bu arada kitap göndericem bende ona burdada göndermek isteyenler var bir kaç gündür araştırıyorum bakın bunları buldum :)
buz kapanı-gleen meade
saplantı-jenniderl armentrout
panik-sherlock holmes
ölümcül virüs-tess gerritsen
beyoğlunun en güzel abisi-ahmet ümit
rüyalar-daniela secardoti
bunlar birini içinizde okuyan varmı
bu kitaplar gerilim kitapları :)) sevgilim öyle kitaplardan hoşlandığı için bu seçimleri yaptım nasılllar hanigisinin olacağına dair bi fikrim yok yardımcı olun hatta bilidğiniz yada okuduğunuzz başka kitap varmııı cankızlarımmm
Kız kardeşimin eski erkek arkadaşı da askere gitti, yalnız nereye gittiğini bilmiyoruz sessiz sedasız gitmiş.
Çılgınlığını askerde de korumuş, yatakhane de ağzı iki karış açık ranzalara iki elini koymuş bir resmi profil resmi yapmış..
Nasıl koydu onu hiç anlamadım valla?
Hadi ziyaretine gittiler diyelim?
Yatakhaneye kadar girebileceklerini zannetmiyorum o resmi çekebilmek için? :44:
bu arada kitap göndericem bende ona burdada göndermek isteyenler var bir kaç gündür araştırıyorum bakın bunları buldum :)
buz kapanı-gleen meade
saplantı-jenniderl armentrout
panik-sherlock holmes
ölümcül virüs-tess gerritsen
beyoğlunun en güzel abisi-ahmet ümit
rüyalar-daniela secardoti
bunlar birini içinizde okuyan varmı
bu kitaplar gerilim kitapları :)) sevgilim öyle kitaplardan hoşlandığı için bu seçimleri yaptım nasılllar hanigisinin olacağına dair bi fikrim yok yardımcı olun hatta bilidğiniz yada okuduğunuzz başka kitap varmııı cankızlarımmm
bebde kitap alcam hala dusunyrm ne alsam die arasn istedgn varmi kitap dcm
Canım Ahmet Ümit hayranıyım, bu kitabını okumadım ama alıcam en kısa zamanda, eminim ki bu kitabı da güzeldir
canım benim benim aklımda o var yorumlar çok güzel kitap hakkında :))
canım benim benim aklımda o var yorumlar çok güzel kitap hakkında :))
turu neymissss :)
Ahmet Ümit'in kitaplarının çoğunda Korku- Gerilim türü hakimdir canım
Bu sabah aramış benimkisi ama duymamıştım, Allah'a şükür biraz önce aradı konuştukYemekleri çok iyiymiş, bugün tavuk haşlama, pilav, salata ve tatlı vermişler İnş. bugün tüm askerlerimiz için güzel bir gün olur.
eşimle konuştuğumda yagmur yagınca içeri alıyolarmış öyle demişti zaten bu havada eğitim mi olur ya.
cinayet hikayesinden bahsediyo :))
ayy ne güzelll yaaa bizimkilee sürekli nohut kuru fasulye bilmem ne veriyolar çok üzülüyorumm
onere bilcegnn bi kitap varmi :) her tur olur
ay ne mutluuu sana yaa bizde haftaya hem canli hemde resmni gorucezz :-
bakalım kısmetse bu cuma yanındayız yemin törenine gidiyoruz
2 gün bizimle kalıp pazartesi günü kıbrısa gidicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?