355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

bn teldeyiiimm

geldim tekrar hehehe eee kızlar konu açalım da konuşalım askerlerımzn geldıgı gun veya o hafta ozeel planlarınz varmıı yda dsusundgnz ????

bnm planım az önce yazdığım canım işte sizin war mı??bizim özelimiz o gün olcak bnde hawa soguk oldugu için başka bişi bulamadım:26:

geldim tekrar hehehe eee kızlar konu açalım da konuşalım askerlerımzn geldıgı gun veya o hafta ozeel planlarınz varmıı yda dsusundgnz ????

Biz valla doğruca eve geliriz herhalde O haftasonu evde geçer. Geçen geldiğinde de akşama doğru dışarı çıktık. Sahilde filan gezindik biraz. Öyle özel birşey yapmadık.

Sonra da 5-6 günlüğüne memlekete gideriz Hatay'a. Ailesi ile de görüşmesi için. Ben diyorum ki onu kandırayım da sonrasında bir gap turu filan yapalım. hazır oraya kadar gitmişiz. Tam da mevsimi.

bnm planım az önce yazdığım canım işte sizin war mı??bizim özelimiz o gün olcak bnde hawa soguk oldugu için başka bişi bulamadım:26:

ewet plan yapınca bizimde olmuyo cnm haklısın hayırlısı olsun bakalım

off yaa bide bugün iş teklifi geldi sinir oldum tam gelme zamanında wakit geçircez ne güzel artk bakalım ...yılbaşından sonraymış umarım biz hasret giderdikten sonra hayırlısı ise olsun....:

istersin olmaz istemezsn olur demi ya çok zamansız oluyo bu iş teklifleri.bende hamileyken öle bi teklif almıştım ama hamile olunca kabul edememiştim umarım istediğin bi zamanda olur cnm

yıpratma kendinide bebişide canım lütfeen bak anlar oda huysuzlanır iki bebek war sende şimdi eşinde bebekleşmiştr artk üzme kendini

ayyy hiç sorma valla bi koca bebeğim bide küçük bebğim var

terhis olduğunda onu almaya kayseriye gitcem 1 günde orda kalcaz biraz başbaşa olalım diye.burda aileler var malum ewli de olsan rahat bırakmıyolar.

hep uludaga cıkalım dıoduk 5 yıldır cıkıcaz.)) ızmırde kar olmayınca cok gormek ıstıyordu ondan .)

ewt canım yaa aksi oluyo hep işte bide plan işi aklındaki diil hakkındaki oluyo biz 2. iznimayıs demiştk martta bn doğum günüme çıktı geldi misal onca plan puufffondan sonrada 6 ayy ayrı kalmıştııkerkeklerin hepsi bebek yaaa
umarım gönlümüze göre olur canım bakalım...
evlilerde rahat yok deseneee

ay tatlım evlilere hiç rahat yok aileler bi yandan eş dost bi yandan gelen giden sayısı belli olmuyo valla düşüncesizinsanlar işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…