benimki soruyo ne yapıyorsun nasıl vakit geçiriyorsun diy kk ya takılıyorum herkes asker bekliyo benm gibi hepsi düşün artık diyorum yok düşünemiyorum diyo
benimki soruyo ne yapıyorsun nasıl vakit geçiriyorsun diy kk ya takılıyorum herkes asker bekliyo benm gibi hepsi düşün artık diyorum yok düşünemiyorum diyo
bende esen canım görüdüğü üzre kullanıcı adımdanhadi yaaaaa tatlım sıkma canını o gelince bol bol konuşursunuz bunları düşün bak artık son demleri son bi gayret bırakma kendini bu kadar son günler ya artık nöbet yazmamaları normal diye biliyorum ben hele son bi kaç günde askerler kendini biraz toplasın diye hiçbişey yaptırmıyolar
bende hem seni hemde diğer kızları tanıdııma çok memnunum bu arada benim adım gizem :)
aynen bende öyle diyorum geldiğimde o yazdıklarını tek tek okuyacağım diyobenimki soruyo ne yapıyorsun nasıl vakit geçiriyorsun diy kk ya takılıyorum herkes asker bekliyo benm gibi hepsi düşün artık diyorum yok düşünemiyorum diyo
bende memnun oldum cnmbende esen canım görüdüğü üzre kullanıcı adımdan
alışır mı bilemiyorumkoptum yaaazamanla alısır dusunurr
hahaaaaaaaaa neden öle dio kiiii
hadi yaaaaa tatlım sıkma canını o gelince bol bol konuşursunuz bunları düşün bak artık son demleri son bi gayret bırakma kendini bu kadar son günler ya artık nöbet yazmamaları normal diye biliyorum ben hele son bi kaç günde askerler kendini biraz toplasın diye hiçbişey yaptırmıyolar
bende hem seni hemde diğer kızları tanıdııma çok memnunum bu arada benim adım gizem :)
biraz daha sabret sık dişini canım geçiyor bu günler bak bitiyor moralini bozma sonuna geldn
sevindim ben olmadıma canım..ya biletini falan ayartmış demişte böle böle komutanım arayın sorun hatta komutanı ayırtmış ama herif başkasına kızınca sinirini bundan çıkarmış yaa ..hadi sabah çıksa benm karşılama işim sıkıntı off...arayamicak canım zaten 2 3 gündür bnde konuşamıyordm dün izmire olaya gtmişler arayamamış bugünde fırsat bulmuş konuştk ama keyfim kaçtı ded,klerine...yok ecrınım sen deılsın tabıkıııdee.1 ay oncesıne gıt kım oldugunu anlarsın
oyy kıyamam sana ya ben.cocuk bıletını almıstır o bıcım ıs o ya oyle.son dkka yaptıklarına bakcok uzuldum suann.arayamıcakmıymıs senı? kız ben 2 gundur konusmuom aramasını dert etme ypcak bsy yk.4 gun snra gelıcek ole dusun artk :S
aynen kademe atlıyorlarr .))
üzüldüm canım. beklentilerin yıkılması tabiki üzer insanı ama ne kaldı ki tatlım bak ne kadar zaman dayanmışsınız, geride bırakmışsınız. bu da geçecek hem de hemencik geçecek5 kerecik daha yatıp kalktım mı hoopp tamamdır rahatlat kendini yavrum
aynen bende öyle diyorum geldiğimde o yazdıklarını tek tek okuyacağım diyo
bu topik i baştan sona okumaya dayanamaz bence kafayı yemiş bunlar der
yaa kıllına yaptı o komutan yaa canım onlar yüzünden biz yanıyoruz yaa diğerleri nöbetten kaçmak için ölüyolar resmen bnmkide tutmak için kendini yerden yere vuruo ama bize inat olcak yaa...
ewt tek tesellim o zaten canım biri bitio biri başlıo sıkıntıların yaa
sevindim ben olmadıma canım..ya biletini falan ayartmış demişte böle böle komutanım arayın sorun hatta komutanı ayırtmış ama herif başkasına kızınca sinirini bundan çıkarmış yaa ..hadi sabah çıksa benm karşılama işim sıkıntı off...arayamicak canım zaten 2 3 gündür bnde konuşamıyordm dün izmire olaya gtmişler arayamamış bugünde fırsat bulmuş konuştk ama keyfim kaçtı ded,klerine...
aynen canım yaa hayır son günlere yaklaştıkca bişiler bizi buluyo kuzum orda çıldırmış yaa aklımda sen olmasan 2 3 kişiye dalacam dio..haklıda başkası yüzünden hep bizim başımız yandı şimdiye kadar şimdide öle yaa offf
alışır mı bilemiyorum
hepimiz asker yareniyiz eftikliyiz
halimizden anlamayan herkes diyebilirhangi cılgınnn bıze o kelımeyı dıyebılır kışşş
hadi yaaa kötü olmuş cnm ama hemen bırakma öle kendini az daha sabır bak 5 güncüünüz kaldı sonra hep yanında senin
valla böle bakınca düşünememesi normalama alışır yaaaa zamanla
Haklısın canım aman diyeyim sabır. Az kaldı sabrın sonu selamet tatlımaynen canım yaa hayır son günlere yaklaştıkca bişiler bizi buluyo kuzum orda çıldırmış yaa aklımda sen olmasan 2 3 kişiye dalacam dio..haklıda başkası yüzünden hep bizim başımız yandı şimdiye kadar şimdide öle yaa offf
bencedeee gece gündüz boş kalmıyor bura hele geceleri cümbüş varbu topik i baştan sona okumaya dayanamaz bence kafayı yemiş bunlar der
hadi yaaa kötü olmuş cnm ama hemen bırakma öle kendini az daha sabır bak 5 güncüünüz kaldı sonra hep yanında senin
valla böle bakınca düşünememesi normalama alışır yaaaa zamanla
hangi cılgınnn bıze o kelımeyı dıyebılır kışşş
halimizden anlamayan herkes diyebilir
biraz zor bence erkeklerib bizi anlaması askere giden biz ekleyen onlar olsaydı böyle topik açıp da konuşurlar mıydı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?