355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

günaydın kızlar.. yorumlarınızı okuyorum hala haber alamayanlar var askerinden kıbrısda olanlar dahada bi zor uzun dönem olsada kendimi bi yönden şanslı hissediyorum sürekli konuşuyoruz ve msjlaşıyoruz bulduğu herfırsatta msj atıyo ve arıyo Allah razı olsun. bizimkilerin daha usta birlikleri belli olmadı heyecanım tavan yaptı inanınnn :26:

Kilar aksam 7 den sabah 7 ye Turk telekom ucretsizmis. Acaba bu sekilde kibristaki ankesorlu telefonlari da arayabilirmiyiz bilgisi olan var mi?

kızlar benim şafagımda hatamı var acaba deammmmmmmmmmmmmmmmm

Deam benim şafağım 139 canım. listeye ekleyebilirmisin?

Askerim kıbrısa akşam gitti ve haber alamıyorum iletişim sorunu aşırı olan bıyere yolladık Allah bızlere cok sabır versın ne dıyımm..

Gökcecimm hadddi artıkkk az kaldıı sende tamamen yaren olacaksın :13:

Ne mutlu sana cnm bız kıbrıs beklıyenlerı bıraz zor rahat konuşuruz gibime geliyor.

dexsalgın dogru gidiyor dıe biliyorum altaki etiket..

tamam emine ekliyorum senide

Son düzenleme:
evet canım.benım kayınvalide ole yapıyordu.ama bızım telefonlar sabit hat.ankesorlu deıl.sanada orda calınca cevap verelebılen bı ankesorlu falan varsa oranın numarasını versın bellı saatlerde orda bulunsun sende evden ararsın baya ıyı oluyor
Kilar aksam 7 den sabah 7 ye Turk telekom ucretsizmis. Acaba bu sekilde kibristaki ankesorlu telefonlari da arayabilirmiyiz bilgisi olan var mi?

KIZLAR eşim aradı şimdi. Henüz yerleşmemişler misafir evindelermiş. Girne'ye gidecekti o. Yerlerine çok iyi diyorlarmış. Bir an evvel yerleşirler inşallah.

yani canım biz burdakı sabit ev hattımızdan ordaki santrali arıyoruz.ankesorlu telefonu aramıyoruz onu dıyorum.sendekı evdekı hattından ankesroluyu arayabılıyormsun bılmıyorum varsa ole bı ankesorlu ararsın yani
Bizim telefonlar sabit hat ankesorlu degil demissin. Ankesorluden kibris araniyor mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…