alışırsın canım zamanla kabullenirsin biraz daha rahatlarsınzamanla alısıcam ama daha cok yenı oldugumdan cok cok zorr gelıyo gecmıyo gunler zaman adeta durdu :2:
ne güzel darısı bana inşallah:)calisiyorum memurum canim
ah canım kıyamam ya denk getirrler öyle ben de 2 dk telefonu bıraksam arar mutlaka canını sıkma düzelir aranız çok hassas oluyorlar sanırım erkekler askerdeyken ya amaaanBaya sayfa olmuş kızlar burada
Ben eşimden fırça yedim yaa
Arkadaşımın kınası vardı bugün. Şimdi geldim eve. Saat 21 gibi aradı. Kınadayım dedim. Ne zaman çıkacasın dedi daha kına bile yakılmadı dedim. 1 saati bulur dedim. Bana trip attı. Bu saate niye kalıyorsun. İyi kapatıyorum ben sen eğlen oradaDedim aşkolsun 1 aydır hiç bir kere bile akşam çıktım mı çıkmadım. Üstüne de kınası yani arkadaşımın ne yapabilirim :S
Bir de nasıl oluyorsa bir şekilde telefonum kapalı olsa mutlaka o zamanda arıyor:S Bugün şarjım bitti bi 15-20 dakika kapalı kaldı telefonum. O zaman aramış. Bir arıyorum telefon kapalı. Bir arıyorum saat kaç olmuş kınada. Keşke hiç aramasaydım filan dedi
Offf offff offff.
Bir de 40 kişilik yerde 70 kişilerdi. Şimdi oraya 80 kişi daha getirmişler. Manyak mı bunlar :S Koğuşlarda 5 kişilik yer bulduk oraya geçtik, yorganla uyuyacağız bu gece dedi :S Meğersem öncesinde üstlerine hiçbirşey almadan öylece yatıyorlarmış :S:S
Tam bir saçmalık bu askerlik.
İnşallah haticem ya.bi gelsinde.ben size duyurcam tüm haberlerimi burdannn .)
mervecim bizde uzun dönem yaptık hemde parasızbende dıyorum kı okdar çile çektik bari para alsaydı.bize bi yararı olurdu en azından işte herkes kendi durumundan yakınır napcaksın bu işler böyle.ama inan zaman öyle ya da böyle geçiyor.biz okadar sıkıntı ıcınde bıtırıyorsak sizde Allahın ıznıyle bıtıreceksınız.sabır iste Allahtan sadece
bu gece bitmedi harbiden yaaa.herkesler çıldırmış durumda
'' birini çok uzaktayken bile, yüreğinde taşıyabilmek '' işte bizimkide o misal... İnsanlar dibindeki adamı yüreginden siler unutur.biz uzakken yollarını bekleriz bir tek gülüşü için telefonda kırk takla atarız
haticem sayfam http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...uzsonra-nisandugunbebek-gtgtgt-mutlu-son.html arada gelin bana fikirler verin .))
canım şimdi bile öyle değil miyiz birimizin keyfi olsa birimizin olmuyor birbirimizle moral buluyoruz keyfimiz yerine geliyor bir süre sonra o zmanla da öyle olacaktır şafağın sıkıştırdığı yerde biz rahatlatacağız birbirimizi 50 leri görelim bi yeter ki şimdiden onun tasasını çekme:13::13::13::13:
Baya sayfa olmuş kızlar burada
Arkadaşımın kınası vardı bugün. Şimdi geldim eve. Saat 21 gibi aradı. Kınadayım dedim. Ne zaman çıkacasın dedi daha kına bile yakılmadı dedim. 1 saati bulur dedim. Bana trip attı. Bu saate niye kalıyorsun. İyi kapatıyorum ben sen eğlen oradaDedim aşkolsun 1 aydır hiç bir kere bile akşam çıktım mı çıkmadım. Üstüne de kınası yani arkadaşımın ne yapabilirim :S
Bir de nasıl oluyorsa bir şekilde telefonum kapalı olsa mutlaka o zamanda arıyor:S Bugün şarjım bitti bi 15-20 dakika kapalı kaldı telefonum. O zaman aramış. Bir arıyorum telefon kapalı. Bir arıyorum saat kaç olmuş kınada. Keşke hiç aramasaydım filan dedi
Offf offff offff.
Bir de 40 kişilik yerde 70 kişilerdi. Şimdi oraya 80 kişi daha getirmişler. Manyak mı bunlar :S Koğuşlarda 5 kişilik yer bulduk oraya geçtik, yorganla uyuyacağız bu gece dedi :S Meğersem öncesinde üstlerine hiçbirşey almadan öylece yatıyorlarmış :S:S
canım öylede ne bileyim askerinin gelmesine az kalan tüm yarenler aynı şeyi söylüyor.. şafak sıkıştırıyor diyee bi tırsmadım değil yaniiamaaannnnnn bu şafakta atmadı gitti beee ne geçmek bilmez geceymiş puuffff komutan nerede bu arada içtimaya son 10 dk
şafak sayısını hep böyle az gördüğüm yarenler ( size göre dayanılmaz olabilir evet ama bizim için 50 ler harika bi şafak şuan için) hep aynı şeyi söylüyolar artık dayanamıyorum şafak çok sıkıştırıyor falan diye sanırım tahammül kalmıyor özlem hasret son safhada korkuyorum açıkcası bende mi son 50ler de böyle olucam diye.. 352 lere bakıyorum mesela çoğu aynı tahammülleri kalmamış neşeleri yok eskisi gibi acaba bizde mi öyle olcaz kızlar:26:
alışırsın canım zamanla kabullenirsin biraz daha rahatlarsın
ne güzel darısı bana inşallah:)
ah canım kıyamam ya denk getirrler öyle ben de 2 dk telefonu bıraksam arar mutlaka canını sıkma düzelir aranız çok hassas oluyorlar sanırım erkekler askerdeyken ya amaaan
o nasıl işmiş canım ya nerede asker kıbrıs da mı senin ki de hep söylüyorum hem zorla alıyorlar askere hemde sıkıntı çektiriyorlar iyi bakmıyorlar nasıl bi mantıksa
bizde öyle dıyoruz hayırlısı olsun hepımızın hkkında
şafak sayısını hep böyle az gördüğüm yarenler ( size göre dayanılmaz olabilir evet ama bizim için 50 ler harika bi şafak şuan için) hep aynı şeyi söylüyolar artık dayanamıyorum şafak çok sıkıştırıyor falan diye sanırım tahammül kalmıyor özlem hasret son safhada korkuyorum açıkcası bende mi son 50ler de böyle olucam diye.. 352 lere bakıyorum mesela çoğu aynı tahammülleri kalmamış neşeleri yok eskisi gibi acaba bizde mi öyle olcaz kızlar:26:
Baya sayfa olmuş kızlar burada
Offf offff offff.
işletme 3. sınıf canım.bakalım bu hafta baya calısmayı dusunyorum umarım dusunmekle kalmamm .))
AÖF değil mi ben de çalışayım diyorum. Ben de ilahiyat okuyorum. Benim ki biraz hobi gibi. Ama yine de başladık uzamasın geçeyim istiyorum. Bu hafta AÖF haftası artık. Çalışalım beraber
Ben de kayıt yaptırmıştım ona. Baya oluyor ama dönmediler. Size çıkar inşallah
Evet Kıbrısta benimki. Girnede bekliyor şu anda. Daha yeri de belli değil. Nereye gidecek ne iş yapacak belli değil.
Bir de o bana Manisaya gel demişti acemide. Ben de daha 2 hafta oldu. Şimdi gitmeyeyim. Sonra daha çok görmeyeceğim dedim. Sonraki haftada zaten yemin törenine gideceğim 4 gün sonra şimdi bir daha gitmeyeyim dedim. Ona takmış yaa( O kadar gel dedim gelmedin Manisaya diyor. Askerlik bitene kadar söyleyecek herhalde. Naıl gönlünü alacağım
canım şimdi bile öyle değil miyiz birimizin keyfi olsa birimizin olmuyor birbirimizle moral buluyoruz keyfimiz yerine geliyor bir süre sonra o zmanla da öyle olacaktır şafağın sıkıştırdığı yerde biz rahatlatacağız birbirimizi 50 leri görelim bi yeter ki şimdiden onun tasasını çekme:13::13::13::13:
ay yapmayın kızlar o kadarda hazırladım kendimi gece olsunda bi an önce filmi izleyeyim falan diyeee heveslenmiştim çok mu kötü dersiniizz :18::26:
Birşey olunca koşa koşa buraya geliyorum anlatmaya. Başkası anlamıyor hakikatenİyi ki varsınız kızlar :))
Evet Kıbrısta benimki. Girnede bekliyor şu anda. Daha yeri de belli değil. Nereye gidecek ne iş yapacak belli değil.
Bir de o bana Manisaya gel demişti acemide. Ben de daha 2 hafta oldu. Şimdi gitmeyeyim. Sonra daha çok görmeyeceğim dedim. Sonraki haftada zaten yemin törenine gideceğim 4 gün sonra şimdi bir daha gitmeyeyim dedim. Ona takmış yaa( O kadar gel dedim gelmedin Manisaya diyor. Askerlik bitene kadar söyleyecek herhalde. Naıl gönlünü alacağım
Ya ıste amaç bu zaten bebeğim demi orada azıcık yüzleri gülsün yeter bende atkıyi bitirebilirsem gönderecem bisseyler :)
yok canım yok.neşem var benım allaha sukur.benm nesem onunla aram bozuk olursa gıdıyor okadar.yoksa safak sıkıstryor sıkıstrmaz mı ama bu ne demek? cok ama cok az kaldı demekkk.bu heyecanı ben hayatımda bır kez daha yasayamıcam ne de olsa dimi.mutlu olmak lazım
komutan doğum günü pastası yiyo yetişir herhalde şafak attırmaaya
yok benımkı hobi deıl tum karıyerım buna baglı dıyormusumbu bıtınce sanki bsy olcakmıs gıbı ıste ama yapcak baska bsy yok.. tamam bu hafta btırmem lazm hepsını nasıl olcaksa.tonla konu var :S
ınsallah donerler ya.bız cok ıstemıstık ama askere gttı.cok dua ettım o gelene kdar devam etsın dıe.bugunde yaptrdım.orayada not dustum cok ıstıyoruz okdar bekledık dıe
Çıkmış sorulara çalışıyorsun di mi hep oradan soruyorlar. Bir de her şıktan aynı sayıda oluyor. Yani 20 soru ise A B C D E hepsinden 4 cevap oluyor. Ben 1 senesini verdim bu 2. senem ama baya işe yarıyor bunlar.
Emin ol çok mutlu oluyorlar, sürpriz yap söyleme askeriyeyi ara oradan öğren herşeyi bebeğimÇok güzel oluyor El emeği çok daha mutlu eder kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?