Evet canım iyi oluyor. Bizim içinde :)Ne güzel o zaman...iki hafta uzun bir süre eşin için sıkıcı olurdu
hımm yanlış hatırladım demekki seninde iki hafta diye hatırladım. Sağlık olsun altıda iyi
diğer türlü bir işe yaramadı birde böyle deneyelim. 3gün geçmiş bile sanırım işe yarıyorevet canım buna da şükürbu aralar polyanna mı olduk ne olduk ne güzeliz bizler böyle
diğer türlü bir işe yaramadı birde böyle deneyelim. 3gün geçmiş bile sanırım işe yarıyorgüzeliz biz güzel şafak güzeli
aman maşallah de canım. Onlarda d bir dinginlik var. Eşim "bu şafaktan sonra ben mi yapacam" diyip duruyorbu aralar nişanlımda sakin ya o yüzden daha bi güzelim
aman maşallah de canım. Onlarda d bir dinginlik var. Eşim "bu şafaktan sonra ben mi yapacam" diyip duruyor
az günü kaldı ya belki yapmaz eee ipler senin eline geçiyor yavaş yavaşahh canım maaşalah diyeyim ama ben benim deliyi tanıyorum 45 günü vukuatsız bitireceğimizi hiç sanmıyorum
az günü kaldı ya belki yapmaz eee ipler senin eline geçiyor yavaş yavaş
canım bir düşünsene nişanlım bana burada kök söktürüyor arkadaşları ona diyormuş ki oğlum sen çok kılıbıksın.. hayır o kılıbıksa ben kiminle konuşuyorum
Hatlar karışmış galiba Erkeklerin kılıbık anlayışı farklı canım. Onlar olması gerekeni kılıbık görüyorlar.
Yaşasınn Aralık ayını da yarıladıkkkk
ne aralıktı arkadaş geçmek bilmedi
Sevimsiz bir ay gerçekten, umarım sonu başına benzemez :90:
canım bir düşünsene nişanlım bana burada kök söktürüyor arkadaşları ona diyormuş ki oğlum sen çok kılıbıksın.. hayır o kılıbıksa ben kiminle konuşuyorum
Cnmm 15 degil nerdeyse 1ay gibi gecti zaman dilimi
Cnmm ben bile okurken kahkaha attim duyunca ne yaptin sen burda nisanlina hepimiz sahit olduk anlattiklarindan
Nisacım uzun geçen zamanları düşünmemeye çalışıyoruzİnşallah çok az kaldı, daha da azalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?