352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Hatlar karışmış galiba Erkeklerin kılıbık anlayışı farklı canım. Onlar olması gerekeni kılıbık görüyorlar.

aynen öylee ben burada aaa maço nişanlım var diye sızlanıyorum onlar dalga geçiyormuş kılıbıksın diye.. hayır bu kadar da uçuk fark olmaz ki canım.. kafayı yemek için henüz çok gencim

canım bir düşünsene nişanlım bana burada kök söktürüyor arkadaşları ona diyormuş ki oğlum sen çok kılıbıksın.. hayır o kılıbıksa ben kiminle konuşuyorum

Cnmm ben bile okurken kahkaha attim duyunca ne yaptin sen burda nisanlina hepimiz sahit olduk anlattiklarindan

Cnmm ben bile okurken kahkaha attim duyunca ne yaptin sen burda nisanlina hepimiz sahit olduk anlattiklarindan

bazen cep tlfndan konuştuğumuz için arkadaşlarının takılmalarını duyuyorum ben böyle kim sen mi kılıbıksın , hiç alakan yok yanından geçemezsin diyesim geliyor ama diyemiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…