benımkını caldırdım hala tık yok.aramıcak belli püfff...
ıstesede okuyamaz heralde bastan sona krize girerkafayı yemedıkte deşarj oluyoruz biz burdaa.))
iyi var bu topiicgecelerı bı ayrı valla ya.sohbetımızz daiim olsun guzellerımmm
benden size birer türk kahvesii ozmn .)
Eki Görüntüle 910022
ben uzun dönemim canım 365 gün yayıla yayıla okurrr
aman ona dikkat edemedim canım yazarkende düşündüm ama geri dönüp tekrar cevap yaz diyene kadar kopuyorsunuz yetişemiyorum
okur okurr okusun bi zahmetgelsin ben açtırcam telde beraber okuyalım ahh ahh dicem ne günlerdi bee
ahahah okur okur ne var canım 168 gün okuyuversinanlayabilirler mi bizi acaba o zaman
Kızlarrrr komutanlara birer kamyon biskrem göndersek bizimkileri verirler mi acaba
ben uzun dönemim canım 365 gün yayıla yayıla okurrr
falımada bakçan mı kııııızzzzzzz
de cnm
inşallah okur okr güleriz bunlarıaman ona dikkat edemedim canım yazarkende düşündüm ama geri dönüp tekrar cevap yaz diyene kadar kopuyorsunuz yetişemiyorum
okur okurr okusun bi zahmetgelsin ben açtırcam telde beraber okuyalım ahh ahh dicem ne günlerdi bee
kızlarr yaaaau iyiki varsınız bunalmıştım bugün aramadı diye.. iyi geldi burası bi de bizi şöyle bi odada gün falan yaparken düşündüm gelsn çaylar gitsin börekler kısırlar falanlar filanlar hepimiz ay benimki şöyle böyleahahah kahkaha atıcam kendimi tutuyorum
bizimkide okusam mı acaba diyo ama özel alan özel alan diyorum ben ona tmm diyo sonra bakalım nereye kadar zaten okumaya kalksada bu 170 günü hayattaaaa okuyamaz onda o kadar sabır yok
aman Allah korusun 1 gün fazlasını bile düşünmek istemiyorum bu kadarı yeter hatta artar bileeaslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa göndermezleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrüstüne üslük onlar bize biskrem göndeririler az daha kalsınlar diyeeeeeeee bizimkiler olmasa onların saçma sapan atarlarını işlerini kim çekip yapcaaak:26:
benımkını caldırdım hala tık yok.aramıcak belli püfff...
ıstesede okuyamaz heralde bastan sona krize girerkafayı yemedıkte deşarj oluyoruz biz burdaa.))
iyi var bu topiicgecelerı bı ayrı valla ya.sohbetımızz daiim olsun guzellerımmm
benden size birer türk kahvesii ozmn .)
Eki Görüntüle 910022
anca reklamlarda olur o
365 gun bu ya borumuuu
fal bakmasını bılmem ama atarım bsyler .))
kızlarr yaaaau iyiki varsınız bunalmıştım bugün aramadı diye.. iyi geldi burası bi de bizi şöyle bi odada gün falan yaparken düşündüm gelsn çaylar gitsin börekler kısırlar falanlar filanlar hepimiz ay benimki şöyle böyleahahah kahkaha atıcam kendimi tutuyorum
bende şuraya girdiğimde ağlamaklıydım şimdi bilgsayarn başında kopuyorumkızlarr yaaaau iyiki varsınız bunalmıştım bugün aramadı diye.. iyi geldi burası bi de bizi şöyle bi odada gün falan yaparken düşündüm gelsn çaylar gitsin börekler kısırlar falanlar filanlar hepimiz ay benimki şöyle böyleahahah kahkaha atıcam kendimi tutuyorum
okumazsa evlenme teklif ettikten sonra 5 ay bekletirim cevap için höyt...
okuu okuu Adam gittiğine gideceğine pişman olur
aman Allah korusun 1 gün fazlasını bile düşünmek istemiyorum bu kadarı yeter hatta artar bilee
Ay bu akşam yine çok güzeliizz maşallah bize
hakkaten bi fala bak be gizemmmalıştık konuşamamaya artk gelince hele bi aramasınlar bak artk olaya kulaklarından tawana asarım
aman Allah korusun 1 gün fazlasını bile düşünmek istemiyorum bu kadarı yeter hatta artar bilee
bende şuraya girdiğimde ağlamaklıydım şimdi bilgsayarn başında kopuyorum
hahahaaaaaa alemsin yaaaaaaaayyyy benimki okumasın valla ona kızdıım zamanlarda kimbilir neler yazdım okumasın okumasın cık olmaz
bizimkide okusam mı acaba diyo ama özel alan özel alan diyorum ben ona tmm diyo sonra bakalım nereye kadar zaten okumaya kalksada bu 172 günü hayattaaaa okuyamaz onda o kadar sabır yok
okumazsa evlenme teklif ettikten sonra 5 ay bekletirim cevap için höyt...
okuu okuu Adam gittiğine gideceğine pişman olur
hahahaaaaaa alemsin yaaaaaaaayyyy benimki okumasın valla ona kızdıım zamanlarda kimbilir neler yazdım okumasın okumasın cık olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?