan şu 12 gün olduyoksa mis gibi ocağın ortasında kavuşacaktık
hepimiz liseli aşık modundayız bu ara galiba. Mesaj yazmanın da ayrı bir tadı varmışBugun bende cok mutluyum az kaldi cok sukur ya atarsa 45baska da yok insbizde whatsup yukledi esim surekli yazisiyoruz ergenler gibi artik o bile cok pozitif sure iyice az aliyor diye hepimiz kurtulucaz askerlik engelinden
hepimiz liseli aşık modundayız bu ara galiba. Mesaj yazmanın da ayrı bir tadı varmışMoraller hep böyle olsun inşallah yaa canlandık gibi
hadi gözün aydın canım. Gelene kadar böyle gider inşallah. Bende şimdi görüntülü konuştum ağzım kulaklarımda
teşekkür ederim canım beğendiysen ne mutlu. Bencede kalan zamanda buna odaklanalım iyice hem vakit daha güzel çıkıyor hemde birlikte çok daha güzel şeyler buluruz eminim
Maaşallahhh bugün herkes çok pozitif... Allah arttırsın
Bugun bende cok mutluyum az kaldi cok sukur ya atarsa 45baska da yok insbizde whatsup yukledi esim surekli yazisiyoruz ergenler gibi artik o bile cok pozitif sure iyice az aliyor diye hepimiz kurtulucaz askerlik engelinden
nerelerdesin sen yahukızların tavan yapmı moraller allah artırsın bende bugün çok sıkıldım yahu
Kızlar siz ne güzel toparlamışsjnjz kendinizi ben yine bunalımdayım çok sıkılıyorum sanki zaman durdu
sıkılmak yok canım az kaldı 4 ayı geride bıraktık bak. Hem senin yarı şafağın bizden yakın 15-20 gün sonra eşin yanında olacaktı değil mi?Kızlar siz ne güzel toparlamışsjnjz kendinizi ben yine bunalımdayım çok sıkılıyorum sanki zaman durdu
bir buluşamadıkburdayım yahuu
sıkılmak yok canım az kaldı 4 ayı geride bıraktık bak. Hem senin yarı şafağın bizden yakın 15-20 gün sonra eşin yanında olacaktı değil mi?
bir buluşamadıknasıl oldun canım
iyi olmaya gayret ediyorum işte napayım sıkıcı geçiyor malatyaya gitcem işte eşim gelince ama inan gitmek istemiyorum yine aynı sıkıntıları yaşamaktan korkuyorum bide orda hiç ark.yok çok sıkılıyorum hep eşime bağlıyım hergün kv lere gidiyoduk offfff kabus yaaa nefes alamıyorum düşündükçe çok mutsuzum ben orda ya ben evlenince çok mutlu olcam sanırdım hep ama yok
kızların tavan yapmı moraller allah artırsın bende bugün çok sıkıldım yahu
Canım iyi tarafından bak evinde olacaksın eşin yanında olacakiyi olmaya gayret ediyorum işte napayım sıkıcı geçiyor malatyaya gitcem işte eşim gelince ama inan gitmek istemiyorum yine aynı sıkıntıları yaşamaktan korkuyorum bide orda hiç ark.yok çok sıkılıyorum hep eşime bağlıyım hergün kv lere gidiyoduk offfff kabus yaaa nefes alamıyorum düşündükçe çok mutsuzum ben orda ya ben evlenince çok mutlu olcam sanırdım hep ama yok
Canım iyi tarafından bak evinde olacaksın eşin yanında olacakVe bir şekilde çevre edinmeye bak bence. Büyük ihtimalle bir süre daha oradasınızdır. Eşinin okuldan arkadaşlarıyla falan görüşseniz mesela.hem senin canın bu kadar sıkılmaz hem o şekilde bir çevreniz olunca belki eşin ailesine o kadar takılıp kalmaz. Belki onu o tarafa yönlendiren bir sebepte yapacak başka birşeyin olmamasıdır. Birde bu şekilde yorma kendini. ve daha evliliklerimiz çok yeni bizim bile 2 yılda o kadar çok şey değişmiş ki mesela. Oturacak yavaş yavaş inan. Eşin de farkına varacak. Ama bu süreçte biraz sabır istiyor sanırım Evliliğinizi etkilemesin bu durumlar üzme kendini
canım ya cok daraltıyorsun içini, yine mutlu olursun ınsallah hep dua et ..
neoldu canım anlat azcık rahatlarsın dök kendini
yaaaa o ne güzel şafak öylee28 gün, Allah'ım o günler yakın gelecek İnşallah... Gelecek di mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?