Ayy süper olurduuAma imkansız birşey değil belki bir gün o da olurr
Yalnız cidden zaman burda su gibi akıyor:) Hatta resmen pc nin başına yapıştımfinaller kapıda çalışmam gereken bir dolu konu var ve ben bu saatlere kadar burdayım
al bendende o kadar 2 hafta var finallere elimi sürmüyorum şuan burda çene yapmak varken hiç cazip gelmiyo ders vallaaaaaAyy süper olurduuAma imkansız birşey değil belki bir gün o da olurr
Yalnız cidden zaman burda su gibi akıyor:) Hatta resmen pc nin başına yapıştımfinaller kapıda çalışmam gereken bir dolu konu var ve ben bu saatlere kadar burdayım
kopalım hep beraberrr oh ohh yandann yanndaaann:13:
hangi birini okucakki zatii
ayy süper olurdu walla ama erkekler bir araya gelse anca maç muhabbeti yaparlar biz akıllarına bile gelmeyiz herlade
oku oku biter mi arkadaş yaa biz 1 gün girmesek okuyamıyoruz erkek bide bu yaniii
okumassa evlenmicen mi kız
aynen canım yaa benm 1 gün daha artcak die o yüzden cnm sıkılıo yaa işteeee
ehehe ben daha kızmaya fırsat bulamadım
belki kararım değişebilir ama o yazdığımı okursa öyle mi 5 ay yok sana evlenme teklifi derse
neyse canım cevap için 5 gün bekleteyim en iyisi yada 5 dk mı yapsak:122:
ehehe ben daha kızmaya fırsat bulamadım
belki kararım değişebilir ama o yazdığımı okursa öyle mi 5 ay yok sana evlenme teklifi derse
neyse canım cevap için 5 gün bekleteyim en iyisi yada 5 dk mı yapsak:122:
Ayy süper olurduuAma imkansız birşey değil belki bir gün o da olurr
ayy süper olurdu walla ama erkekler bir araya gelse anca maç muhabbeti yaparlar biz akıllarına bile gelmeyiz herlade
oku oku biter mi arkadaş yaa biz 1 gün girmesek okuyamıyoruz erkek bide bu yaniii
okumassa evlenmicen mi kız
aynen canım yaa benm 1 gün daha artcak die o yüzden cnm sıkılıo yaa işteeee
al bendende o kadar 2 hafta var finallere elimi sürmüyorum şuan burda çene yapmak varken hiç cazip gelmiyo ders vallaaaaa
masalllah masalllah.valla benı bırakıp yatmaya gıdıceksınız dıe cok korkuoyorummhc uykum yokk
ecriiinim falında bir kuş goruyorumm.muradına ereceksınn
susuun bakımm ııı :26::26:
orası öyleee son gece artık nasıl bir açılıyorsa o algılaröğrencilik işte son gece hatim edersinyarın sınav var çince öğren deseler onu bile öğrenir öğrenci dediin 1 gecede
Senin gibi düşünmeyi çok isterdim canım ama eşimin hasretinin üstüne bunca stres hiç de iyi değiloyy oyy final derdim olsa keşkem zaman daha hızlı geçer o zmn =))
hangi bölüm?
kesinlikle katılıyorum canımmal bendende o kadar 2 hafta var finallere elimi sürmüyorum şuan burda çene yapmak varken hiç cazip gelmiyo ders vallaaaaa
Sorma gizemim fena bağımlılık yapıyor hemde
benmde sınavlar var ocakta ama clısan yok gene ouf ouff.bagımlılık ypıo burası .))
aaaaa noldu kiiiiiii
şafak 33 istiyom 5 istiyom 4 istiyom aman yaa şafak istemiyom bitsin
orası öyleee son gece artık nasıl bir açılıyorsa o algılar
bende canım ya offffffffffffftakılıorm tatlım ya
offf bendee hatice yaa smdı bı resımımze denk geldmm arkds foto cekms bı anda poz vermısım nasll aşkla bakmş bana kıyamam ya çooooooooooooooooook özledmmmmmmmmmmmmm delii gibi cok ozledm
bende istemiyorum bu şafağı artık olacak cnm olacak o günler geçerken geçmiyo diyosun ama geriye bakınca aaaa geçmiş diyosun bu günlerde geçicek...
valla bilmiyorum ki fizik bölümü okuduum halde hep ders çalışmalarım son geceydi nası oluyosa geçiyodum da o dersten haaa
takılıorm tatlım ya
offf bendee hatice yaa smdı bı resımımze denk geldmm arkds foto cekms bı anda poz vermısım nasll aşkla bakmş bana kıyamam ya çooooooooooooooooook özledmmmmmmmmmmmmm delii gibi cok ozledm
Senin gibi düşünmeyi çok isterdim canım ama eşimin hasretinin üstüne bunca stres hiç de iyi değilSosyoloji bölümündeyim canım. onun haricinde birde aöf var ölmüşüm gömenim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?