ee gidemedim o zaten acemi gelemiyo ben samsundayım o bilecikte bukadar özlediğimi hatırlamıyorum. çok görmek istiyorum ama gördüken sonra gittiği anlar çok kötü oluyo kendimi uzun zaman toparlıyamıyorum o yüzden açıkçası görmek için çok kasmıyorum kendimi. yanlışmı yapıyorum
ömerle konuştum
telini sokabilmiş ama şarj etme işini nasıl yapacağım onu düşünüyorum diyor biz ona 5 6 sarj etmelik depolama aleti almıştık onu almışlar bizimkindede s3 var malum hemen bitiveriyor şarjı :26: :26:
birliğine teslim olmuş bugün 15 gün eğitim varmış sonra sınır karakollarına dağıtılacaklarmış çok ıssız burası toplam 40 kişiyiz ve sinirlerim bozuk dedi :26: :26:
günaydın kızlar :) nasılsınız keyfler iyidir umarım.. hepinizi seviyroum iyiki varsınız
kızlar merhabalaaaruzun zamandır giremiyorum nasılsınız erkek arkadaşım telsiz ve telefon işletmeni olmuş o ne oluyor bilen var mı?? :44:
birgün daha yaklaştık ne mutlu bizlere kızçelerim
tatlım bizim şafak 136
hosgeldın canımm.santraldemi calısıcak acaba bilemedim şimdi :S
kızlar merhabalaaaruzun zamandır giremiyorum nasılsınız erkek arkadaşım telsiz ve telefon işletmeni olmuş o ne oluyor bilen var mı?? :44:
santraldir sanırım canım mesleği neydi ki?
bnde bilemedim tatlım yaaa oda anlamamış daha sonra anlatacaklarmış senn askerinin belli mi
canım benım bıtmesın 26 gun kaldı bızde santraldeyız ondan sordum.ole olursa senı daha rahat arar
ayy ne mutlu sana Allahın izniyle az kalmış kavuşmanıza ne güzel çok sevindim senin adına tatlımumarım santraldir o zmn yaaa çok mutlu olurum
bilgisayar bölümü bitirdi sonra işletmeye devam etti yani işletme mezunu tatlım. umarım santraldir rahat olur herhalde senin askerinin belli mi
yok canım benim ki daha yolda uçağa yeni bindi:2::2:
ne güzel görmüşsün tatlım bn göremedim ikiside aynı yer olunca gelmedi banada uzak die gitmedim umarım onada iyi bölümler çıkar. mesleği ne
benımkı smdı facebooktaki profil resmini degistrdi.yıllardır hep kendi fotograflarımız dururdu ondada bende de.smdı kendı fotografını koydu.nıe dıe sordum kendi istediğimi koyum dedim dedi.beni mi deniyor ya uf aglıcam smdı.bende evet askım cok yakısıklısın fotograf cok guzel.hep bızımkıler dururdu ondan bi sasrdım dedim kapadım konuyu.acayıp uzgunum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?