355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

ben uzun dönemim canım 365 gün yayıla yayıla okurrr

aman ona dikkat edemedim canım yazarkende düşündüm ama geri dönüp tekrar cevap yaz diyene kadar kopuyorsunuz yetişemiyorum

okur okurr okusun bi zahmet gelsin ben açtırcam telde beraber okuyalım ahh ahh dicem ne günlerdi bee

bizim de askerlik anılarımız oluyor bu sayede

ahahah okur okur ne var canım 168 gün okuyuversin anlayabilirler mi bizi acaba o zaman

bizimkide okusam mı acaba diyo ama özel alan özel alan diyorum ben ona tmm diyo sonra bakalım nereye kadar zaten okumaya kalksada bu 172 günü hayattaaaa okuyamaz onda o kadar sabır yok

Son düzenleme:
kızlarr yaaaau iyiki varsınız bunalmıştım bugün aramadı diye.. iyi geldi burası bi de bizi şöyle bi odada gün falan yaparken düşündüm gelsn çaylar gitsin börekler kısırlar falanlar filanlar hepimiz ay benimki şöyle böyle ahahah kahkaha atıcam kendimi tutuyorum

inşallah okur okr güleriz bunları çok hızlı gercekten ya kim ne yazdı yetişemiyorum bakmaya böyle vakit tabi çabucak geçer burda

ben attım bilee amma olurdu yaa.ck ısterdım hepınızle oyle blusup konusmayı ahh ahh

bizimkide okusam mı acaba diyo ama özel alan özel alan diyorum ben ona tmm diyo sonra bakalım nereye kadar zaten okumaya kalksada bu 170 günü hayattaaaa okuyamaz onda o kadar sabır yok

okumazsa evlenme teklif ettikten sonra 5 ay bekletirim cevap için höyt...
okuu okuu Adam gittiğine gideceğine pişman olur

aman Allah korusun 1 gün fazlasını bile düşünmek istemiyorum bu kadarı yeter hatta artar bilee

Ay bu akşam yine çok güzeliizz maşallah bize

hakkaten bi fala bak be gizemmmalıştık konuşamamaya artk gelince hele bi aramasınlar bak artk olaya kulaklarından tawana asarım

anca reklamlarda olur o

365 gun bu ya borumuuu

fal bakmasını bılmem ama atarım bsyler .))

anlaştık bebeeemmm

aaaaayyyy ne güzel olurdu yaaaa kahkahalar havada uçuşurdu kesinlikle

bende şuraya girdiğimde ağlamaklıydım şimdi bilgsayarn başında kopuyorum

masalllah masalllah.valla benı bırakıp yatmaya gıdıceksınız dıe cok korkuoyorumm hc uykum yokk

ecriiinim falında bir kuş goruyorumm.muradına ereceksınn

aman Allah korusun 1 gün fazlasını bile düşünmek istemiyorum bu kadarı yeter hatta artar bilee

hakkaten bi fala bak be gizemmmalıştık konuşamamaya artk gelince hele bi aramasınlar bak artk olaya kulaklarından tawana asarım

ayy süper olurdu walla ama erkekler bir araya gelse anca maç muhabbeti yaparlar biz akıllarına bile gelmeyiz herlade
bizimkide okusam mı acaba diyo ama özel alan özel alan diyorum ben ona tmm diyo sonra bakalım nereye kadar zaten okumaya kalksada bu 172 günü hayattaaaa okuyamaz onda o kadar sabır yok

oku oku biter mi arkadaş yaa biz 1 gün girmesek okuyamıyoruz erkek bide bu yaniii
okumazsa evlenme teklif ettikten sonra 5 ay bekletirim cevap için höyt...
okuu okuu Adam gittiğine gideceğine pişman olur

okumassa evlenmicen mi kız

aynen canım yaa benm 1 gün daha artcak die o yüzden cnm sıkılıo yaa işteeee

hahahaaaaaa alemsin yaaaaa aaayyyy benimki okumasın valla ona kızdıım zamanlarda kimbilir neler yazdım okumasın okumasın cık olmaz

ehehe ben daha kızmaya fırsat bulamadım
belki kararım değişebilir ama o yazdığımı okursa öyle mi 5 ay yok sana evlenme teklifi derse

neyse canım cevap için 5 gün bekleteyim en iyisi yada 5 dk mı yapsak :122:

Ayy süper olurduu Ama imkansız birşey değil belki bir gün o da olurr
Yalnız cidden zaman burda su gibi akıyor:) Hatta resmen pc nin başına yapıştım finaller kapıda çalışmam gereken bir dolu konu var ve ben bu saatlere kadar burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…