Bende bugün gönderdim kitabımıDoğum gününe kadar orada olacak birde mektup yazdım. Mektup yazdığımı söyledim sadece kitap sürpriz olacak inş. benimkide beğenir.
Biigün daha yaklaştık kızçeler .... Allah sabır versin hepimize
şafak:57 sinop'a slm yola devam
hahahah neyse bn rahatım bizimki gözünün ucuyla bile bakmaz o konuda derdim yok
amin cnm amin valla öyle hayat çok boşmuş vakit geçiremiyorum evde bide en kötüsüde bende gece gündüz birbirine girdi bazen günleri bile ya önden gidiyorum ya geriden
sevdiklerini gönderen arkadaşlar hepinizi Allah kavuştursun bi benim ki izin kullanmış zaten :)
şafak:57 sinop'a slm yola devam
haticecim vallahi öyle gozukyor :))
ohhh yakışırrrrrrrrrrr
Bebeğim 147 mi saydığım safagi bi daha saymam dedim ya çarşambaya kadar hergün 143 bana:)
Biigün daha yaklaştık kızçeler .... Allah sabır versin hepimize
Bebeğim 147 mi saydığım safagi bi daha saymam dedim ya çarşambaya kadar hergün 143 bana:)
tamam yaparımama bana olacak şafagı askerın gıdınce soyle
aynen cnm tarihi bile unutuyorum ya tv deki programları ezberledim artık
valla bende öyle ama dizileri sor hepsini bilirim dizi kolik oldum
ben tv hıc ızlemıyorum
evde hergün boş boş oturmaktansa insan izliyo valla mecburen ama artık onlarda sarmıyo sıkıldım
Anlaşalım 143den fazla söylemem :)tamam yaparımama bana olacak şafagı askerın gıdınce soyle
Anlaşalım 143den fazla söylemem :)
hahahah 143 de kaldı suanda değiştirdm bebgm :13:
valla bende öyle ama dizileri sor hepsini bilirim dizi kolik oldum
ben tv hıc ızlemıyorum
beni ordanda aramıyolar bebeğim arayan hiiiiiiçççç kimse yok vallaiş iş bankalardan arıolar kıl oluyorumne alaka abi grafikerim ben dıcem en sonunda
bende izliyorum hepsini hangisi denk gelirse ona bakıyorum burada dolanıyorum ps oynuyorum bide savaş oyunları tam stres atmalık oluyor aksam 6 7 gibi arkadaşlarımın geneli işten cıkıyor onlarla görüşüyorum böylelikle gün bitmiş oluyor
selamm gençliikk nabersinizzz
askerlerinizi gördünüz ne güzeellll darısı göremeyenlerin başınaaa
selamm gençliikk nabersinizzz
askerlerinizi gördünüz ne güzeellll darısı göremeyenlerin başınaaa
beni ordanda aramıyolar bebeğim arayan hiiiiiiçççç kimse yok valla
ben akşamları kursa gidiyorum saat 7 de başlıyo 9 da bitiyo o saatten sonra çıkamıyorumda dışarı anca haftasonu çıkabilirsem arkadaşlarımın geneli çalışıyo o yüzden hep ev hep ev
hoşgeldin tatlım iç güveysinden hallice işte sen nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?