Eşime kızıyorum canım bi tlf soktu içeri doğru düzgün konuşamaz olduk hele bu ara haftada r2 kez ancak konuşuyoruz bahanemiz de hazır'çok soğuk dışardan arayamıyorum.....benim onunla konuşmaya ihtiyacım var tripliyim şimdi işe yarar mı bilemem ama....
sıkılmak yok canım az kaldı 4 ayı geride bıraktık bak. Hem senin yarı şafağın bizden yakın 15-20 gün sonra eşin yanında olacaktı değil mi?
bir buluşamadıknasıl oldun canım
Eşime kızıyorum canım bi tlf soktu içeri doğru düzgün konuşamaz olduk hele bu ara haftada r2 kez ancak konuşuyoruz bahanemiz de hazır'çok soğuk dışardan arayamıyorum.....benim onunla konuşmaya ihtiyacım var tripliyim şimdi işe yarar mı bilemem ama....
ya aramak istese tuvalete girer yine arar rahatlarına böyle geliyo benim eşim gündüz koğuşçusu günde 3 kez falan konuşuyoruz seninikinin görevi ne
Kantinci....aynen dediğin gibi valla canı isteyince bi arkadaşını dikiyo kapıya ordan arıyor...yarın çarşı izni var bakalım bahanesi olacak mı...çok kırgınım ben yaa niye böyle yapıyor ki
iyi olmaya gayret ediyorum işte napayım sıkıcı geçiyor malatyaya gitcem işte eşim gelince ama inan gitmek istemiyorum yine aynı sıkıntıları yaşamaktan korkuyorum bide orda hiç ark.yok çok sıkılıyorum hep eşime bağlıyım hergün kv lere gidiyoduk offfff kabus yaaa nefes alamıyorum düşündükçe çok mutsuzum ben orda ya ben evlenince çok mutlu olcam sanırdım hep ama yok
kantinciler sürekli açık tutmuyor die biliyorum ya
Kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi geceler... Son 44
durumunu tahmin edebiliyorum canım bende atamam ilk oldu gittim eşimin yanına kimse yok herşey yabancı cehennem gibi geliyordu herşeyi batıyordu resmen oranın. Bir iki ay sonra eşimin arkadaşlarının eşleriyle falan tanıştık. Ev gezmeleri bile öyle rahatlatıyor ki. ikinci dönem gözümde çok farklı bir yer oldu şimdi özlüyorum bilekendimi okadar yalnız hissediyorum ki orada
Şafak sıkıştırıyor mu derler öyle işte 4ayı geride bırakan biz değiliz sanki...nasipse ocağın 3ü 4ü gibi gelecek canım eşim o zamana sayıyorum
Canım senin eşin tanıyabildiğim kadarıyla müsait olsa imkan bulsa arar. Demekki gerçekten ortam bulamıyor. Sıkıldıkça onlara sarıyoruz bizde :) Biz Şafağı sıkıştıralımEşime kızıyorum canım bi tlf soktu içeri doğru düzgün konuşamaz olduk hele bu ara haftada r2 kez ancak konuşuyoruz bahanemiz de hazır'çok soğuk dışardan arayamıyorum.....benim onunla konuşmaya ihtiyacım var tripliyim şimdi işe yarar mı bilemem ama....
ne guzel tatli anilar kalacak bize bazen Yorgan altindan ariyor esim bir saatte Zor anliyorum deli oluyor o yuzden cok konusmamaya basladik
Ben bugün çok mu pozitifim yoksa şafak cidden mi azıcık kalmış bilemedimHUU HUUU şafağı da attırdık
Ben bugün çok mu pozitifim yoksa şafak cidden mi azıcık kalmış bilemedim
Aynen canım hatta ben çarşı izni olarak sayıyorum 3 kerecik kaldıevet canım azıcık kaldı.. ben artık hafta olarak bakıyorum olaya .. 6 hafta kaldı diyorum beni daha çok rahatlatıyor
Aynen canım hatta ben çarşı izni olarak sayıyorum 3 kerecik kaldı
Aynen canım hatta ben çarşı izni olarak sayıyorum 3 kereein cik kaldı
hımm yanlış hatırladım demekki seninde iki hafta diye hatırladım. Sağlık olsun altıda iyinişanlım her hafta sonu çıkıyor o yüzden ben 6 dan saymaya devam edecem
evet canım. Hoş resmiyette öyle gittiğinden beri bayram, ödül derken hemen her hafta çıktıEşin iki haftada bir mi çıkıyordu canım çarşıya
evet canım. Hoş resmiyette öyle gittiğinden beri bayram, ödül derken hemen her hafta çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?