355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

zamanla alısıcam ama daha cok yenı oldugumdan cok cok zorr gelıyo gecmıyo gunler zaman adeta durdu :2:
alışırsın canım zamanla kabullenirsin biraz daha rahatlarsın
calisiyorum memurum canim
ne güzel darısı bana inşallah:)
ah canım kıyamam ya denk getirrler öyle ben de 2 dk telefonu bıraksam arar mutlaka canını sıkma düzelir aranız çok hassas oluyorlar sanırım erkekler askerdeyken ya amaaan
o nasıl işmiş canım ya nerede asker kıbrıs da mı senin ki de hep söylüyorum hem zorla alıyorlar askere hemde sıkıntı çektiriyorlar iyi bakmıyorlar nasıl bi mantıksa

canm valla zor ya para bıyere kadar özlem okadar cok oluyo kı ama işte rahat oldugunu dşnünce biraz da olsa rahatlıyorum memur gibi 9 5 askerlik

canım öylede ne bileyim askerinin gelmesine az kalan tüm yarenler aynı şeyi söylüyor.. şafak sıkıştırıyor diyee bi tırsmadım değil yanii amaaannnnnn bu şafakta atmadı gitti beee ne geçmek bilmez geceymiş puuffff komutan nerede bu arada içtimaya son 10 dk

canım bızımkıler hıssedıyor bence.bende ne zmn kırk ylın bası bsy yapsam bı yre gıtsem arar.duymadıgım zaman merk eder.hepsı boyle.oda smdı aramıs bulamamıs falan ya ondan oyle ypıyodur.sıkma canını.bır dahakı arayısında sakın ve guzelce tekrar anlat kendını al gonlunu.hem sende kırk ylın bası kınaya gıdıyorsun kafan dagılıyor.telefonum kapanmıs haberım yoktu de ben senı merakta bırakmak ıstermıyım de.oda senı anlıcaktır emınım..

askerlık başa bela ya.hic dusunmuyorlar askerlerı nerde yatar ne ıcerler.vallahi oraya saglam gıden adam sakat gelır okdar dıyom

komutan doğum günü pastası yiyo yetişir herhalde şafak attırmaaya

yok canım yok.neşem var benım allaha sukur.benm nesem onunla aram bozuk olursa gıdıyor okadar.yoksa safak sıkıstryor sıkıstrmaz mı ama bu ne demek? cok ama cok az kaldı demekkk.bu heyecanı ben hayatımda bır kez daha yasayamıcam ne de olsa dimi.mutlu olmak lazım

Evet Kıbrısta benimki. Girnede bekliyor şu anda. Daha yeri de belli değil. Nereye gidecek ne iş yapacak belli değil.

Bir de o bana Manisaya gel demişti acemide. Ben de daha 2 hafta oldu. Şimdi gitmeyeyim. Sonra daha çok görmeyeceğim dedim. Sonraki haftada zaten yemin törenine gideceğim 4 gün sonra şimdi bir daha gitmeyeyim dedim. Ona takmış yaa ( O kadar gel dedim gelmedin Manisaya diyor. Askerlik bitene kadar söyleyecek herhalde. Naıl gönlünü alacağım

bizde öyle dıyoruz hayırlısı olsun hepımızın hkkında

amin cnm amin :)

herkes farklı atlatır bebeğim bu evreyi ben çok ta sabırlı bi insan olmadıım için sanırım bu kadar çabuk etkiledi şimdiden düşünme bunları bana görede gizemin şafağı harika bi şafak mesela çünkü hepimiz aynı durumdayız aslında bi an önce gelsinler istiyoruz özlem hasret ve üzerine hayatın getirdii sorunlar biraz yorabiliyo ama yanında sevdiklerin oldukça neşeli olursun yine herzaman ki gibi

katılıyorum sana bebeğim tam bi saçmalık madem askee gidiyolar vatani görev diye tmm kabul ama bari doğru düzgün şeyler yaptırsalar ve yapsalar bunların ki askerlik değil artık başka birşey
sıkma canını tatlım şu an o da sıkıntıda alışma evresinde tıpkı sizin gibi acemilkten ustalıa geçince oluyo böle bi evre merak etme biraz zaman geçsin daha ılımlı olur
aaayyyy o konuda bende muzdaribim benimkininde zamanlaması mükemmel ne zaman tam evden çıkıyorum yada yemek yicek falan olsam hissediyomudur nedir arıyo zamanlaman mükemmel diyorum bende herseferinde gülüyo

yok benımkı hobi deıl tum karıyerım buna baglı dıyormusum bu bıtınce sanki bsy olcakmıs gıbı ıste ama yapcak baska bsy yok.. tamam bu hafta btırmem lazm hepsını nasıl olcaksa.tonla konu var :S

ınsallah donerler ya.bız cok ıstemıstık ama askere gttı.cok dua ettım o gelene kdar devam etsın dıe.bugunde yaptrdım.orayada not dustum cok ıstıyoruz okdar bekledık dıe

kafayı takacak birşeyler buluyorlar sanırım bugün benmki de öyleydi takmış kafasına birşeyleri onun muhabbetini yapıyo çok zormuş ya onları idare edecez bi taraftan özlem yoklukları çok zormuş gerçekten alırsın gönlünü canım huyuna git en iyi sen bilirsin zaten nasıl yumuşatacağını düzeltirsiniz takma fazla kafana çocuk gibilr çock

Birşey olunca koşa koşa buraya geliyorum anlatmaya. Başkası anlamıyor hakikaten İyi ki varsınız kızlar :))

ay yapmayın kızlar o kadarda hazırladım kendimi gece olsunda bi an önce filmi izleyeyim falan diyeee heveslenmiştim çok mu kötü dersiniizz :18::26:

Kızlar ben dizi bile izleyemiyorum. Sarılan falan çiftler görüyorum. Bildiğiniz kötü oluyorum Özlüyorum resmen kocamı.

ozmn kıbsıra kesın gıtmelısın.senı gorunce zaten dayanamaz.dersin cok gelmek ıstedım manısayada ama böle böle.kbırıs hem daha uzak bır yer.oraya gıdersen cok sevınır.gıt suprız yap onada

Ya ıste amaç bu zaten bebeğim demi orada azıcık yüzleri gülsün yeter bende atkıyi bitirebilirsem gönderecem bisseyler :)

Emin ol çok mutlu oluyorlar, sürpriz yap söyleme askeriyeyi ara oradan öğren herşeyi bebeğim Çok güzel oluyor El emeği çok daha mutlu eder kesin

Allaha bin şükür tatlım baksana seninki bitmiş neredeysee ahh ahh bizde o günleri görürüz inş baak şafak sıfırlanınca burayı unutmak yok hee hadi tamam 1 2 gün sevdiceğinle hasret gider ama sonra hemen gel bak bekliyoruuzz

komutan doğum günü pastası yiyo yetişir herhalde şafak attırmaaya

ooo komutanıımmm komutaanııımmmm komutan duymuyo kız bahar koş gel kız yeme pasta masta kilo alcan sonra tombiş yaren olmayalımm filinta gibi olalım askerlerimiz içinn attır bakalım şafacıklarııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…