352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ya aramak istese tuvalete girer yine arar rahatlarına böyle geliyo benim eşim gündüz koğuşçusu günde 3 kez falan konuşuyoruz seninikinin görevi ne

sıkılmak yok canım az kaldı 4 ayı geride bıraktık bak. Hem senin yarı şafağın bizden yakın 15-20 gün sonra eşin yanında olacaktı değil mi?

bir buluşamadık nasıl oldun canım

Şafak sıkıştırıyor mu derler öyle işte 4ayı geride bırakan biz değiliz sanki...nasipse ocağın 3ü 4ü gibi gelecek canım eşim o zamana sayıyorum

aynı trıbı ben de atıyordum canım, o orada ayakta konusurken sogukta ben yatagımda yatarak konusuyordum ona ragmn laf edıyordum cok usudum dedıgınde ama sımdı hastalandı bogazı şişti sesi bile çıkmıyor yine konuşamıyoruz anlıcan

ya aramak istese tuvalete girer yine arar rahatlarına böyle geliyo benim eşim gündüz koğuşçusu günde 3 kez falan konuşuyoruz seninikinin görevi ne

Kantinci....aynen dediğin gibi valla canı isteyince bi arkadaşını dikiyo kapıya ordan arıyor...yarın çarşı izni var bakalım bahanesi olacak mı...çok kırgınım ben yaa niye böyle yapıyor ki

Canım benim eşin yanında olacak dahası var mı?bak ben çok kırgınım ama görsem bi dakikada unuturum hepsini....eşinle bir olmaya bak aranıza kimsenin girmesine izin verme gerisi Allah I'n izniyle halledilir zamanla

kendimi okadar yalnız hissediyorum ki orada
durumunu tahmin edebiliyorum canım bende atamam ilk oldu gittim eşimin yanına kimse yok herşey yabancı cehennem gibi geliyordu herşeyi batıyordu resmen oranın. Bir iki ay sonra eşimin arkadaşlarının eşleriyle falan tanıştık. Ev gezmeleri bile öyle rahatlatıyor ki. ikinci dönem gözümde çok farklı bir yer oldu şimdi özlüyorum bile

Şafak sıkıştırıyor mu derler öyle işte 4ayı geride bırakan biz değiliz sanki...nasipse ocağın 3ü 4ü gibi gelecek canım eşim o zamana sayıyorum
Canım senin eşin tanıyabildiğim kadarıyla müsait olsa imkan bulsa arar. Demekki gerçekten ortam bulamıyor. Sıkıldıkça onlara sarıyoruz bizde :) Biz Şafağı sıkıştıralım Bak sen o zamanı düşün canım. Gelip gidince bir aycık kalacak. Sonra hep yanınızda inşallah

ne guzel tatli anilar kalacak bize bazen Yorgan altindan ariyor esim bir saatte Zor anliyorum deli oluyor o yuzden cok konusmamaya basladik

yaa sesini duyamayınca biz kabahatli oluyoruz.. kendisi sessiz konuşuyor telefonu kulağımın içine sokuyorum resmen.. bazen 3 defa tekrarlatıyorum yine de anlamıyorum hı hı diyip geçiştiriyorum napimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…