355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

Günaydın canımm. :) Sorma resmen sel gidiyor korkumdan dışarıya çıkamadım ben.

hangi il canım? o ne ya hıc duymadım :S

canım şimdi cuma yemin töreninden sonra yolavoya geçecek 4 hafta eğitim sonrasında kocaeli gölcüğe gidecek orası çıktı ama gemi de yurt dışına falan cıkacak işte kaptan olduğu için savaş gemisine vermişler

7 buçukta servise bindim normalde 1 saat gelinen yerdeyim ama az önce ofise ulaşabildimm... Hemşerimiyiz yoksa seninlee

Evet canım aslında evlenince manisaya yerleştik ama malum eşim askerde olduğundan tekrardan izmirime döndümm :))

tatlım telaşlanma askeriye için böyle bişey olcağını düşünmüyorum yollar falan berbattııı dua edelimde yağmur altında eğitim vermesinler benim sarı hastaneye gidecekti bugün aşı olmaya

Yağmur yağdığında eğitim vermiyorlarmış. O konuda içim rahat ama ne biliyim insan merak ediyor işte

Arkadaşlar erkek arkadaşım da azıcık bir yağmurda hemen içeri aldıklarını söylemişti.
Umarım hala öyledir..
:26:

eşimle konuştuğumda yagmur yagınca içeri alıyolarmış öyle demişti zaten bu havada eğitim mi olur ya.

valla tatlım ben burda okumuştum bi arkadaşımızın askeri hasta olmuştu yağmur altında eğitim gördüğünden :26:

Bugün manisada denetim vardı. Komutanlar gelecek diye yağmurda bekletmesinler sevdiceklerimizi

Eşim eğitim çavuşu olacak ya birde yemin töreninde silahla jimnastik gösteri grubuna seçilmiş bu yüzden fazladan eğitim görüyordu :18:

Arkadaşlar erkek arkadaşım da azıcık bir yağmurda hemen içeri aldıklarını söylemişti.
Umarım hala öyledir..
:26:

eşimle konuştuğumda yagmur yagınca içeri alıyolarmış öyle demişti zaten bu havada eğitim mi olur ya.

Eşim de öyle dedi hemen içeri alıyorlarmış.

Günler günleri kovalıyor kızlar, su gibi geçsin zaman inşallah..
Herşeyin bittiği o gün geldiğin de hepimiz mutluluktan havalara uçalım inş.

sevdicekleri Tekirdağ'da askerlik yapan yarenler :) yemin törenine gidiyor musunuz, gitmeyi düşünüyor musunuz?
Ben gidip gitmemekte çok kararsızım, dağıtım izni de olmayacak. Törende ne kadar süre görüşebiliriz acaba

Çoooookkkk Mutluyyyuuuummmm askerimin sevdiğimin resmini aldım bugün...Dün oraya misafir giden bir arkadaş resimlerini çekmiş herkesin mailine yollamış bana da ulaştı..Çok mutlu bir asker maşallah Askerlik yaramış çok mutlu oldum onu görünce...

ay ne mutluuu sana yaa bizde haftaya hem canli hemde resmni gorucezz :-

Kız kardeşimin eski erkek arkadaşı da askere gitti, yalnız nereye gittiğini bilmiyoruz sessiz sedasız gitmiş.
Çılgınlığını askerde de korumuş, yatakhane de ağzı iki karış açık ranzalara iki elini koymuş bir resmi profil resmi yapmış..
Nasıl koydu onu hiç anlamadım valla?
Hadi ziyaretine gittiler diyelim?
Yatakhaneye kadar girebileceklerini zannetmiyorum o resmi çekebilmek için?
:44:

sevgilimi ziyarete kuzeni gitti bu hafta sonu elimde 10 taneye yakın resmi var whatsaap tan gönderdi bana :)))) aşkım benimm kamuflajları çok yakışmış kusura bakmayın ama en yakışıklı asker benim askerim :))) çok özlemiştim ama resmini görünce ne kadar çok özlediğimi daha iyi anladım.. biraz zayıflamış sanki saç ve sakalsız ilk kez gördüm :)) çok seviyorum kızlar yaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…