355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

oyy oyy final derdim olsa keşkem zaman daha hızlı geçer o zmn =))
hangi bölüm?

al bendende o kadar 2 hafta var finallere elimi sürmüyorum şuan burda çene yapmak varken hiç cazip gelmiyo ders vallaaaaa

kopalım hep beraberrr oh ohh yandann yanndaaann :13:

hangi birini okucakki zatii

o kadar sabır yok benimkinde kızlar sininkini bilemem

bence o an o kadar bile bekletemezsin valla erkek yapabilirde benimki benden ketum yapabilir bense onun yanında süt dökmüş kedi telde aslan telde evlilik teklif ederse bekletirim ama yüzyüze hayatta bekletemem

bu bole gıder en sonunda 5 saniye olur oda zaten dusunme payıı

benmde sınavlar var ocakta ama clısan yok gene ouf ouff.bagımlılık ypıo burası .))

ehehe bi düşünmek lazım

masalllah masalllah.valla benı bırakıp yatmaya gıdıceksınız dıe cok korkuoyorumm hc uykum yokk

ecriiinim falında bir kuş goruyorumm.muradına ereceksınn

inşallah kuzum yaaa bizde bu şafaklara düşcek miydik yaa walla baktıkca bu kimin şafagı diorum ne bu inançsızlık anlamadııım

oyy oyy final derdim olsa keşkem zaman daha hızlı geçer o zmn =))
hangi bölüm?
Senin gibi düşünmeyi çok isterdim canım ama eşimin hasretinin üstüne bunca stres hiç de iyi değil Sosyoloji bölümündeyim canım. onun haricinde birde aöf var ölmüşüm gömenim yok
al bendende o kadar 2 hafta var finallere elimi sürmüyorum şuan burda çene yapmak varken hiç cazip gelmiyo ders vallaaaaa
kesinlikle katılıyorum canımm

benmde sınavlar var ocakta ama clısan yok gene ouf ouff.bagımlılık ypıo burası .))

Sorma gizemim fena bağımlılık yapıyor hemde

şafak 33 istiyom 5 istiyom 4 istiyom aman yaa şafak istemiyom bitsin

bende istemiyorum bu şafağı artık olacak cnm olacak o günler geçerken geçmiyo diyosun ama geriye bakınca aaaa geçmiş diyosun bu günlerde geçicek...

orası öyleee son gece artık nasıl bir açılıyorsa o algılar

valla bilmiyorum ki fizik bölümü okuduum halde hep ders çalışmalarım son geceydi nası oluyosa geçiyodum da o dersten haaa

bende canım ya offfffffffffff

doğru diyorsun aslında şimdi bile dönüp bakıyorum azalıyo diyorum ama geçmiyor gibi geliyor

bende çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve ona ççoooooooooooookkkkkkkkkk ihtiyacım var

Senin gibi düşünmeyi çok isterdim canım ama eşimin hasretinin üstüne bunca stres hiç de iyi değil Sosyoloji bölümündeyim canım. onun haricinde birde aöf var ölmüşüm gömenim yok

ne bileyim yahu sanki okulda olsaydım zaman daha cabuk geçerdi yurtta... şimd evde tek geçmiyor..işe girebilsem keşke :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…