355. dönem (Kasım 2013) eşi,nişanlısı,sevgilisi askere gidecekler burayaa..!!

sabır sabır dedik bu zamanı bulduk bundan sonrada koyvermem zaten canım artk ama can sıkıcı yaa off olmasa öle şeyler gelcez zaten yani bırakın artk peşimizi ama yook

hayatta olan bize olurdu yine bi afralar bi tafralar onlarda yine bizim alttan almamız gerekirdi bence
aynen şuan bizi askerdeee düşünemedimm hiçç bizimkilerin asker yolu beklediğini heleeeee valla şimdi aramadı dye kafayı yiyoruz o zamanda aradım açmadı dye kafaları yerdk biz

e bundan güzel avunma sebebi mi var daha ne olsun

ewt canım haklısın kendimi üzmesem daha ii olcak sanırım
aynen şuan bizi askerdeee düşünemedimm hiçç bizimkilerin asker yolu beklediğini heleeeee valla şimdi aramadı dye kafayı yiyoruz o zamanda aradım açmadı dye kafaları yerdk biz

oyy koptum bunaaawalla aynen öle yapardık harbi yaa canım

benımkını caldırdım hala tık yok.aramıcak belli püfff...

ıstesede okuyamaz heralde bastan sona krize girer kafayı yemedıkte deşarj oluyoruz biz burdaa.))
iyi var bu topiic gecelerı bı ayrı valla ya.sohbetımızz daiim olsun guzellerımmm

benden size birer türk kahvesii ozmn .)

Eki Görüntüle 910022

bu topik i baştan sona okumaya dayanamaz bence kafayı yemiş bunlar der

halimizden anlamayan herkes diyebilir

biraz zor bence erkeklerib bizi anlaması askere giden biz ekleyen onlar olsaydı böyle topik açıp da konuşurlar mıydı merak ediyorum

ahhaha son yorumu yazarken aynı şeyi ben düşünmedim değil

Kızlarrrr komutanlara birer kamyon biskrem göndersek bizimkileri verirler mi acaba

aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa göndermezleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrüstüne üslük onlar bize biskrem göndeririler az daha kalsınlar diyeeeeeeeebizimkiler olmasa onların saçma sapan atarlarını işlerini kim çekip yapcaaak:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…